Menu Luk

Om Hotel Vejlefjord

Uden for skønne Vejle finder du en lille by ved navn Stouby. Netop her finder du et af landets bedste spahoteller, for med sin eminente beliggenhed midt i naturen findes ikke en bedre udsigt end hos Hotel Vejlefjord. Allerede tilbage i 1895 blev hotellet til virkelighed, da læge hr. Saugman fortalte om den enestående skønhed, som stedet havde. Herefter startede opførelsen af det, som vi i dag kender som Hotel Vejlefjord, også er kendt som ”Slottet i skoven”.

Dørene åbnede første gang i 1900, og der sket meget siden. Hotel Vejlefjord rummer ikke kun fantastiske faciliteter og skøn natur, men også en sand kulturarv, der gør stedet til noget helt særligt. I dag består Hotel Vejlefjord af 116 værelser, fem forskellige restauranter, en lækker spa- og wellnessafdeling og skønne omgivelser.

Hotel Vejlefjord byder også velkommen, når du skal afholde konferencer eller større arrangementer. Du får eminente omgivelser med plads til fred og ro, samtidig med at alle faciliteter og lokaler er lige præcis, som de skal være. Der er mulighed for at afholde konferencer og arrangementer med op til 220 gæster.

Hotel Vejlefjord er et charmerende og naturskønt spa- og wellnesshotel, der byder på uforglemmelige wellnessophold og oplevelser. Du kan holde den store fest, tage en velfortjent spadag eller nyde godt af en weekend i fornøjelsernes tegn.

Hotel Vejlefjord tilbyder:

På Hotel Vejlefjord kan du være helt sikker på, at du får alt det, du går og drømmer om, hvis du gerne vil have en pause fra hverdagen og nyde lidt ekstra luksus. De mange gode faciliteter og spamuligheder giver dig et stort udvalg af selvforkælelse og afslapning.

På Hotel Vejlefjord får du blandt andet:

 • Fantastiske faciliteter i deres hele 2.100 m2 store Kur & Spa-afdeling med termiske bade, Thalasso spa, saltsauna og en luksuriøs spaafdeling
 • Plejende og terapeutiske spabehandlinger med rig mulighed for at vælge den helt rette behandling for dig
 • To restauranter samt en bar, hvor du kan nyde udsigten fra den store panoramaterrasse
 • Seks forskellige plenumrum med plads til op til 220 mennesker, der er ideelle til afholdelse af konferencer og møder
 • 43 hektar skov, park og strand, der omringer Hotel Vejlefjord, samt 20 km kurveje, der er et varemærke for det smukke spahotel
 • Fri parkering og ladestationer til elbiler
 • Gratis wi-fi

Hotel Vejlefjord byder på alt det, du har brug for, hvis du vil nyde en afslappende weekend. Alle værelser er opdaterede og flot indrettede, og med 116 værelser fordelt ud på forskellige områder er der rig mulighed for at udvælge det perfekte værelse efter størrelse og stil. Samtidig får du selvfølgelig fri adgang til det lækre wellnessområde.

Oplevelser i nærheden:

Hotel Vejlefjord ligger tæt ved Vejle, og du får her lov til at befinde dig i det skønne Trekantsområde. Med sin frodige natur og fantastiske beliggenhed byder lokalområdet på mange skønne naturoplevelser. Først og fremmest kan du opleve Hotel Vejlefjords egne kurveje, der med garanti vil give dig en helt unik oplevelse.

Lokale seværdigheder er der også nok af, og her kan du blandt andet besøge det fine galleri Belle Art Gallery. For med kun 5 km til galleriet kan du lade kreativiteten udfolde sig og blive inspireret af smuk kunst. Er du mere til glaskunst, finder du også Hyrup Glashytte lige i nærheden.

I den unikke beliggenhed i det naturskønne område er du på én og samme tid tæt på og langt væk fra byens larm. Hotel Vejlefjord ligger ganske uforstyrret, men inden for kun 30 minutter kan du nå til centrum af Vejle. Her kan du nyde smuk arkitektur, såsom Bølgen og Fjordenhus, strejfe ned gennem gågaden eller se de smukke, farvede paraplyer i latinerkvarteret.

Vil du se endnu mere af Trekantsområdet, kan du besøge Juelsminde. Her har du en lille havneby, der giver dig rig mulighed for at få en skøn dag på havnen. Du kan du nyde en is, se fjorden fra sin bedste side og nyde den fantastiske stemning, du særligt finder i sommerhalvåret.

