Hotel Skansen

I Båstad i Sverige byder Hotel Skansen på et fremragende spaophold.

Hotel Skansen Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Hotel Skansen, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Hotel Skansen Båstad deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Hotel Skansen

Om Hotel Skansen

Et par timers kørsel fra København finder du Hotel Skansen i den lille by Båstad i Sverige. Her kan du få en fantastisk spaoplevelse til overkommelige priser. Selve hotellet er placeret i smukke omgivelser, som indbyder til afslapning for både krop og sjæl.

På Hotel Skansen finder du en række lækre og unikke spafaciliteter. Spahotellet er dog nok mest kendt for Kallbadhuset, som er et badehus, der rummer sauna og spafaciliteter ude på vandet. Her kan du både tage en dukkert i det kolde vand eller skue ud over Kattegat, mens du holdes varm af saunaen.

Det svenske spahotel har også en rooftop spa, hvor du i deres infinitypool kan finde en formidabel udsigt over havet. Herfra kan du også se ned til badehuset, betjene dig selv i baren eller måske prøve den 38 °C varme jacuzzi.

De mange charmerende og overdådige faciliteter, spahotellet har at byde på, er bestemt med til at gøre Hotel Skansen til et af de bedre spaophold i Sverige. Book dit ophold i dag, og glæd dig til en uforglemmelig oplevelse.

Hotel Skansen tilbyder:

Er du på jagt efter et fantastisk spaophold, hvor der er plads til fred og ro, er Hotel Skansen det helt rigtige valg. Her er der god plads til at trække sig fra den travle hverdag, og du kan blandt andet nyde godt af:

 • Flere fantastiske spa- og wellnessafdelinger
 • Mulighed for overnatning
 • Udsøgte gastronomioplevelser på Hotel Skansens restaurant
 • Direkte adgang til havet fra badehuset
 • Et gennemført kurophold

Trænger du derfor til at trække stikket og pleje dig selv med spa og wellness, er Hotel Skansen det perfekte valg. Du har alt, hvad du skal bruge inden for rækkevidde, og endda mere til med de fantastiske faciliteter.

Hotel Skansens spa- og wellnessafdeling

Hos Hotel Skansen er der tale om et vaskeægte wellnessophold. I deres spa- og wellnessafdeling finder du både faciliteter indendørs, på deres rooftop og i deres smukke badehus, der ligger placeret direkte ud til havet. Med mere end 15 forskellige faciliteter får du alt, hvad krop og sjæl har brug for. Du kan nyde godt af kurbade, sauna og meget andet. På dit kurophold hos Hotel Skansen kan du blandt andet se frem til:

 • Badehuset: Det helt særlige ved Hotel Skansen er deres fantastiske badehus, der ligger placeret midt ude i vandet. Det har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, og i dag rummer det en stille, japansk, udendørs pool med 38 grader varmt vand. Derudover er der en relax-afdeling med ildsted og en fantastisk udsigt ud over havet fra de store panoramavinduer.
 • Finsk sauna: I badehuset har du også muligheden for at nyde godt af deres finske sauna, der er separat for mænd og kvinder.
 • Infinitypool: Få følelsen af et ægte spahotel ved at besøge den store infinitypool på Hotel Skansens rooftop. Den måler hele 14×3 meter og har udsigt ud over hav og horisont.
 • Rooftop-luksus: Det er ikke kun den store pool, du finder på deres rooftop. Her finder du også en jacuzzi, en solterrasse med solsenge og en relax-afdeling med panoramavinduer med udsigt ud over havet.
 • Den indendørs spa: Indenfor finder du selve spa-afdelingen, der tilbyder spa og wellness af høj klasse. Du finder finsk sauna, dampbad, japansk bad, regnvandsbrusere og en indendørs pool. Derudover er der mulighed for at få behandlinger, der sætter prikken over i’et på dit wellnessophold.

Alle børn under 13 år, der bor på hotellet, må benytte sig af den indendørs pool i selskab med en voksen. Det skal ske i tidsrummet 7-9 og 19-21. De andre spa-områder er forbeholdt gæster over 13 år, hvor unge mellem 13-15 kan gøre brug af faciliteterne i selskab med en voksen. Alle gæster på hotellets rooftop skal være over 16 år. På onsdage er børn under 13 år velkomne i badehuset i selskab med en voksen.

Hotel Skansens spa-priser

Hvad er egentlig prisen på et weekendophold med overnatning for to på Hotel Skansen? Eller hvad koster det dig at holde en ægte spadag? Her kan du læse mere om de forskellige priser, du finder hos Hotel Skansen.

