Bedste spadag tilbud i november 2022

Siden indeholder reklame for spadag tilbud

Leder du efter fantastiske, men billige spa dag tilbud i Danmark? Her på siden kan du finde den perfekte spa og wellness dag uden overnatning til en overkommelig pris. Så hvad end du ønsker en luksus spadag for to med en veninde, et romantisk en-dags wellness ophold med kæresten, eller noget helt tredje – så finder du den rette deal her på siden. Hvis en dags spa ikke er nok, så kan du også overveje et spaophold med overnatning. God fornøjelse!

Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden

★★★★

📍 Struer, Vestjylland

Kurbad Limfjorden tilbyder en fremragende spadag i Jylland med udsigt over Limfjorden. Her finder du i det 900 kvm store spaområde finsk sauna, infrarød sauna, biosauna og andre lækre spa- og wellnessfaciliteter. Hvis du vælger denne pakke med en spadag på Kurbad Limfjorden, får du med i prisen både vin og en lækker tapasanretning for 2 personer.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

The Lodge

The Lodge

★★★★

📍 Genarp, Sydsverige

The Lodge tilbyder en eksklusiv spadag i Sverige. Her kan du efter blot en times kørsel fra København, opleve en gennemført og hawaiiansk inspireret spaafdeling. Spadagen starter med 1,5 times Aloha Spa Ritual, hvor der udføres en række forskellige behandlinger. Herefter er der adgang til VIP Relax og Honulele Spa, som bl.a. har forskellige saunaer, koldtvandsbad og en 12 meter infinitypool med panoramaudsigt over Skånes flotte landskab.

Laveste pris for 1 person: 725 kr.

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue

★★★★

📍 Kolding, Sydjylland

Dronning Dorotheas Badstue i Kolding tilbyder en formidabel spadag med hamam. Her får du 50 minutters hamam, en let massage, adgang til saltbad og dampbad, samt adgang til det cirka 400 kvm store spaområde hos Dronning Dorotheas Badstue.

Laveste pris for 1 person: 875 kr.

Pause Recovery Studio

Pause Recovery Studio

★★★★

📍 Aarhus, Østjylland

Hvis i skal på en spadag i Aarhus, så er Pause Recovery Studio et rigtig godt bud. Her kan du opleve en wellnessdag med floating og infrarød sauna. Oplevelsen starter ud med en introduktion til alle elementerne og deres effekt på kroppen. Herefter får man sit eget private float rum og infrarød sauna for 2 personer. Der medfølger desuden kolde kombucha læskedrikke og lidt snacks.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

HimmerLand

★★★ ★★

📍 Farsø, Nordjylland

Skal du have en formidabel spadag i Nordjylland? Så se nærmere på det prisvindende spahotel HimmerLand. Her får du adgang til det luksuriøse spa-område, Nordic Spa HimmerLand, som byder på en række forfriskende wellnessoplevelser. Du går altså ikke helt forkert i byen med en spadag på HimmerLand.

Laveste pris for 1 person: 855 kr.

Hotel Viking

Hotel Viking

★★★ ★★

📍 Sæby, Nordjylland

Hotel Viking i Sæby tilbyder en lækker Spa & Brunch dag. Her er fri adgang til hotellets spa og wellnessområde i tidsrummet 9-15. Hotellet blev i 2019 kåret til Danmarks 2. bedste spa, og er med sit 2.700 kvm store spa- og wellnessområde blandt Danmarks største spahoteller. Hotel Viking er bl.a. også kendt fra TV-programmet Løvens Hule, hvor serieinvestoren Jacob Risgaard blev medejer af hotellet.

Laveste pris for 1 person: 595 kr.

Pure Nature

Pure Nature

★★★★

📍 Aarhus, Østjylland

I naturskønne omgivelser blot 15 minutters kørsel fra Aarhus kan i med en spadag hos Pure Nature afkoble fuldstændigt. Her får i 2,5 times spa og kuroplevelse, og et unikt 30 minutters mælkebad i spaen med enten citrongræs eller jasmin fra Pañpuri. Der serveres Asti og årstidens frugter på spakanten. Med i oplevelsen er en kropsmaske med indpakning, samt en klassisk massage eller velværemassage.

