Alsik Hotel & Spa

Alsik Nordisk Spa & Wellness tilbyder en spadag eller spaophold på et topmoderne spahotel.

Hotel Alsik Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Hotel Alsik, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Hotel Alsik deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Alsik Nordisk Spa & Wellness

Om Alsik Hotel & Spa

På Alsik Nordisk Spa & Wellness kan du nyde en spadag eller et spaophold på et topmoderne spahotel. Hotel Alsik er et nyere spahotel, som ligger ved den gamle havnefront i Sønderborg. Hotellet åbnede i 2019 og er blandt de største hoteller i Danmark. Alsik har et bæredygtigt tema og er over 75 % CO2-neutralt.

Hotellet er indbydende og moderne og er en del af arkitekten Frank Gehrys vision for Sønderborgs havnefront. Fra hotellets værelser har du både udsigt til Sønderborg og det karakteristiske fjordlandskab i området.

Det er rig mulighed for afslapning i luksuriøse omgivelser på Alsik Hotel & Spa. Du vil blive mødt af en hyggelige atmosfære. Spaafdelingen, Alsik Nordisk Spa & Wellness, er i skrivende stund Danmarks største spa med sine 4.500 m2. Her finder du over 60 forskellige spa- og wellnessfaciliteter, som fordeler sig på fire etager.

Alsik tilbyder:

Hvis du drømmer om en pause fra hverdagen i hyggelige og afslappende omgivelser, har Alsik Hotel & Spa masser at byde på:

 • Moderne og hyggelige omgivelser
 • Mulighed for overnatning med udsigt
 • Gastronomiske oplevelser på hotellets tre restauranter
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Så hvis du trænger til et afslappende kurophold med forkælelse af både krop og sjæl, så tilbyder Alsik gode muligheder til dette.

Alsik spa- og wellnessafdeling

Der er rig mulighed for afslapning og velvære i wellnessafdelingen på hotellet. Når du ankommer, kan du vælge mellem 60 forskellige oplevelser med wellness i fokus. Deres spa er inspireret af den nordiske natur og skove. Du har mulighed for at vælge mellem traditionsrige spaoplevelser under dit ophold, men du har også mulighed for at vælge nogle mere moderne behandlingsmetoder. Med et wellnessophold hos Alsik Hotel & Spa kan du blandt andet nyde godt af:

 • Alsik Spa Pool: Begynd din spadag i rolige omgivelser, mens du slapper af i Alsik Spa Pool.
 • Aqua Meditation: Få sat gang i den totale afslapning med vand- og lysterapi.
 • Panorama Fire Sauna: Få varmen i den rummelige sauna, og nyd samtidig den skønne udsigt over Alssund.
 • Ice Room & Fountain: Bliv kølet af efter en tur i saunaen, og få din krop detoxet.
 • Mineral Serial Steam Bath & Alsik Red Clover Scrub Bar: Gå på opdagelse i de mange økologiske, nordiske og naturlige krops- og ansigtsmasker.

Du skal være minimum 18 år for at få adgang til wellnessafdelingen.

Hotel Alsik spa priser

Prisen for en god og afslappende oplevelse hos Alsik Hotel & Spa er i høj grad afhængig af det specifikke ophold du ønsker dig. Skal det være et romantisk kurophold, eller drømmer du blot om en enkelt spadag? Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor:

 • Et spaophold på Alsik, med overnatning og lidt lækkert til ganen, koster omkring 2.000 kr. for to voksne. 
 • Ønsker du derimod blot en enkelt dag på dette skønne kurhotel, koster det omkring 300 kr. for enten morgen- eller aftenspa. Dette kan for den dobbelte pris opgraderes til Alsik Nordisk Spa, hvor du får adgang til alle hotellets spafaciliteter.

Du kan nemt få en billig tur i kurbad med en deal hos vores samarbejdspartner. Her er der ofte forskellige tilbud på oplevelser, så du har mulighed for at spare penge på dit køb.

Spaophold på Alsik Hotel

Hvis du booker et wellness ophold på Alsik, er der mange forskellige muligheder. Du vil som regel ankomme om eftermiddagen, få udleveret dine nøgler og blive indlogeret på dette skønne hotel. Du kan koble helt af fra hverdagen med en tur i spa til en god pris.