 • Priserne for en enkelt overnatning starter fra 1.195 kr. Her har du lidt senere indtjekning, og vil du tjekke ind tidligere, koster det 1.495 kr. Her får du én overnatning, tre retter i restauranten, morgenbuffet, entré til spa-områderne samt fitness og yoga.
 • Prisen for en spadag starter ved 1.295 kr. Her får du entre, frokost i Restaurant Sand, en valgfri 50-minutters behandling, kaffe og kage og lån af badekåbe og tøfler.
 • Prisen for en spaaften er 1.450 kr., og her får du adgang til spa, 3-retters menu på Restaurant Sand, 50-minutters behandling, kaffe og kage samt lån af badekåbe og tøfler.

Derudover tilbyder Hotel Skansen en lang række andre pakker og tilbud. Du kan eksempelvis vælge en Rooftop Deluxe-deal eller springe på golfpakken, hvor du får lidt ekstra med i dit tilbud. Du kan også finde en god Hotel Skansen-deal hos vores samarbejdspartner.

Besøg Truestory.dk for at finde forskellige deals.

Spaophold på Hotel Skansen

Vælger du et klassisk spaophold hos Hotel Skansen, Skansens Spaklassiker, kan du nyde hele dagen i den store spa-afdeling. Spring ud i det skønne havvand, og nyd alle de dejlige faciliteter, der giver dig en spaoplevelse ud over det sædvanlige.

Herefter kan du nyde en lækker middag på Restaurant Sand, der er hotellets egen restaurant. Du har også mulighed for at vælge din middag, der er inkluderet i dit ophold, på Papas, der er nabo-restauranten til hotellet. I begge tilfælde vælger du helt frit fra menuen, og du er altid garanteret plads. Du skal dog sørge for at bestille bordet i god tid.

Vil du gerne nyde lidt ekstra tid med spa og wellness, kan du stå tidligt op. Udtjekning sker i løbet af formiddagen, og her venter der også en overdådig morgenbuffet på dig i restauranten.

Spadag på Hotel Skansen

Er du mere til den klassiske spadag på det skønne kurhotel, der kan vælges mandag til fredag, kan du også nemt nyde godt af lidt selvforkælelse uden overnatning hos Hotel Skansen. Spadagen starter allerede klokken syv om morgenen, hvor du får udleveret både badekåbe og tøfler.

Herefter har du mulighed for at nyde alle de gode faciliteter og vælge en 50-minutters behandling efter din smag. Du får både frokost på Restaurant Sand samt kaffe og kage eller en smoothie under dit besøg. Kommer du tidligt, har du rigeligt med tid. Din spadag slutter nemlig klokken 16.

Vælger du derimod en spaaften, gælder det søndag til torsdag fra 13-19. Du får helt den samme pakke som ved den klassiske spadag, men i stedet for frokost kan du nyde en lækker 3-retters middag på Restaurant Sand.

Vil du gerne have en endagsoplevelse, bør du vælge Hotel Skansens tilbud med spa for en dag eller spa for en aften.

Restauranter på Hotel Skansen

På Hotel Skansen finder du én restaurant, men lige i nærheden er der også rig mulighed for at nyde en fantastisk middag.

Restaurant Sand

Hotel Skansens hjerte finder du i Restaurant Sand, der har forstået vigtigheden ved god gastronomi og forkælelse. Du får en storslået havudsigt og moderne mad, der er baseret på årstidernes råvarer. Til aften finder du et a la carte, der byder på noget for alle.

Morgenmaden kan også nydes i restauranten. Her finder du en stor morgenbuffet, som altid er med i tilbuddet, når man er hotelgæst. Vil du gerne nyde en frokost, kan du også gøre det i den smukke restaurant.

Derudover byder Restaurant Sand også på After Work på fredage mellem 17-19. Her er der mulighed for en cocktail, et glas vin og nogle lækre snacks. Der er også rig mulighed for det samme om aftenen, hvor der er cocktailbar/pianobar med cocktails i verdensklasse. Og så byder lørdage og søndage på en fantastisk brunch. Det gælder fra 12-15.

Papas

Mellem Pepes og Sand finder du restauranten Papas, som du også kan vælge som aftenmenuen til dit spaophold. Restauranten tager afsæt i det italienske køkken, og det giver dig retter, der er funderet i forrygende traditioner.

Her kan du blandt andet vælge en 3-retters menu, hvortil du kan få nogle udsøgte vine, der passer perfekt til maden.

Hotel Skansen gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Hotel Skansen? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Hotel Skansen gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Hotel Skansen gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Hotel Skansen eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Skansen afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 18 år for at tage på spaophold på Hotel Skansen.

 • Pas
 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Har du planer om at tage billeder på Hotel Skansen, så bør du sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: hotelskansen.se (link)

Adresse: Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad, Sverige

Telefonnummer: +46 431 55 81 00

E-mail: info@hotelskansen.se

Find Hotel Skansen:

Danskernes favorit spahoteller