Menu Luk

Gavekort til spaophold

Find et wellness & spaophold gavekort

Et gavekort til spaophold for 2 er noget de færreste bytter. Så er du på jagt efter en god gave til en af dine kære, er du kommet til det rette sted. Nedenfor kan du se en oversigt over fantastiske spahoteller i Norden – som du vel og mærke kan give et spa og wellness gavekort til. For at lære mere om de enkelte spa ophold eller købe et gavekort, så tryk blot “Bestil Gavekort / Læs Mere“. Vil du give for et mindre beløb? Så overvej at købe et gavekort til en spadag eller på et valgfrit beløb.

Marienlyst Strandhotel
5/5

Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til gode muligheder for at give et spaophold gavekort, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Spahotellet vandt i 2019 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. I spaafdelingen er der udsigt over havet, og man kan opleve boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Som en del af spaopholdet er der også gratis entre til Casino Marienlyst. 

Cirkapris for 2 personer: 2.696,-

Hotel Thinggaard
5/5

Hurup Thy, Nordjylland

En anden god gavekortsmulighed findes i den nordjyske kommune Thisted, hvor Hotel Thinggaard ligger. Her kombineres et dejligt ophold på hotellet med entré til Sydthy Kurbad – og da Hotel Thinggaard ligger tæt på Nationalpark Thy, så er der også rig mulighed for, at kombinere besøg i kurbadet med skønne naturoplevelser. Med i prisen er en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet på hotellet.

Cirkapris for 2 personer: 1.896,-

Kurhotel Skodsborg
5/5

Skodsborg, Region Hovedstaden

Omkring 20 kilometer nord for København ligger Kurhotel Skodsborg. Hvis modtageren af gavekortet bor tæt på København, så er dette spahotel en oplagt mulighed. Hotellet er et af de mest luksuriøse i DK, som med sin prisvindende spaafdeling byder på sand forkælelse i naturskønne omgivelser. Med i kuropholdet er en 3-retters menu i The Brasserie, samt et morgenbord med udsigt over Øresund.

Cirkapris for 2 personer: 2.600,-

Hotel Skansen
5/5

Båstad, Sydsverige

Vil du sende gavekortsmodtageren en tur til udlandet? Så finder du i det sydlige Sverige kystbyen Båstad, hvor Hotel Skansen tilbyder et lækkert spaophold. Fra der tjekkes ind, til der igen tjekkes ud, bliver man opvartet med blandt andet 3-retters menu og en morgenmadsbuffet. Hotel Skansens spafaciliteter er noget for sig, og fra Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet, kan man skue ud over Kattegat.

Cirkapris for 2 personer: 2.040,-

Spaophold på Alter Meierhof
5/5

Flensborg, Nordtyskland

Kun 20 minutter syd for grænsen ligger det 5-stjernede Alter Meierhof, som blandt andet huser Michelin-restauranten Meierei Dirk Luther. På opholdet får man adgang til spahotellets skønne Thermal Spa. Inkluderet i spaopholdet er også en 3-retters menu og en gourmet morgenmad på Restaurant Brasserie. Et spa weekend gavekort hertil vil nok falde i de flestes smag.

Cirkapris for 2 personer: 2.977,-

Hotel Amerika

Hotel Amerika

5/5

Hobro, Nordjylland

Skal gavekortet gives til kæresten? Så se nærmere på det 4-stjernede Hotel Amerika. Her får man en time i spaafdelingen helt for sig selv. Ønskes et helt perfekt og romantisk ophold med spa på værelset, så kan man for omkring 300 kroner tilkøbe spa på værelset. Når sulten melder sig, så serveres en lækker 3-retters aftensmenu, og til morgenmad kan man slå sig løs i den store morgenbuffet.