Hotel Vejlefjords spa- og wellnessafdeling

I 2014 og 2017 blev Hotel Vejlefjord kåret som ÅRETS SPA ved Danish Beauty Awards 2017, hvor særligt de uovertrufne Termiske Bade blev fremhævet som noget helt unikt hos Hotel Vejlefjord. Og  når det kommer til deres spa- og wellnessafdeling, er der rig mulighed for at forfriskende dyp eller lidt ekstra luksus. Her er der sat de perfekte rammer, så du kan trække stikket og nyde en velfortjent pause.

Vælger du at besøge Hotel Vejlefjord, får du som gæst mulighed for blandt andet at opleve:

 • De Termiske Bade: Disse byder først og fremmest på panoramabadet (32°C), hvor kroppen vænner sig til det våde element. Herefter kan du skifte mellem ild- og isbad (42°C/8°C) og til sidst lytte til musik i lydbadet (32°C).
 • Indendørs faciliteter: Dampbad, aromasauna samt skovbad (32°C), hvor du kan få varmen og give kroppen mulighed for at slappe helt af.
 • Thalasso Spa: Her finder du et stort saltvandsbassin (34°C, 8% saltindhold) med skiftende lys i alle regnbuens farver samt en saltsauna (70°C, ca. 8% saltindhold), hvorfra du kan nyde den skønne udsigt til haven.
 • Udendørsfaciliteter: Mulighed for at nyde den store terrasse med en formidabel udsigt, besøge skovsaunaen, bade i det store skovbad (32°C) eller springe under de kolde brusere.
 • Wellness og behandlinger: Professionel wellnessafdeling, hvor der er mulighed for en lang række forskellige behandlinger. Du kan også nyde helt særlige af slagsen såsom detox-urteboldmassage eller anti-age-stenmassage.

Du kan altid regne med, at du som gæst på Hotel Vejlefjord kan finde alt det ovenstående tilgængeligt på hotellet. Der er dog vigtigt at være opmærksom på, at det som udgangspunkt kun er for voksne, og derfor er der fastsat en aldersgrænse på minimum 14 år.

Hotel Vejlefjords spa priser

Hvis du drømmer om en weekend på Hotel Vejlefjord, eller bare gerne vil nyde en dag i spaens tegn, der er rig mulighed for at finde forskellige typer af ophold og dermed også forskellige priser. Du kan eksempelvis nyde et spaophold for to, vælge årstidens tilbud eller noget helt tredje. Her er nogle af dine mange muligheder:

 • Priserne for et dobbeltværelse til et spa- og weekendophold starter ved cirka 1800kr., og afhænger af de valgte dage. Enkeltværelserne får du selvfølgelig til en lidt lavere pris. Priserne inkluderer en treretters aftenmenu, adgang til de skønne spaoplevelser og en stor morgenbuffet.
 • Der er mulighed for at tilvælge ekstra servicer, såsom en opgradering af værelserne med en velkomstpakke eller flytte i en juniorsuite. Velkomstpakkerne starter ved 450 kr., og her kan du blandt andet vælge en romantisk pakke eller en forkælelsespakke. Du kan også rykke i en juniorsuite eller den helt store suite, hvis du vil have et rigtigt luksusophold, hvor der ikke skal mangle noget som helst.
 • Priserne for et spa- og wellnessophold for 2 starter ved cirka 3700 kr. Her får du treretters aftenmenu, morgenbuffet, drikkevarer ad libitum i spa samt fri adgang. Du kan også vælge et kærlighedsophold, hvor du får lidt ekstra. Her får I blandt andet cocktails og skønne overraskelser på værelset samt massageolie med i prisen.

Hotel Vejlefjord består af hele 116 værelser, der fordeler sig ud på både enkelt- og dobbeltværelser. Du kan også booke en tur i spa for en enkelt dag, uden at du behøver at booke et værelse. Her finder du blandt andet disse muligheder:

 • Adgang til De Termiske Bade og Thalasso Spa, der inkluderer frugt, vand og te/kaffe ad libitum samt lån af badekåbe, håndklæde og tøfler.
 • Et klippekort til spa-afdelingen med fem klip. Kortet kan deles mellem flere personer, og det er gyldigt i et år.
 • Morning Delight, hvor du får morgenbuffet og spadag
 • De-stress-spadag, hvor du får adgang til spa, sansepakke, saunagus og vitalbuffet.
 • AftenSpa Deluxe, hvor du får aftenmenu, adgang til spa, let massage og saunagus.

Derudover kan du vælge mellem et væld af lækre behandlinger, så du helt selv kan bestemme, hvordan du vil forkæles.

Spa- og wellnessophold på Hotel Vejlefjord

På Hotel Vejlefjord er der primært tre forskellige typer af spa- og wellnessophold, du kan vælge imellem. Her finder du først og fremmest et klassisk weekendophold, hvor der er plads til spa og wellness i høj klasse. Her får du ankomst fredag eller lørdag, og det inkluderer tre retter, morgenbadning for de friske, morgenbuffet og to dages adgang til spaen. Det samme gør sig gældende for et spaophold, der blot skal placeres søndag til torsdag.

