Find det bedste spaophold i Tyskland

Siden indeholder reklame for spaophold i Tyskland

Leder du efter det bedste spaophold i Tyskland? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste tyske wellnessophold for 2 personer. Så hvad end du vil en tur med en ven/veninde eller måske på et romantisk kurophold med kæresten, så finder du nogle af de bedste muligheder for et lækkert spa- og wellnessophold i Tyskland her. God fornøjelse!

5 tips til booking af ophold

 1. Få mere for dine penge ved booking af en komplet spapakke via Truestory (anbefalet).
 2. Ophold med ankomst fredag og lørdag er dyrest. Spar omkring 18% ved at booke søndag-torsdag.
 3. Du behøver ikke at overnatte. De fleste hoteller tilbyder dagsbilletter til deres spa. Find en spadag her.
 4. Hvis du vil have spabehandlinger, bør du bestille på forhånd, for at være sikker på at de er tilgængelige.
 5. Hotels.com har billige priser, men giver typisk ikke adgang til spa. Husk at booke adgang seperat.

Spa- og wellnessophold i Tyskland 

Tyskland er verdenskendt for sine kurbade, og er en særdeles populær spadestination for danskere, som ønsker en luksuriøs wellnessoplevelse. 

Priserne på kursteder i Tyskland er meget favorable, sammenlignet med de priserne for tilsvarende spahoteller i andre lande. Det er eksempelvis ofte muligt at komme på et wellnessophold i Tyskland med 5 stjerner til samme pris om et spaophold i Danmark på et 3-4-stjernet hotel.

For personer der kommer fra Jylland kan der også ofte være en kortere distance til et luksus spaophold i Nordtyskland end et tilsvarende spaophold herhjemme.

Desuden er det muligt at spare lidt penge på at købe alkohol, slik og elektronik med ved grænsen, hvis du nu allerede tænker at skulle afsted.

Alt dette gør Tyskland til en meget oplagt destination for danske spagængere.

Spahoteller i Nordtyskland

I Nordtyskland kan du finde et wellness- og spaophold for enhver smag. Her har du mulighed for at tage på et spaophold med udsigt over Østersøen, kombinere dit spaophold med golf, Michelin-mad og meget mere.

Nogle af de bedste spaophold i Nordtyskland er:

 • Alter Meierhof
 • BUDERSAND Hotel

Du kan med fordel kombinere dit spa- og wellnessophold i Nordtyskland med andre skønne oplevelser. Eksempelvis kan du opleve Flensburger Schifffahrtsmuseum, Rose Strasse, eller noget helt tredje.

Spar penge med en deal på spaophold i Nordtyskland

Det er ofte muligt at spare penge ved at finde en god deal til spaophold i Nordtyskland. Er du rigtig god til at finde deals, så er det nogle gange muligt at finde en deal, hvor du får både værelse, mad og behandlinger til samme pris som den normale pris for en hotelovernatning.

På denne side kan du finde nogle af de tyske wellnessophold tilbud og deals, hvor du får mest for pengene når du booker. I forbindelse med Black Friday og andre tilbudsdage og promotions kan du ofte også spare endnu mere. Du kan se om du kan spare penge ved at gå trykke på bestillingsknappen øverst på siden på det kurhotel i Tyskland som du ønsker at besøge.

Mange gode nordtyske spa- og kurophold tilbud

Generelt set for du meget for pengene ved at købe et kurophold i Tyskland. For selvom prisen ofte er den samme, så er standarden på et wellness resort i Tyskland bare lidt højere end herhjemme.

Vil du gerne have et godt tysk kurophold tilbud? Øverst på siden kan du finde nogle af de bedste tilbud på spa- og wellness i Tyskland.

Wellnessophold med børn i Tyskland

På mange wellnessophold i Tyskland er der et alderskrav i spaafdelingen på 18 år, hvilket betyder at man ikke må have sine børn med. Det skyldes at visse spafaciliteter ikke er egnet til børn, samt at børn til tider kan opleves forstyrrende for de øvrige gæster. 

Et af de kursteder i Tyskland, hvor man gerne må have børn med, er Vitalhotel Alter Meierhof i Flensborg. Her er der fri adgang til wellnessområderne for børn over 13 år, hvor børn i aldersgruppen 0-12 år skal være ifølge med voksen.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er gjort helt simpelt, at booke dit foretrukne wellness ophold gennem Spaopholdsguide.dk. Find først det spa- og wellness ophold i Nordtyskland, som du finder mest interessant. Her kan du med fordel bruge oversigten øverst på siden. 

Når du har fundet det helt rette sted, så tryk på den grønne knap for at komme til reservationssiden. Her kan du købe opholdet som gavekort eller bestille oplevelsen direkte. 

Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Alter Meierhof i Nordtyskland, som tilbyder overdådig luksus på sit 5-stjernede hotel.

Priserne på et spaophold i Tyskland med overnatning for 2 personer starter fra 2.989 kr.

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager
 • Pas