Menu Luk

Hotel Skansen

I Båstad i Sverige byder Hotel Skansen på et fremragende spaophold.

Hotel Skansen Deal (-10%)

Promovering: Bestil din oplevelse hos Hotel Skansen via DuGlemmerDetAldrig, og få 10% rabat på dit køb. Rabatten gælder kun første gang du bestiller via oplevelsesportalen. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

  1. Klik dig ind på DuGlemmerDetAldrig.dk
  2. Vælg den oplevelse, som du ønsker hos Hotel Skansen
  3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig. 

Hotel Skansen

Om Hotel Skansen

Et par timers kørsel fra København finder du Hotel Skansen i den lille by Båstad i Sverige. Her kan du få en fantastisk spaoplevelse til overkommelige priser. Selve hotellet er placeret i smukke omgivelser, som indbyder til afslapning for både krop og sjæl.

På Hotel Skansen finder du en række lækre og unikke spafaciliteter. Spahotellet er dog nok mest kendt for Kallbadhuset, som er et badehus, der rummer sauna og spafaciliteter ude på vandet. Her kan du både tage en dukkert i det kolde vand, eller skue ud over Kattegat mens du holdes varm af saunaen.

Det svenske spahotel har også en rooftop spa, hvor du i deres infinity pool kan finde en formidabel udsigt over havet. Herfra kan du også se ned til badehuset, betjene dig selv i baren eller måske prøve den 38°C varme jacuzzi.

De mange charmerende og overdådige faciliteter spahotellet har at byde på, er bestemt med til at gøre Hotel Skansen til en af de bedre spaophold i Sverige

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Skansen afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 18 år for at tage på spaophold på Hotel Skansen.

  • Pas
  • Badetøj
  • Tøj og sko til overnatning

Har du planer om at tage billeder på Hotel Skansen, så bør du sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: hotelskansen.se (link)

Adresse: Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad, Sverige

Telefonnummer: +46 431 55 81 00

E-mail: info@hotelskansen.se

Find Hotel Skansen: