Menu Luk

Gavekort til spaophold

Find et spaophold gavekort

Leder du efter en gave, som de færreste bytter? Så er et gavekort til spaophold et rigtig godt bud på den perfekte gave. Nedenfor kan du finde nogle af de absolut bedste spaophold i norden – som du kan give et gavekort til. Vælger du at give gavekortet til to personer, så er det jo heller ikke helt usandsynligt, at du selv får muligheden for at komme med. For at lære mere om de enkelte steder eller købe et gavekort, kan du blot trykke “Bestil Gavekort / Læs Mere“. 

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

5/5

Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til gode muligheder for at give et spaophold gavekort, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Spahotellet vandt i 2019 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. I spaafdelingen er der udsigt over havet, og man kan opleve boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Som en del af spaopholdet er der også gratis entre til Casino Marienlyst. 

Cirkapris for 2 personer: 2.696,-

Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard

5/5

Hurup Thy, Nordjylland

En anden god gavekortsmulighed findes i den nordjyske kommune Thisted, hvor Hotel Thinggaard ligger. Her kombineres et dejligt ophold på hotellet med entré til Sydthy Kurbad – og da Hotel Thinggaard ligger tæt på Nationalpark Thy, så er der også rig mulighed for, at kombinere besøg i kurbadet med skønne naturoplevelser. Med i prisen er en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet på hotellet.

Cirkapris for 2 personer: 1.896,-

Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

5/5

Skodsborg, Region Hovedstaden

Omkring 20 kilometer nord for København ligger Kurhotel Skodsborg. Hvis modtageren af gavekortet bor tæt på København, så er dette spahotel en oplagt mulighed. Hotellet er et af de mest luksuriøse i DK, som med sin prisvindende spaafdeling byder på sand forkælelse i naturskønne omgivelser. Med i kuropholdet er en 3-retters menu i The Brasserie, samt et morgenbord med udsigt over Øresund.

Cirkapris for 2 personer: 2.600,-

Hotel Skansen

Hotel Skansen

5/5

Båstad, Sydsverige

Vil du sende gavekortsmodtageren en tur til udlandet? Så finder du i det sydlige Sverige kystbyen Båstad, hvor Hotel Skansen tilbyder et lækkert spaophold. Fra der tjekkes ind, til der igen tjekkes ud, bliver man opvartet med blandt andet 3-retters menu og en morgenmadsbuffet. Hotel Skansens spafaciliteter er noget for sig, og fra Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet, kan man skue ud over Kattegat.

Cirkapris for 2 personer: 2.040,-

Spaophold på Alter Meierhof

Alter Meierhof

5/5

Flensborg, Nordtyskland

Blot 20 minutter syd for grænsen finder i et særdeles eksklusivt spaophold. Her ligger det 5-stjernede Alter Meierhof, som blandt andet huser Michelin-restauranten Meierei Dirk Luther. På opholdet får man adgang til spahotellets skønne Thermal Spa. Inkluderet i spaopholdet er også en 3-retters menu og en gourmet morgenmad på Restaurant Brasserie. Et gavekort hertil vil nok falde i de flestes smag.

Cirkapris for 2 personer: 2.977,-

Hotel Amerika

Hotel Amerika

5/5

Hobro, Nordjylland

Skal gavekortet gives til kæresten? Så se nærmere på det 4-stjernede Hotel Amerika. Her får man en time i spaafdelingen helt for sig selv. Ønskes et helt perfekt og romantisk ophold med spa på værelset, så kan man for omkring 300 kroner tilkøbe spa på værelset. Når sulten melder sig, så serveres en lækker 3-retters aftensmenu, og til morgenmad kan man slå sig løs i den store morgenbuffet.

Cirkapris for 2 personer: 2.298,-

THE THIEF

THE THIEF

5/5

Oslo, Norge

I Oslo findes endnu en lækker gavekortsmulighed. Her byder THE THIEF på de perfekte rammer for et stilet og moderne spaophold. Det er en perfekt mulighed for modtageren af gavekortet, at komme væk fra dagligdagen, og få ladet batterierne op i THIEF SPA. Med i prisen får i blandt andet 50 minutters massage, samt adgang til THIEF GYM

Cirkapris for 2 personer: 4.450,-

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad

5/5

Falkenberg, Sverige

På den svenske vestkyst finder man et af Sveriges absolut bedste spahoteller. Her ligger Falkenberg Strandbad nemlig i dejlige og naturskønne omgivelser, som er med til at give de besøgende en dejlig og afslappende oplevelse. Fra både poolen, saunaen og værelserne kan man se havet, og i spa-oasen mødes elementerne med en kombination af ilden fra pejsen og det vuggende vand i poolen.