Du kan også værne lidt ekstra om din partner med et kæresteophold. Her har Hotel Vejlefjord skruet helt op for romantikken, og du kan glæde dig til en romantisk weekend med forkælelse. Her får I også rosenblade på sengen, bobler på køl, hjertechokolade og massageolie på værelset, der gør jeres ophold til noget helt særligt.

Fra start til slut kan du være helt sikker på, at I får en fantastisk service fra det dygtige personale. Når I bliver indlogeret på værelset, ligger der badekåbe, tøfler og håndklæde klar, så du kan springe direkte i badetøjet. Spaafdelingen har åbent hele dagen, så I nemt kan bruge eftermiddagen her, inden restauranten byder på en lækker treretters menu.

Dagen kan også bruges på at opleve den skønne natur og de lokale seværdigheder. Der er desuden rig mulighed for forfriskninger på den store terrasse eller en dukkert i Vejle Fjord, der ligger kun få minutter fra hotellet.

Er du morgenfrisk, bliver der arrangeret morgenbadning på hotellet. Her kan du få lov til at mærke det kolde gys fra morgenstunden af, inden du besøger den overdådige morgenbuffet.

Spadag på Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord er eksperter, når det kommer til at afholde en spadag. Derfor er der også forskellige pakkeløsninger, der gør det muligt at få den helt perfekte dag, lige efter din smag. Du kan blandt andet vælge et søndagsophold med spa, hvor der er skruet op for lidt ekstra afslapning. Her er der også mulighed for at vælge overnatning, hvis du skulle have lyst til det.

Derudover finder du et væld af forskellige spadagsmuligheder, og priserne starter fra cirka 600 kr.

 • Morning Delight med inkluderet morgenbuffet. Her kan du få adgang til spa mellem 9-14:30 mandag, onsdag og fredag.
 • De-stress Spa med vitalbuffet. Tilbuddet gælder om torsdagen fra 10-16.
 • AftenSpa Deluxe med let massage og aftenmenu. Her kan du få adgang tirsdage og onsdage.
 • MidnatsSpa med buffet og bobler. Dette tilbud gælder fredag mellem 20-24.
 • KæresteSpa med buffet og saunagus Dette tilbud gælder fredag mellem 20-24.
 • SøndagsSpa med vitalbuffet og saunagus.

Alle priserne er pr. person, og vil du hellere bare have en helt klassisk dag i spa- og wellnessafdelignen, får du det fra 495 kr. Den store spa- og wellnessafdeling har åbent 10-22 mandag, 10-22:30 tirsdag og onsdag, 10-22 torsdag-lørdag og 10-20 om søndagen.

Restaurant på Hotel Vejlefjord

Hos Hotel Vejlefjord er der rig mulighed for at nyde et godt måltid. Faktisk har du et fantastisk brasseri med Restaurant Brasseriet. Her er der en hyggelig atmosfære, og den ligger placeret i den elegante Glassal, hvor du også kan nyde den skønne morgenbuffet. Til frokost kan du glæde dig til retter i en moderne og enkel stil, og der er også adgang til en lun og kold buffet. Aftenkortet byder på dagens menu samt et a la carte-kort.

Derudover finder du også Restaurant Barbara, der er indrettet i hovedbygningens tagetage med en fantastisk udsigt ud over park, skov og vand. Du finder en klassisk indretning, der kan noget helt særligt, og som sikrer dig en oplevelse fyldt med elegance. Restauranten er åbent for selskaber og særlige lejligheder, og derfor kan du kun bruge den i forbindelse med dette.

Hotel Vejlefjord gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Hotel Vejlefjord i gave? Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på hotelvejlefjord.dk
 2. Vælg et gavekort på et valgfrit beløb
 3. Modtag gavekortet efter 3-5 dage

Ved at bestille gavekortet hos Hotel Vejlefjord, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • 14 dages fuld returret
 • Gavekortet er gyldigt i 3 år efter købsdatoen

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil give et gavekort til Hotel Vejlefjord eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Vejlefjord afhænger af hvilken oplevelse du vil have. En spadag starter typisk fra omkring 500 kr. Et spaophold starter fra omkring 1500 kr.

Du skal minimum være 14 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Hotel Vejlefjord.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold på Hotel Vejlefjord med et billede, så sørg for at sikre, at dette ikke sker på en måde, hvorpå det kan være til gene for de andre spagæster. 

Kontakt:

Hjemmeside: hotelvejlefjord.dk

Adresse: Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Telefonnummer: +45 76 82 33 80

E-mail: receptionen@vejlefjord.dk

CVR-nummer: 32769853

Find Hotel Vejlefjord: