Alter Meierhof

Lige ned til Flensborg Fjord ligger Alter Meierhof, hvor du kan opleve et spaophold på et 5-stjernet hotel.

Alter Meierhof Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Alter Meierhof, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Hotel Alter Meierhof deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Alter Meierhof

Om Alter Meierhof Vitalhotel

Blot 20 minutter fra den tyske grænse finder du det luksuriøse Vitalhotel Alter Meierhof lige ud til vandet ved Flensborg Fjord. Her kan du på det 5-stjernede spahotel opleve et af de mest fantastiske spaophold i Tyskland. Hotellet indbyder nemlig til ro, hygge, afslapning, et lavt gear og en pause fra hverdagen, som så mange af os ønsker og kunne have godt af.

Hotellet Alter Meierhof har 54 luksuriøse, velindrettede og hyggelige værelser med møbler af god kvalitet og fantastisk udsigt. Book en overnatning eller et længere kurophold, hvis du ønsker afslapning i det lækre kurbad, selvforkælelse, spa og wellness samt kulinariske oplevelser i absolut verdensklasse. Du finder værelser i forskellige størrelser, alt efter hvad du er til, og hvad du har behov for til dit perfekte og afslappende ophold. Fælles for værelserne er, at de er både hjemlige og velindrettede – og så er der frisk frugt på værelset ved ankomsten.

På det luksuriøse kurhotel kan du også holde konferencer eller private fester i de flotte tilhørende eventlokaler. Du kan derfor kontakte hotellet, hvis du står over for et større arrangement, som du godt kunne tænke dig at afholde hos Vitalhotel Alter Meierhof. Hotellet bestyres af Uta Krause-Junk og Dirk Luther.

Alter Meierhof tilbyder:

Vitalhotel Alter Meierhof er placeret i naturskønne omgivelser lige ved fjorden, og både kurhotellet og dets omgivelser indbyder derfor til ro og afslapning i det dejlige wellness i Tyskland. Hotellet byder på restauranter og barer i verdensklasse, en 1.400 m2 spaafdeling og smukke værelser hvor du finder frisk frugt ved ankomst.

Melder sulten sig, så venter der sig også en kulinarisk oplevelse på højeste niveau på Alter Meierhof. Her kan du blandt andet besøge Meierei Dirk Luther, som siden 2008 er blevet hædret med flere Michelin-stjerner. Her serveres primært mad fra det klassiske franske køkken med et tvist. 

Behøver det ikke være så ekstravagant, så finder du også Restaurant Brasserie, hvor morgenmaden serveres med udsigt over fjorden. Her serveres der om aftenen også mad fra det franske køkken og du kan blandt andet få en 3-retters menu. Du finder også et udvalg af barer på hotellet.

På Hotel Alter Meierhof er der en række events, arrangementer og tilbud, som blandt andet omfatter jul og nytår. Herudover kan du i Hof-Therme på udvalgte dage prøve Yoga Retreat, hvor du kan fordybe dig i yogaens krops-, åndedræts- og afslapningspraksis. 

Alter Meierhof spa- og wellnessafdeling

Den 1.400 m² store spaafdeling byder på ro og afslapning i verdensklasse. Her er det store highlight de opvarmede indendørs og udendørs pools, hvor du kan svømme i det veltempererede vand i Hof-Therme med udsigt ud over Flensborg Fjord og med kig over til den danske kyst. Du finder dog også et fremragende wellnesslandskab som blandt andet byder på:

 • Hø-aromabad
 • Finsk sauna med saunagus
 • Indendørs og udendørs opvarmet pool
 • Hof-tepidarium
 • Sten-dampbad
 • Hamam bad

For at få fri adgang til hotellets spa og wellnessområde, så skal du være fyldt 13 år. Er du ikke det, så gælder der særlige regler som du kan læse mere om på Alter Meierhof Vitalhotels hjemmeside. Herudover bør du være ved besøg i Hof-Therme være opmærksom på den gældende spa etikette.

Vitalhotel Alter Meierhof spa-priser

Alter Meierhofs priser på dagsbilletter med adgang til Vitalhotel Alter Meierhof svinger fra 30 euros til 130 euros, afhængigt af hvor længe du vil have adgang til det tyske spahotel og dets faciliteter.

Priserne på det dejlige kurophold varierer, alt efter hvor mange overnatninger du ønsker, om du ønsker et single- eller et dobbeltværelse, om du ønsker et standardværelse eller en suite, og hvilke andre services du ønsker at købe.

For at se nuværende priser på forskellige spa deals hos Alter Meierhof, så besøg Truestory.dk.

Spaophold på Alter Meierhof

Med et spa og wellnessophold på Vitalhotel Alter Meierhof kan du få et tiltrængt og sundt afbræk fra hverdagen. Med kurhotellets placering i natursmukke omgivelser kan du ikke alene få en magisk oplevelse ved hjælp af de mange inde og udendørs faciliteter og aktiviteter – du kan også få en stor oplevelse i at nyde og betragte den smukke natur, der omgiver hotellet. 