Cirkapris for 2 personer: 2.779,-

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland Golf & Spa Resort

5/5

Farsø, Nordjylland

For de som interesserer sig for golf, er Himmerland Golf & Spa bestemt en gavekortsmulighed der er værd at se nærmere på. Foruden super lækre spaomgivelser, så byder resortet nemlig også på hele to 18-hullers golfbaner. Når man bor på det lækre spahotel, så får men enten udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø, samt fri adgang til badelandet og fitnesscenteret. 

Cirkapris for 2 personer: 1.590,-

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

5/5

Ystad, Sydsverige

Blandt udtallige bindingsværkshuse finder man Ystad Saltsjöbad blot et stenkast fra havet. Badehotellet har eksisteret siden 1897, og tilbyder en rendyrket spa- og wellness oplevelse, som er svær at sammenligne med andet. Spaafdelingen på stedet dækker både over indendørs og udendørs spa. Som en del af spaopholdet får i også en 3-retters middag på Restaurant Port, samt en stor morgenbuffet. 

Cirkapris for 2 personer: 3.199,-

Gavekort til spa og wellness ophold

Mange oplever, at det bliver sværere og sværere at finde en god gave til deres kære. I takt med, at det danske samfund bliver rigere, så får de fleste danskere også flere penge mellem hænderne. Derfor har mange allerede købt de ting, som de går og mangler i dagligdagen – hvilket til tider gør det svært at få vristet en ønskeseddel ud af folk. 

Med det sagt, så ses der en større tendens til at folk gerne vil opleve ting, og dele oplevelsen med familier og venner. Det har medført, at oplevelsesgavekort er blevet særdeles populære. Ting som biografture, ballonflyvning og sågar faldskærmsudspring, er sammen med spaophold blevet mere eftertragtet end nogensinde.

Grundet den store popularitet af disse gaver, så kan du med fordel også vælge at give en oplevelsesgave til dine kære – og her er et spaophold gavekort også en rigtig god gaveidé til flere forskellige lejligheder. 

Langt de fleste har nemlig en travl hverdag, men glemmer ofte at tage sig tiden til at få slappet fuldstændigt af. Derfor egner et spaophold som gave sig også til langt de fleste. I de følgende ser vi nærmere på to scenarier, hvor et ophold med spa og wellness måske egner sig allerbedst:

En perfekt fødselsdags- eller julegave til kæresten

Har du en kæreste, som du ønsker at forkæle ekstra meget til enten jul eller fødselsdag, så er et gavekort til spaophold for 2 en rigtig god gave at give. En afslappende dag i et spa kan nemlig gøre underværker for et parforhold. Her kan i komme helt ned i gear sammen og blot nyde hinandens selskab. 

Ved at give et spaophold for 2 som julegave til din kæreste, viser du, at du har lyst til at bruge tid med vedkommende. Og som ekstra bonus, så er der nok også en hvis sandsynlighed for at du selv kommer med, hvis du bestiller et gavekort til spaophold for to til din kæreste. Lad dog vær med at sætte forventningerne for højt – det kan jo være at din kæreste altid har drømt om et spaophold med sine venner eller veninder.

En uforudset bryllupsgave

Hvis du skal til bryllup er et gavekort til wellness ophold med spa en rigtig god gaveidé. Når folk bliver gift er de nemlig typisk dybt forelsket i hinanden, og har lyst til at bruge tid med hinanden både nu og i fremtiden. Derfor er det også en oplagt idé, at give dem noget som bringer dem endnu tættere sammen og lader dem få endnu flere oplevelser i rygsækken. 

Ved at give en spaophold oplevelsesgave til brudeparret, så får de en perfekt mulighed for at komme helt ned i gear ovenpå den store fest.

Hvis du synes at det bliver for dyr en gave, så huske at du jo altid kan foreslå flere af deltagerne at gå sammen om at give et spa gavekort til brudeparret. 

Praktisk info om bestilling af gavekort til spaophold

Når du trykker “Bestil Gavekort / Læs Mere” i oversigten over vores udvalgte spaophold gavekort, så kommer du til en ekstern side, hvor du kan bestille gavekortet igennem. Her kan du online bestille dit gavekort, som du kan vælge selv at printe ud, få leveret i en kuvert, eller få tilsendt i en flot gaveæske, som gør det rigtig lækkert at pakke gaven ud for modtageren. Du kan også skrive en personlig hilsen til modtageren af gavekortet.

Du bestiller altså ikke gavekortet af Spaopholdsguide.dk