Laveste pris for 2 personer: 3.150 kr.

Lübker

Lübker

★★★★

📍 Nimtofte, Djursland

Ved Nimtofte i Djursland kan du tage på en spadag hos Lübker Spa. Her byder wellnessafdelingen på alt fra dampbade med lysterapi og eukalyptusduft til koldtvandskar. Du bør desuden opleve de lækre og unikke hot tups på toppen af bygningen. Inkluderet i oplevelsen er også vand, te og frisk frugt. Der er mulighed for, at tilkøbe behandlinger, mad og drikkevarer på stedet.

Laveste pris for 1 person: 350 kr.

Læsø Kur

Læsø Kur

★★★ ★★

📍 Læsø, Nordjylland

Trænger du til at trække stikket fra omverden for en stund? Så er bør du opleve en spadag hos Læsø Kur. Spastedet byder bl.a. på 3 forskellige saltbade, sauna, koldtvandskar og meget mere. Inkluderet er også 2 frokostsandwich og adgang til forfriskninger dagen igennem. Læsø Kur er unikt for at være indrettet i den tidligere Vesterø Havnekirke.

Laveste pris for 2 personer: 670 kr.

Alsik Nordisk Spa & Wellness

Alsik Hotel

★★★★

📍 Sønderborg, Sønderjylland

Ved den gamle havnefront i Sønderborg kan du opleve en kombineret onsdagsbrunch og spadag hos Alsik Nordisk Spa & Wellness. Der serveres en nordisk inspireret spa brunch som har noget for enhver smag. Du får desuden adgang til DK’s største spaområde på over 4.500 m2. Inkluderet er bl.a. den imponerende Alsik Spa Pool, et boblende hot tub og experience showers.

Laveste pris for 1 person: 450 kr.

Arndal

Arndal

★★★ ★★

📍 København, Region Hovedstaden

I hjertet af København finder du Arndal Spa. Her kan du på en afstressende spa dag i København opleve saltvandsspa, sauna og dampbad. Med i oplevelsen får du 1 times massage og 1 times ansigtsbehandling af Arndals dygtige behandlere. Du er derfor næsten garanteret, at kunne forlade spastedet med et boost af fornyet energi.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Kurbad Fjordgaarden

Kurbad Fjordgaarden

★★★★

📍 Ringkøbing, Vestjylland

Blot få minutter fra Ringkøbing Fjord finder du Kurbad Fjordgaarden. På det 4-stjernede hotel starter spaoplevelsen med en morgenbuffet med bobler. Herefter får du adgang til kurbadets lækre faciliteter. Efter en dag på Kurbad Fjordengården er du så godt som sikker på at kunne forlade det dejlige ophold med en følelse af ro og velvære.

Laveste pris for 1 person: 599 kr.

Copenhot

Copenhot

★★★★

📍 København, Region Hovedstaden

Vil du prøve noget helt unikt? Så tag med et flydende spa hos CopenHot. Her sætter skipperen kursen rundt i de Københavnske kanaler og fyrer op under kedlen, så vandet holder sig varmt selv på en kold vinterdag. Det er klart et af de mest specielle spa dag tilbud i København og resten af Danmark. Oplevelsen varer 1,5 time og kan benyttes af 1-5 personer.

Laveste pris for 2 personer: 2.200 kr.

En dags spa og wellness

Er du på udkig efter en dags spa og wellness? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du mange gode muligheder til at forkæle dig selv og/eller en kær med en spa dag i Danmark. Der findes mange typer af spadage, og det er blandt andet muligt at opleve følgende, hvis du ønsker en rigtig luksus spa dag:

  • Spa dag med brunch
  • Spa dag med massage

At tage en dag med spa behøver ikke være dyrt. Med de mange gode spa dag tilbud øverst på siden, er det nemlig muligt for dig og dine kære at finde en billig spa dag deal. Med i prisen får i ofte fri adgang til vand, frugt og kaffe, samt lån af badekåbe, tøfler m.m. på opholdet, og så er det ellers bare at nyde dagen.

