Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard tilbyder et fremragende spa- og wellnessophold på Sjælland.

Comwell Borupgaard Gavekort

Promovering: Bestil et Comwell Borupgaard gavekort via GO DREAM, og modtag gavekortet som e-gavekort, gaveæske eller kuvert. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Oplevelsesgaver.dk
 2. Vælg det spaophold du ønsker hos Comwell Borupgaard
 3. Køb oplevelsen som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser og meget mere når du booker spaoplevelsen hos GO DREAM. Er du i tvivl om, hvorvidt du vil bestille hos Comwell Borupgaard? Se flere spa og wellness gavekort her.

Comwell Borupgaard

Om Comwell Borupgaard

I det naturskønne Snekkersten, tæt ved Helsingør, ligger dette hyggelige hotel. Her vil du blive mødt af en blanding mellem stilfulde og klassiske herregårdsomgivelser og mere moderne bygninger. Comwell Borupgaard har blandt andet vundet priser for at være årets bedste møde- og eventsted i 2019 – så man kan vist roligt sige, at der her bliver kræset for hotellets gæster og deres behov på dette luksus spaophold.

Hotel Comwell Borupgaard tilbyder:

Hvis du drømmer om et afslappende afbræk fra hverdagen, hvor der er fokus på velvære og luksus, kan du med fordel overveje et ophold hos Comwell Borupgaard. Hotellet byder på mange gode ting, blandt andet:

 • Restaurant og bar
 • Roomservice
 • Egen park
 • Aquaspa, fitness og hotel
 • Indbydende værelser
 • Gratis WiFi

Comwell Borupgaard spa- og wellnessafdeling

Det er i den grad muligt for dig at få slappet godt og grundigt af på et spahotel som Comwell Borupgaard. Du kan skrue ned for hverdagens stress og jag og lade dig forføre af hotellets spaafdeling, hvor der er rum til, at du kan finde dig til rette i den egen krop.

Comwell Borupgaard tilbyder et fremragende spa- og wellnessophold på Sjælland. På Comwell Borupgaard kan du blandt andet opleve følgende spafaciliteter:

 • Brechelbath
 • Natursauna
 • Saltsauna
 • Udendørs boblebad
 • Koldtvandsbassin
 • Saunagus

Du skal være minimum 16 år for at få adgang til Comwell Borupgaards spabehandlinger.

Comwell Borupgaard spa-priser

Prisen for et spa og kurophold hos Comwell Borupgaard afhænger naturligvis af, hvilke former for tjenester du ønsker at gøre brug af. Du kan gøre dit ønske om afslappende wellness til et decideret wellnessophold med overnatning, men hvis du blot har brug for en enkelt dag eller et par timers ro og velvære, er der også rig mulighed for det. Du kan blive lidt klogere på priserne nedenfor:

 • Priserne for overnatning hos Comwell Borupgaard med fri adgang til Aquaspa starter fra 1498 kr.
 • Hvis du derimod blot trænger til enkelte timer eller en enkelt dag i Comwell Borupgaards Aquaspa, kan du købe dig adgang til enten dagspa eller aftenspa fra 695 kr. pr. person

Hvis du er på udkig efter velvære til overkommelige priser, kan du nemt få en billig tur i kurbad med en deal fra vores samarbejdspartner Oplevelsesgaver.dk. Her kan du ofte finde tilbud på Comwell Borupgaards forskellige spaoplevelser, så der er rig mulighed for at nyde godt af den luksuriøse afslapning til en overkommelig pris.

Spaophold på Comwell Borupgaard

Med et ophold på et kurhotel er der god grobund for at få slappet af og få genfundet din indre ro midt i al hverdagens arbejde og trængsel. Du kan booke et ophold på Comwell Borupgaard, hvis du gerne vil overraske og forkæle en, du holder af, med en romantisk pause – men der er også rig mulighed for eksempel en hyggeweekend med veninderne.