Cirkapris for 2 personer: 2.298,-

THE THIEF
5/5

Oslo, Norge

I Oslo findes endnu en lækker gavekortsmulighed. Her byder THE THIEF på de perfekte rammer for modtageren af et gavekort til spa ophold på hotellet, at komme væk fra dagligdagen, og få ladet batterierne op i THIEF SPA. Med i prisen får i blandt andet 50 minutters massage, samt adgang til THIEF GYM

Cirkapris for 2 personer: 4.450,-

Spaophold på Falkenberg Strandbad
5/5

Falkenberg, Sverige

På den svenske vestkyst finder man et af Sveriges absolut bedste spahoteller. Her ligger Falkenberg Strandbad nemlig i dejlige og naturskønne omgivelser, som er med til at give de besøgende en dejlig og afslappende oplevelse. Fra både poolen, saunaen og værelserne kan man se havet, og i spa-oasen mødes elementerne med en kombination af ilden fra pejsen og det vuggende vand i poolen.

Cirkapris for 2 personer: 2.779,-

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort
5/5

Farsø, Nordjylland

For de som interesserer sig for golf, er Himmerland Golf & Spa bestemt en gavekortsmulighed der er værd at se nærmere på. Foruden super lækre spaomgivelser, så byder resortet nemlig også på hele to 18-hullers golfbaner. Når man bor på det lækre spahotel, så får men enten udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø, samt fri adgang til badelandet og fitnesscenteret. 

Cirkapris for 2 personer: 1.590,-

Spaophold på Ystad Saltsjöbad
5/5

Ystad, Sydsverige

Blandt udtallige bindingsværkshuse finder man Ystad Saltsjöbad blot et stenkast fra havet. Badehotellet har eksisteret siden 1897, og tilbyder en rendyrket spa- og wellness oplevelse, som er svær at sammenligne med andet. Spaafdelingen på stedet dækker både over indendørs og udendørs spa. Som en del af spaopholdet får i også en 3-retters middag på Restaurant Port, samt en stor morgenbuffet. 

Cirkapris for 2 personer: 3.199,-

Gavekort til spa og wellness ophold

Mange oplever, at det bliver sværere og sværere at finde en god gave til deres kære. I takt med, at det danske samfund bliver rigere, så får de fleste danskere også flere penge mellem hænderne. Derfor har mange allerede købt de ting, som de går og mangler i dagligdagen, hvilket til tider gør det svært at få vristet en ønskeseddel ud af folk – og så er gode råd dyre. 

Med det sagt, så ses der en større tendens til at folk gerne vil opleve ting, og dele oplevelsen med familier og venner. Det har medført, at oplevelsesgavekort er blevet særdeles populære. Ting som biografture, ballonflyvning og sågar faldskærmsudspring, er sammen med spaophold blevet mere eftertragtet end nogensinde.

Grundet den store popularitet af disse gaver, så kan du med fordel også vælge at give en oplevelsesgave til dine kære – og her er et spaophold gavekort også en rigtig god gaveidé til flere forskellige lejligheder. 

Langt de fleste har nemlig en travl hverdag, men glemmer ofte at tage sig tiden til at få slappet fuldstændigt af. Derfor egner en wellness gave sig også til langt de fleste. 

Ofte stillede spørgsmål:

Prisen på et gavekort til spa og wellness afhænger af hvad du vil give:

  • Et gavekort til spaophold med overnatning for 2 koster fra 1.500 kr. (se muligheder)
  • Et gavekort til spadag uden overnatning koster fra 250 kr. (se muligheder)

Du vil få dit wellness gavekort i løbet af få dage. På bestillingssiden kan du se præcis, hvor lang leveringstiden er.

Ja. På bestillingssiden kan du vælge, at du selv foretrækker, at printe spa og wellness gavekortet.

Hvis du foretrækker at give et spa og wellness gavekort på et bestemt beløb, så kan du købe et åbent gavekort, der kan bruges mange forskellige steder. Klik her for selv at vælge et beløb.

