Find et wellness & spaophold gavekort

Siden indeholder reklame for gavekort til spaophold

Et gavekort til spaophold for 2 er noget de færreste bytter. Så er du på jagt efter en god gave til en af dine kære, er du kommet til det rette sted. Nedenfor kan du se en oversigt over fantastiske spahoteller i Norden – som du vel og mærke kan give et spa og wellness gavekort til. For at lære mere om de enkelte spa ophold eller købe et gavekort, så tryk blot “Bestil Gavekort / Læs Mere“. Vil du give for et mindre beløb? Så overvej at købe et gavekort til en spadag eller på et valgfrit beløb.

Årets spa
Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

★★★★

📍 Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til gode muligheder for at give et spaophold gavekort, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Spahotellet vandt i 2019 og 2020 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. I spaafdelingen er der udsigt over havet, og man kan opleve boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Som en del af spaopholdet er der også gratis entre til Casino Marienlyst.

Laveste pris for 2 personer: 3.695 kr.

Hotel Skansen

Hotel Skansen

★★★★

📍 Båstad, Sydsverige

Vil du sende gavekortsmodtageren en tur til udlandet? Så finder du i det sydlige Sverige kystbyen Båstad, hvor Hotel Skansen tilbyder et lækkert spaophold. Fra der tjekkes ind, til der igen tjekkes ud, bliver man opvartet med blandt andet 3-retters menu og en morgenmadsbuffet. Hotel Skansens spafaciliteter er noget for sig, og fra Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet, kan man skue ud over Kattegat.

Laveste pris for 2 personer: 2.340 kr.

Populær
Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

★★★★

📍 Ystad, Sydsverige

Blandt udtallige bindingsværkshuse finder man Ystad Saltsjöbad blot et stenkast fra havet. Badehotellet har eksisteret siden 1897, og tilbyder en rendyrket spa- og wellness oplevelse, som er svær at sammenligne med andet. Spaafdelingen på stedet dækker både over indendørs og udendørs spa. Som en del af spaopholdet får i også en 3-retters middag på Restaurant Port, samt en stor morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard

★★★ ★★

📍 Hurup Thy, Nordjylland

En anden god gavekortsmulighed findes i den nordjyske kommune Thisted, hvor Hotel Thinggaard ligger. Her kombineres et dejligt ophold på hotellet med entré til Sydthy Kurbad – og da Hotel Thinggaard ligger tæt på Nationalpark Thy, så er der også rig mulighed for, at kombinere besøg i kurbadet med skønne naturoplevelser. Med i prisen er en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.896 kr.

BUDERSAND Hotel

BUDERSAND Hotel

★★★★★

📍 Sylt, Nordtyskland

Lidt syd for Rømø, finder man det 5-stjernede BUDERSAND Hotel, på den tyske ø Sylt. Hotellet er beliggende direkte ned til Nordsøen, hvor gavekortmodtageren hver morgen kan nyde udsigten fra den private balkon. BUDERSAND Hotel byder på en stor spaafdeling, en 18-hullers golfbane, en elegant restaurant og moderne indkvartering. Her er der plads til førsteklasses afslapning og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort

HimmerLand

★★★ ★★

📍 Farsø, Nordjylland

For de som interesserer sig for golf, er HimmerLand Golf & Spa bestemt en gavekortsmulighed der er værd at se nærmere på. Foruden super lækre spaomgivelser, så byder resortet nemlig også på hele to 18-hullers golfbaner. Når man bor på det lækre spahotel, så får men enten udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø, samt fri adgang til badelandet og fitnesscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 2.650 kr.

Hotel Viking

Hotel Viking

★★★ ★★

📍 Sæby, Nordjylland

Du kan give et wellness gavekort til Hotel Viking i Sæby til en kontantpris du selv bestemmer. Hotel Viking er med sin 2.700 kvm store spa- og wellnessafdeling blandt Danmarks største, og blev i 2019 kåret til Danmarks 2. bedste spa. Hotellet er bl.a. også kendt fra TV-programmet Løvens Hule, hvor serieinvestoren Jacob Risgaard blev medejer af hotellet.

Kontantpris for gavekort: 100 – 20.000 kr.