Du kan både gå på opdagelse i Danmarks største spaafdeling eller nyde et godt og luksuriøst måltid mad på en af hotellets restauranter. Hotellet ligger tæt på Sønderborg by, så der er også god mulighed for at gå på opdagelse i Sønderborgs rige historie.

Efter en lang dag med både wellness, god mad og kultur kan du trække dig tilbage på dit værelse og nyde den gode udsigt ud over byen og naturen, inden du lægger dig til at sove.

Hvis du ikke synes, at en god wellnessoplevelse kun er forbeholdt voksne, så har Alsik Spa & Hotel også en helt særlig familiespa, hvor du har mulighed for at tage børnene med og nyde afslapningen i fællesskab.

Spadag på Alsik Hotel

Hvis du har behov for en afslappende og selvforkælende dag uden overnatning, er Alsik Hotel & Spa det rette sted for dig. Du har mulighed for at vælge at starte din dag med en morning spadag, eller du kan runde dagen af med en god omgang afternoon spadag. Hvis selvforkælelsen virkelig skal sættes i værk, har du også mulighed for at opgradere det hele med Alsiks unikke Nordic spa, der giver dig mulighed for at opleve et væld af unikke spaoplevelser.

Som noget helt særligt kan du også opleve Alsik Spa & onsdagsbrunch – det helt rette valg til en spændende, hyggelig og afslappende dag med venner eller familie.

Restauranter på Alsik Hotel & Spa

Hotellet har tre forskellige restauranter, du kan vælge i mellem. Alle tre restauranter er udviklet af Jesper Koch, dommer i Masterchef, der også står i spidsen for de tre forskellige restauranter. Du kan gå på opdagelse i et gastronomisk univers, for der er kælet for detaljen, uanset hvilken af de tre restauranter du vælger at besøge. Restauranterne er meget populære blandt gæster og indbyggere i Sønderborg og omegn. Så book et bord i god tid i forvejen, hvis du vil være sikker på at få plads.

Freias spisestue

På Freias er det autentiske og naturlige egnskøkken i fokus. Her handler det om at servere en god oplevelse for både smagsløg og øjne. Menuen tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson. Der er plads til både smørrebrød og gris på menuen.

Restaurant Alsik

Hos restaurant Alsik er der plads til hele familien. Køkkenet henter inspiration fra hele verden. Her handler det nemlig om, at alle skal kunne være med. Derfor er menuen nøje planlagt, så der er noget for enhver smag. Det er en hyggelig restaurant, hvad enten du er en børnefamilie eller skal have en hyggelig aften med vennerne.

Restaurant Alsik har også et bredt udvalg af vine og øl, så der mangler ikke noget til en god aften.

Syttende

Hos Restaurant Syttende kan du forvente en gastronomisk oplevelse, hvor hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt. Hvert et måltid er omhyggeligt sammensat af de bedste råvarer fra både lokale områder og den store, spændende verden. Her bliver der kredset om håndværkstraditioner og delikate ingredienser.

Det er nøjagtigt de samme principper, der gør sig gældende for udvalget af vine på Syttende. På vinkortet finder du både nye og innovative vine, men der er bestemt også en god og velkendt klassiker.

Hotel Alsik gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Alsik Hotel & Spa? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Alsik gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Alsik gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Alsik eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse på Alsik Hotel afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Alsik Hotel. Personer under 18 år skal være ledsaget af en voksen.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Som udgangspunkt må du gerne tage billeder på Alsik Hotel. Der er dog også nogle digitalfri zoner, hvor kamera og mobil ikke må medbringes. De digitalfri zoner inkluderer bl.a. wellness- og behandlingsetagerne og loungeområderne.

Kontakt:

Hjemmeside: alsik.dk (link)

Adresse: Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg

Telefonnummer: +45 74 20 35 00

E-mail: alsiknordicspa@alsik-hotel.dk

CVR-nummer: 37389609

Find Alsik Hotel:

Danskernes favorit spahoteller