Kurhotel Skodsborg spa

På Kurhotel Skodsborg kan du opleve et formidabelt spaophold i overdådige omgivelser.

Kurhotel Skodsborg Deal

Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på skodsborg.dk
 2. Vælg den Skodsborg Kurhotel deal som du ønsker.
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Skodsborg. 

Kurhotel Skodsborg

Om Kurhotel Skodsborg

I naturskønne omgivelser lidt nord for København finder du Kurhotel Skodsborg. Med de smukke, historiske, hvide bygninger har Kurhotel Skodsborg de perfekte rammer til et afslappende afbræk fra hverdagen. Du finder Skodsborg Kurhotel lige midt imellem de grønne træer i Jægersborg Dyrehave og Øresunds blå bølger, og du har mulighed for at nyde stedet og de luksuriøse omgivelser og faciliteter i nogle timer, hvis du booker en spadag, en overnatning eller et længere spaophold.

Skodsborg er et kurhotel med mange år på bagen, og det ses tydeligt, at stedet emmer af historie og tradition, når man træder ind i de hvide bygninger. På kurhotellet kan du nyde spa og wellness, fitness, de naturskønne omgivelser, et besøg i kurhotellets restaurant eller lobbybar og meget mere. Book din næste spadag eller dit næste spaophold hos Kurhotel Skodsborg.

Skodsborg Kurhotel tilbyder:

Hos Skodsborg Kurhotel kan du nyde selvforkælelse og ro på flere planer. Kurhotellet tilbyder en lang række af luksuriøse spabehandlinger og -oplevelser, velsmagende og grøn mad i Brasserie Carl, cocktails i lobbybaren, fitnessfaciliteter, naturskønne omgivelser og smukke værelser.

Hos Kurhotel Skodsborg kan du kombinere spa og fitness. Her kan du deltage på mere end 120 træningshold og efterfølgende nyde dejlig og rolig afslapning i form af de 16 forskellige badeoplevelser i Skodsborgs spaafdeling. Du kan supplere din spaoplevelse med yderligere behandlinger. 

Hos det eksklusive spahotel arbejder man med menneskets sundhed på flere niveauer, og derfor er det dig og dit velvære, der er i centrum, når du besøger kurhotellet. Det er kombinationen af motion og fitness, indre og ydre wellness, selvforkælelse og behandlinger, ro og afslapning, natur og sund, vegetarisk og velsmagende mad, der danner rammerne om Skodsborgs værdier. Så alt i alt danner Skodsborg Kurhotel de perfekte rammer for et afslappende spaophold på Sjælland

Du har også mulighed for at afholde forretningsmiddage, fødselsdage og andre typer af arrangementer på Skodsborg.

Kurhotel Skodsborgs spa- og wellnessafdeling

Den elegante spaafdeling, du finder hos Kurhotel Skodsborg, er tegnet af Henning Larsen Architects. Spaafdelingen har på en række lækre faciliteter:

 • Sauna
 • Dampbad
 • Saltgrotte
 • Infrarød varme
 • Scrub
 • 21 meter svømmebassin
 • Sensory Sky
 • Hot & cold-brusebad
 • Udendørs jacuzzi og koldtvandskar

Desuden er det også muligt at booke spabehandlinger i form af massage, ansigtsbehandlinger, eyelash extensions, voksbehandlinger, manicure og pedicure og meget mere. Du finder det hele hos Kurhotel Skodsborg.

Kurhotel Skodsborgs priser

Et ophold i et dobbeltværelse for to personer på Kurhotel Skodsborg koster fra 1.500 kr. Du kan også booke Kurhotel Skodsborgs deluxeværelse, som koster fra 2.200 kr. for to personer. Det er muligt at foretage tilkøb til værelserne, blandt andet i form af ekstra services og havudsigt.

Du har også mulighed for at booke et forkælelsesophold på Kurhotel Skodsborg. Her booker du en samlet pakke af forkælelse og oplevelser for to personer med adgang til spa og wellness, Brasserie Carl, morgenmad, et af de eksklusive værelser på det smukke kurhotel og meget mere. Forkælelsesopholdet kommer i flere udgaver og inkluderer adgang til forskellige faciliteter og services. Skodsborgs priser på et forkælelsesophold starter fra 1.500 kr. og op til 5.900 kr. Det er igen muligt at foretage forskellige tilkøb til dit valgte ophold.