Alter Meierhof

Alter Meierhof

★★★★★

📍 Flensborg, Nordtyskland

Kun 20 minutter syd for grænsen ligger det 5-stjernede Alter Meierhof, som blandt andet huser Michelin-restauranten Meierei Dirk Luther. På opholdet får man adgang til spahotellets skønne Thermal Spa. Inkluderet i spaopholdet er også en 3-retters menu og en gourmet morgenmad på Restaurant Brasserie. Et spa weekend gavekort hertil vil nok falde i de flestes smag.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

THE THIEF

THE THIEF

★★★★★

📍 Oslo, Norge

På THE THIEF bliver gavekortsmodtageren frarøvet hverdagens almindeligheder og pligter. På det lækre spahotel kan man bl.a. opleve nordisk gastronomi og spaafdelingen THIEF SPA. Spaafdelingen har en luksuriøs og intim atmosfære, som er baseret på norsk natur. Her har THE THIEF samlet de bedste elementer ritualer fra tysk, tyrkisk og marrokkansk spakultur under ét og samme tag.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Alsik Nordisk Spa & Wellness

Alsik Hotel

★★★★

📍 Sønderborg, Sønderjylland

Alsik, ved den gamle havnefront i Sønderborg, er med sit topmoderne spahotel en oplagt kandidat at give et wellness gavekort til. Her bliver modtageren indlogeret på det topmoderne spahotel fra 2019, som har sat bæredygtighed i centrum. Inkluderet er køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik, overnatning og morgenbuffet. Der er også adgang til over 60 wellnessfaciliteter fordelt på 4500 kvm.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad

★★★★

📍 Falkenberg, Sverige

På den svenske vestkyst finder man et af Sveriges absolut bedste spahoteller. Her ligger Falkenberg Strandbad nemlig i dejlige og naturskønne omgivelser, som er med til at give de besøgende en dejlig og afslappende oplevelse. Fra både poolen, saunaen og værelserne kan man se havet, og i spa-oasen mødes elementerne med en kombination af ilden fra pejsen og det vuggende vand i poolen.

Laveste pris for 2 personer: 2.779 kr.

Gavekort til spa og wellness ophold

Mange oplever, at det bliver sværere og sværere at finde en god gave til deres kære. I takt med, at det danske samfund bliver rigere, så får de fleste danskere også flere penge mellem hænderne. Derfor har mange allerede købt de ting, som de går og mangler i dagligdagen, hvilket til tider gør det svært at få vristet en ønskeseddel ud af folk – og så er gode råd dyre. 

Med det sagt, så ses der en større tendens til at folk gerne vil opleve ting, og dele oplevelsen med familier og venner. Det har medført, at oplevelsesgavekort er blevet særdeles populære. Ting som biografture, ballonflyvning og sågar faldskærmsudspring, er sammen med spaophold blevet mere eftertragtet end nogensinde.

Grundet den store popularitet af disse gaver, så kan du med fordel også vælge at give en oplevelsesgave til dine kære – og her er et spaophold gavekort også en rigtig god gaveidé til flere forskellige lejligheder. Langt de fleste har nemlig en travl hverdag, men glemmer ofte at tage sig tiden til at få slappet fuldstændigt af. Derfor egner en wellness gave sig også til de fleste. 

Hvis du vil give en spa gave til din kære, så bliver modtagerens oplevelse ofte bedre, hvis du selv har gjort dig nogle tanker om destinationen og hvis det eventuelt er et sted som du synes om og har prøvet. Her er der mulighed for at give et gavekort til spa på landet, i storbyen, i Danmark eller måske endda i udlandet – alt ud fra hvad du tænker modtageren vil blive gladest for.

Ofte stillede spørgsmål:

Prisen på et gavekort til spa og wellness afhænger af hvad du vil give:

  • Et gavekort til spaophold med overnatning for 2 koster fra 1.500 kr. (se muligheder)
  • Et gavekort til spadag uden overnatning koster fra 250 kr. (se muligheder)

Du vil få dit wellness gavekort i løbet af få dage. På bestillingssiden kan du se præcis, hvor lang leveringstiden er.

Ja. På bestillingssiden kan du vælge, at du selv foretrækker, at printe spa og wellness gavekortet.

Hvis du foretrækker at give et spa og wellness gavekort på et bestemt beløb, så kan du købe et åbent gavekort, der kan bruges mange forskellige steder. Klik her for selv at vælge et beløb.

Gode anledninger til at give et spa og wellness gavekort:

Der findes rigtig mange gode anledninger til at give et spaophold gavekort. I de følgende ser vi nærmere på nogle scenarier, hvor et ophold med spa og wellness egner sig godt:

En perfekt fødselsdags- eller julegave til kæresten

Har du en kæreste, som du ønsker at forkæle ekstra meget til enten jul eller fødselsdag, så er et gavekort til spaophold for 2 en rigtig god gave at give. En afslappende dag på et spa hotel kan nemlig gøre underværker for et parforhold. Her kan i komme helt ned i gear sammen og blot nyde hinandens selskab. 