Gode anledninger til at give et spa og wellness gavekort

Der findes rigtig mange gode anledninger til at give et spaophold gavekort. I de følgende ser vi nærmere på nogle scenarier, hvor et ophold med spa og wellness egner sig godt:

En perfekt fødselsdags- eller julegave til kæresten

Har du en kæreste, som du ønsker at forkæle ekstra meget til enten jul eller fødselsdag, så er et gavekort til spaophold for 2 en rigtig god gave at give. En afslappende dag på et spa hotel kan nemlig gøre underværker for et parforhold. Her kan i komme helt ned i gear sammen og blot nyde hinandens selskab. 

Ved at give et gavekort til et ophold for 2 som julegave til din kæreste, viser du, at du har lyst til at bruge tid med vedkommende. Og som ekstra bonus, så er der nok også en hvis sandsynlighed for at du selv kommer med, hvis du bestiller et gavekort til spaophold for to til din kæreste. Lad dog vær med at sætte forventningerne for højt – det kan jo være at din kæreste altid har drømt om et spaophold med sine venner eller veninder.

En uforudset bryllupsgave

Hvis du skal til bryllup er et gavekort til wellness ophold med spa en rigtig god gaveidé. Når folk bliver gift er de nemlig typisk dybt forelsket i hinanden, og har lyst til at bruge tid med hinanden både nu og i fremtiden. Derfor er det også en oplagt idé, at give dem noget som bringer dem endnu tættere sammen og lader dem få endnu flere oplevelser i rygsækken. 

Ved at give en spaophold oplevelsesgave til brudeparret, så får de en perfekt mulighed for at komme helt ned i gear ovenpå den store fest.

Hvis du synes at en wellness og spaophold gave bliver for dyr, så huske at du jo altid kan foreslå flere af deltagerne at gå sammen om at give et spa gavekort til brudeparret. 

Mors dags og fars dags gave

Vil du forkæle din mor eller far ekstra meget? Så overvej, at give et gavekort til spa og wellness i forbindelse med mors dag eller fars dag. Det vil næsten helt sikkert falde i god jord. Hvis du synes det bliver for dyrt, så kan du eventuelt bestille et gavekort på beløb, gå sammen med flere søskende om gaven, eller i stedet overveje en spadag.

Alternativt kan du også overveje blot at give et spa behandling gavekort, hvor der er mest fokus på selve behandlingerne. Det afhænger dog helt og særdeles af dine og modtagerens præferencer.

Udbydere af wellness og spa ophold gavekort

I Danmark findes der en del udbydere af spa og wellness ophold gavekort. Leder du efter et troværdigt og sikkert sted at bestille? Så køb gavekort til wellness for 2 personer hos en af de nedenstående udbydere: 

  • DuGlemmerDetAldrig
  • GO DREAM
  • SmartBox

Mange af de ovenstående udbyderne tilbyder wellness/spa gavekort til de samme steder. I oversigten over øverst på siden, sender vi dig derfor videre til den udbyder, hvor vi mener du får mest for pengene, når du køber et spa og wellnessophold gavekort. 

Praktisk info om bestilling af gavekort til spaophold

Når du trykker “Bestil Gavekort / Læs Mere” i oversigten over vores udvalgte spa ophold gavekort, så kommer du til en ekstern side, hvor du kan bestille gavekortet igennem. Her kan du online bestille dit gavekort, som du kan vælge selv at printe ud, få leveret i en kuvert, eller få tilsendt i en flot gaveæske, som gør det rigtig lækkert at pakke gaven ud for modtageren. Du kan også skrive en personlig hilsen til modtageren af gavekortet. 

Det vil også være muligt, at bestille et gavekort på beløb, hvis du foretrækker at give et fast beløb – her kan du blot klikke dig ind på en af de mange oplevelsesgaver øverst på siden, og så i stedet bestille et gavekort på et fast beløb.

Når modtageren vil afsted på sit ophold, så indløs gavekort til wellness/spa direkte hos spahotellet selv. Du kan læse mere om at indløse gavekort på spa online på hotellernes hjemmesider.

Du bestiller ikke spa og wellness gavekort af Spaopholdsguide.dk