Fra check in til check out er der på et spaophold på Alter Meierhof Vitalhotel fantastiske oplevelser for både gane, krop og sjæl, med bespisning på hotellets fremragende restauranter, samt massage og wellnesstid i Hof-Therme. 

Alt i alt tilbyder Alter Meierhof et af det bedste wellness ophold i Nordtyskland.

Spadag på Alter Meierhof

Hvis ikke du er på udkig efter et wellnessophold med overnatninger, kan du også forkæle dig selv og dine nærmeste med en enkelt spadag. På Vitalhotel Alter Meierhof kan du købe flere forskellige typer af enkeltdagsbilletter til day spa. Du kan købe en:

 • Tre-timers-billet
 • Aften-billet
 • Dag-billet
 • Sport-og-morgenmad-billet
 • Efter-arbejde-billet
 • Drømmedag-billet
 • Min-dag-billet
 • Afslapning-og-spisning-billet
 • Afslapningsdag-billet

Vælg den type billet, der passer bedst til jer og den dag, I gerne vil have sammen. De forskellige typer af dagsbilletter svinger i pris, og de er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have et afbræk fra hverdagen og forkæle dig selv, men som kun har lysten eller muligheden til at være afsted en enkelt dag eller i et afgrænset antal timer. Med en dag i spa kommer man hurtigt ned i gear, og derfor kan en dagsbillet sagtens være rigeligt, når du ønsker et skønt afbræk fra hverdagen.

Restauranter på Alter Meierhof

På Vitalhotel Alter Meierhof finder du restauranter og barer af høj kvalitet. Du kan blandt andet besøge en Michelin-restaurant eller nyde en god morgenmad i morgenkåbe eller udendørs med udsigt over Flensborg Fjord. Hvad end du er til en 3-retters menu eller blot vil have en lille bid mad, så er der gode muligheder for dig på hotellet.

Meierei Dirk Luther

I Michelin-restauranten Meierei Dirk Luther kan du få en fremragende gastronomisk oplevelse med fantastisk mad fra det franske køkken. I restauranten har kokkene øje for de gode råvarer, og så tilfører de et moderne og kreativt tvist til de klassiske, franske retter. Samtidigt har man tilmed styr på det gastronomiske håndværk. Siden 2008 har restauranten Meierei Dirk Luther fået to Michelin-stjerner, hvilket om noget understreger restaurantens kvalitet.

Restaurant Brasserie

I Brasseriet kan du få en fantastisk og velsmagende start på dagen med morgenmad buffet eller brunch for vaskeægte livsnydere, ligesom du om aftenen kan få serveret alverdens franske delikatesser, en 3-retters middag m.m. I Brasseriet kan du om sommeren spise mad fra restaurantens pâtisserie på Strandterrassen med udsigt ud over Flensborg Fjord, hvorimod du om vinteren kan nyde Brasseriet indendørs med kaminild og varme. 

Bodega

På hotellet Bodega kan du nyde ægte spansk stemning med vinreoler fra gulv til loft, rustik stemning, mørkt træ, rødvin og tapas. På bodegaen kan du få følelsen af at være kommet på visit i Spanien for en stund, da stemningen i de hyggelige lokaler er autentisk, intim, varm og hyggelig, præcis som var du i Spanien. Bodegaens sommelier står klar til at guide jer på vej i jeres vinsmagning.    

Vitalbar

I Vitalbar er stemningen afslappet og nede på jorden, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Du kan nye Vitalbar og alt, hvad den byder på, i morgenkåbe i afslappende omgivelser. I Vitalbar kan de friske morgensvømmere nyde deres morgenmad, og du kan også få serveret varme og kolde snacks, salater og cocktails. Du kan også spise din aftensmad iført morgenkåbe og holde den afslappede stemning. Baren er placeret i spaområdet, og du har derfor adgang til baren i al slags påklædning.

Lobby-bar

I den fine Lobby-bar kan du nyde en aperitif eller en cocktail først eller sidst på aftenen. Lobby-bar er Alter Meierhof Vitalhotels samlingspunkt, og i weekenderne kan du nyde baren til tonerne fra blid klavermusik. Der er en helt særlig stemning i baren, som indbyder til lange, gode snakke og hyggelige stunder i et lavt og afslappet gear. I baren er personalet klar til at lave velsmagende drinks i topklasse, og du vil opleve personalets gode håndværk og store lidenskab for deres felt.

Alter Meierhof gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Vitalhotel Alter Meierhof til jul, fødselsdag eller noget helt tredje? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Alter Meierhof gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Alter Meierhof gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Vitalhotel Alter Meierhof eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Alter Meierhof afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Alle kan besøge Alter Meierhof. For spa-gæster under 13 år gælder der dog særlige regler, som bør læses før oplevelsen bestilles.

 • Pas
 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Nej. Brug af mobiltelefon og kamera er ikke tilladt i spaafdelingen.

Kontakt:

Hjemmeside: alter-meierhof.de (link)

Adresse: Uferstraße 1, 24960 Glücksburg (Ostsee), Tyskland

Telefonnummer: +49 4631 61990

E-mail: info@alter-meierhof.de

Find Alter Meierhof:

Danskernes favorit spahoteller