Ved at give et gavekort til et ophold for 2 som julegave til din kæreste, viser du, at du har lyst til at bruge tid med vedkommende. Og som ekstra bonus, så er der nok også en hvis sandsynlighed for at du selv kommer med, hvis du bestiller et gavekort til spaophold for to til din kæreste. Lad dog vær med at sætte forventningerne for højt – det kan jo være at din kæreste altid har drømt om et spaophold med sine venner eller veninder.

En uforudset bryllupsgave

Hvis du skal til bryllup er et gavekort til wellness ophold med spa en rigtig god gaveidé. Når folk bliver gift er de nemlig typisk dybt forelsket i hinanden, og har lyst til at bruge tid med hinanden både nu og i fremtiden. Derfor er det også en oplagt idé, at give dem noget som bringer dem endnu tættere sammen og lader dem få endnu flere oplevelser i rygsækken. 

Ved at give en spaophold oplevelsesgave til brudeparret, så får de en perfekt mulighed for at komme helt ned i gear ovenpå den store fest.

Hvis du synes at en wellness og spaophold gave bliver for dyr, så huske at du jo altid kan foreslå flere af deltagerne at gå sammen om at give et spa gavekort til brudeparret. 

Mors dags og fars dags gave

Vil du forkæle din mor eller far ekstra meget? Så overvej, at give et gavekort til spa og wellness i forbindelse med mors dag eller fars dag. Det vil næsten helt sikkert falde i god jord. Hvis du synes det bliver for dyrt med et hotelophold, så kan du eventuelt bestille et gavekort på beløb, gå sammen med flere søskende om gaven, eller i stedet overveje en spadag.

Alternativt kan du også overveje blot at give et spa behandling gavekort, hvor der er mest fokus på selve behandlingerne. Det afhænger dog helt og særdeles af dine og modtagerens præferencer.

Udbydere af wellness og spa ophold gavekort

I Danmark findes der en del udbydere af spa og wellness ophold gavekort. Leder du efter et troværdigt og sikkert sted at bestille? Så køb gavekort til wellness for 2 personer hos en af de nedenstående udbydere: 

  • Truestory
  • GO DREAM
  • SmartBox

Mange af de ovenstående udbyderne tilbyder wellness/spa gavekort til hotelophold på de samme steder. I oversigten over øverst på siden, sender vi dig derfor videre til den udbyder, hvor vi mener du får mest for pengene, når du køber et spa og wellnessophold gavekort. 

Giv en spa gaveæske eller et print-selv gavekort

Alt afhængigt af hvor du ender med at bestille en spa gave til en heldig modtager, så kan du ofte vælge at modtage spa- og wellnessgavekortet som enten gaveæske, gaveboks, print-selv. Hvad du bør vælge afhænger helt og særdeles af din situation. 

Er du som mange andre lidt sent ude med at finde en spa gave, så er print-selv ofte det bedste valg, da du hurtigt kan nå i mål med din gave. Er du ude i god tid, så er en spa og wellness gaveæske ofte et bedre valg, da gavebokse med oplevelser generelt set føles som en mere håndgribelig gave for modtageren.

Praktisk info om bestilling af spa- og kurophold gavekort

Når du trykker “Bestil Gavekort / Læs Mere” i oversigten over vores udvalgte kurophold gavekort, så kommer du til en ekstern side, hvor du kan bestille gavekortet igennem. Her kan du online bestille dit spa ophold gavekort, som du kan vælge selv at printe ud, få leveret i en kuvert, eller få tilsendt i en flot gaveæske, som gør det rigtig lækkert at pakke gaven ud for modtageren. Du kan også skrive en personlig hilsen til modtageren af gavekortet. 

Det vil også være muligt, at bestille et gavekort på beløb, hvis du foretrækker at give et fast beløb – her kan du blot klikke dig ind på en af de mange oplevelsesgaver øverst på siden, og så i stedet bestille et gavekort på et fast beløb.

Når modtageren vil afsted på sit ophold, så indløs gavekort til wellness/spa direkte hos spahotellet selv. Du kan læse mere om at indløse gavekort på spa online på hotellernes hjemmesider.

Du bestiller ikke spa og wellness gavekort af Spaopholdsguide.dk