Book Comwell Borupgaards særlige Spadelight, og få fri adgang til hotellets Aquaspa. Når I ankommer til jeres værelse, vil I blive budt velkommen med en velkomstdrink, og I får udleveret spahåndklæde, badekåbe og badetøfler. Der er nemlig sørget for tingene på forhånd hos Comwell Borupgaard.

Når det er blevet aften, og I trænger til et godt måltid mad, kan I nyde en 3-retters middag sammensat af hotellets egen køkkenchef. Der er også mulighed for buffet, hvis man har lyst til det.

Om morgenen vil der være en stor og lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter – den helt perfekte måde at afslutte et ophold med fokus på velvære og selvforkælelse.

Spadag på Comwell Borupgaard

Hvis du ikke ønsker at booke et helt ophold – eller måske bare bor i nærheden og gerne vil have tid og rum til afslapning – er der også god mulighed for at planlægge en god og hyggelig spadag. Comwell Borupgaard tilbyder året rundt afslappende spaaktiviteter. Du kan for eksempel få en behandling hos gusmestre med en tur i saunagus, hvor der er fokus på aromatiske saunaoplevelser.

Du kan vælge at starte din spadag med Comwell Borupgaards dagspa. Her har du fri adgang til Aquaspa og fitnessrum. Når din spadag er ved at lakke mod enden, kan du slutte den af med en lækker frokost, som er inkluderet i prisen.

Du kan også vælge at booke en aftenspa. Her har du adgang til de samme faciliteter som ved dagspa. Forskellen er blot, at du vil få serveret en lækker middag frem for en frokost.

Fælles for begge er, at du vil opleve ren luksus, velvære og afslapning i Comwell Borupgaards hyggelige og moderne lokaler.

Restauranter på Comwell Borupgaard

Hos Comwell Borupgaard er der fokus på den gode og nærende spiseoplevelse. Maden skal være fyldt med både smag og styrke – og den skal naturligvis serveres inden for hyggelige og indbydende rammer. Du kan vælge at nyde et måltid i hotellets egen restaurant, Restaurant Linden, eller snuppe et lettere måltid i Comwell Borupgaards egen loungebar.

Hyggelig loungebar

Hvis du gerne vil slutte din aften af med en god drink, eller hvis du blot er ude efter et let måltid eller en kop kaffe i løbet af dagen, er Comwell Borupgaards loungebar åben alle dage kl. 12.00-00.00. Sæt dig i de bløde møbler midt på dagen, og nyd en salat eller en burger fra menukortet, eller snup en forfriskende drink inden det kommende, lækre måltid på hotellets egen restaurant.

Restaurant Linden

Her kan du forvente at få serveret det allerbedste, som sæsonens råvarer har at byde på. Det vigtigste for kokken er, at du som gæst får den bedst mulige gastronomiske oplevelse. Derfor ændrer køkkenet også menuen løbende, så den altid passer til de råvarer, der er tilgængelige i årstiden. Der bliver også arrangeret særlige gourmetaftener med fisk og skaldyr. Hvis du er nysgerrig på den lækre menu hos Restaurant Linden, er det bare med at gå på opdagelse i den spændende menu.

Hvis du vil have en speciel og særlig ret, kan du altid vælge dagens menu, som ændrer sig hver dag. Nyd dagens menu sammen med et godt glas vin fra den nøje udvalgte vinmenu.

Spørgsmål og svar

Prisen på et Comwell Borupgaard gavekort afhænger af flere faktorer. Se priserne her.

Du skal minimum være 12 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Comwell Borupgaard.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning
 • Toiletsager

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så bør du sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: comwell.com (link)

Adresse: Nørrevej 80, 3070 Snekkersten

Telefonnummer: +45 48 38 03 33

E-mail: kontakt@comwell.com

CVR-nummer: 28684541

Find Comwell Borupgaard:

Danskernes favorit spahoteller