For at se nuværende priser på forskellige spa deals fra forskellige spahoteller så besøg Truestory.dk.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Når du booker et kurophold, vil du i de fleste tilfælde have adgang til spa, fitness og wellness fra kl. 12.30. Du vil kunne tjekke ind på dit værelse fra kl. 15.00. Du tjekker ud senest kl. 12.00 på din afrejsedag.

Når du booker et ophold på Kurhotel Skodsborg, vil du have adgang til de mange fitnessfaciliteter og træningshold, den store, lyse spa med badeoplevelser, selvforkælelse, luksus, og du vil kunne nyde en eksklusiv middag i Brasserie Carl eller The Lobby. Du vil også få serveret fremragende morgenmad, og du kan nyde de mange fantastiske faciliteter og muligheder, som kurhotellet byder på.

Spadag på Kurhotel Skodsborg

Du behøver ikke at booke en overnatning eller et wellnessophold, hvis du vil nyde Kurhotel Skodsborg. Du kan booke tid til spabehandlinger, nyde Brasserie Carl eller The Lobby eller besøge det skønne kurbad for en enkelt dag eller et par timer.

Skodsborg vil sørge for det hele, når du kommer til kurhotellet for at modtage spabehandlinger, og du kan derfor sagtens forvente en luksuriøs, afslappende og eksklusiv oplevelse med god service, selvom du kun besøger kurhotellet for en kortere stund.

I restauranten er du også velkommen til at fejre livets større begivenheder eller nyde en god frokost eller middag uden at benytte dig af hverken spa eller de øvrige faciliteter.

Restauranter på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg arbejder ud fra den tanke, at et måltid er mere end blot næring, og derfor kan du hos Skodsborg spise velsmagende, lækker og sund mad i hotellets brasseri. Du kan både nyde morgenmad, en mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund.

Brasserie Carl

I Brasserie Carl finder du et udvalg af klassikere med et grønt tvist. Brasserie Carl laver enestående mad med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Brasserie Carl har nemlig fokus på dyrevelfærd, og derfor er de animalske produkter fanget, opdrættet og produceret under ordentlige vilkår. Derudover er der fokus på at hente så mange råvarer som muligt lokalt.

Hos Brasserie Carl kan du både nyde grønne, vegetariske retter, grønne retter tilsat fisk eller kød, eller du kan nyde klassiske retter. Alle retter er altid lavet med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer.

The Lobby

I The Lobby kan du nyde en klassisk, international lobbystemning. I lobbyen kan du nyde en god bog eller have en hyggelig samtale. Du kan også nyde en uformel frokost eller middag, og så er lobbyen også det oplagte sted at nyde en god cocktail.

I lobbyen kan du nyde sprøde croissanter, kaffe, te, sunde juicer, drikkevarer, snacks og konditorkager fra Kurhotel Skodsborgs eget konditori. Til frokost kan du nyde Skodsborgs signatur: palæosmørrebrød. Til aften kan du nyde klassikere som Skodsborgs egen burger, tatar eller andre udsøgte retter, som de dygtige kokke tilbereder.

I sommerhalvåret kan du nyde The Lobby fra terrassen med udsigt over Øresund. Herfra kan du nyde en flaske god rosé, bobler eller kolde drinks.

I The Lobby kan du også nyde eftermiddagste. Her vil der blive serveret palæobrød med røget laks og flødeostecreme, hjemmebagte konditorkager og selvfølgelig eksklusiv og velsmagende te. Eftermiddagsteen serveres hver dag mellem kl. 14.00 og 16.00.

Hver fredag spiller unge talenter fra musikkonservatoriet i The Lobby, og du kan i den forbindelse nyde jazzinspirerede mesterværker, imens du nyder et glas vin og en middag. På den måde kan du starte weekenden med livemusik.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Kurhotel Skodsborg afhænger af hvilken oplevelse du vil have.

Du skal minimum være 15 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Skodsborg spa hotel.

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til overnatning

Mange ønsker at forevige deres ophold med et billede til for eksempel Instagram. Har du planer om at tage billeder, så bør du dog sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: skodsborg.dk (link)

Adresse: Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

Telefonnummer: +45 45 58 58 00

E-mail: booking@skodsborg.dk

CVR-nummer: 15978333

Find Skodsborg Spa Hotel:

Danskernes favorit spahoteller