Ofte stillede spørgsmål:

En spadag sætter fokus på spa og wellness. Her har du mulighed for at besøge diverse indendørs og udendørs spabade og få lækre wellness behandlinger. Afhængigt af hvilket sted du vælger vil du kunne finde ting som saunaer, thalasso spa, infrarød sauna, termiske bade, saltbade og meget mere på din spadag.

Priserne på en spadag uden overnatning starter fra 250 kr.

Blandt de mest populære udbydere af spadage finder du blandt andet:

  • Badetøj
  • Håndklæde

Oplev en spadag for to eller flere

Rigtig mange vælger en spadag for 2. Det er både hyggeligt og så er der en at dele oplevelsen med. Her er meget populært at tage på en spadag for to med sin veninde eller måske kæresten. Dog behøver i ikke at begrænse jer til at være to. En del vælger nemlig, at tage afsted alene eller endnu flere personer. I det følgende kan du lære mere om nogle af de typiske situationer, hvor folk tager på en dags spa ophold, samt gode tips til de givne situationer.

Veninde spa dag

En spa dag med veninder går altid rent hjem. Det er en god mulighed for at komme helt ned i gear, og bare slappe af med dem du holder mest af. Nogle af de mere moderne spasteder egner sig rigtig godt til en vellykket spadag med din veninde. Skal det være mere idyllisk, så kan også overveje et en-dags wellness ophold på nogle af de ældre spahoteller. 

I kan finde en god spa dag deal øverst på siden.

Spa dag med kæresten

En spa dag for par er også i høj kurs i Danmark. Mange vælger nemlig, at tage på en romantisk spa dag med kæresten. Spaoplevelserne her på siden kan altid bookes til flere personer. Det bør derfor være til at finde noget både du og din kæreste vil synes om. De ældre spahoteller som ligger i smukke omgivelser er ofte et hit blandt kærestepar. Her har i hele dagen til at nyde spaafdelingen, de smukke omgivelser og hinandens selskab.

Så overrask eksempelvis din kæreste på jeres næste månedsdag med en af de mange spadage, som du finder øverst på siden. Det er noget langt de fleste bliver glade for!

Spadag for 3 eller flere

Selvom mange vælger at tage en spa og wellness dag for 2 personer, så finder du i oversigten øverst på siden også rig mulighed for at komme afsted flere personer. Her skal du dog lige være opmærksom på, at nogle af spastederne kun sælger deres oplevelser som en pakkeløsning med spa dag for to personer. Så ønsker du eksempelvis en spadag for 3 personer, eller et andet ulige tal, så sørg for at bestille oplevelsen et af de steder, hvor du kan bestille for ned til en person.

Spa og wellness dag alene

Du behøver ikke tage en spa dag mor og datter – eller de helt klassiske med veninden eller kæresten. Prøv i stedet at tage afsted alene. For nogen vil det måske være lidt grænseoverskridende, men faktisk er det meget normalt selv at tage afsted på en spa dag uden overnatning. 

Overvejer du at tage på spa en dag for dig selv, så skal du dog være opmærksom på at nogle af spastederne i oversigten kun udbyder deres oplevelse for mere end en person. Men mon ikke du alligevel kan finde en spa dag billigt og tæt på dig?

Gode anledninger til at tage en spa og wellness dag

Der findes mange gode anledninger til at tage en wellness dag. Det kan blot være at du og/eller en af dine kære har brug for et afbræk fra hverdagen. Men et spa dag ophold er også oplagt i følgende anledninger:

  • Mors dag
  • Valentines dag
  • Nytår
  • Måneds- og årsdagsgave til kæresten

Dog behøver du selvfølgelig ikke at have en speciel anledning for at kunne tage på en dags spa og wellness. Tit og ofte kan det bare være at man synes at man trænger til lidt selvforkælelse – og så er der ingen skam i at tage afsted.

Unikke spadag oplevelser

En spaoplevelse behøver ikke nødvendigvis at være klassisk, som det du kan finde på Marienlyst Strandhotel. Hvis du er til unikke spabad oplevelser, så kan du også finde det i oversigten øverst på siden. Her kan du eksempelvis komme på en spadag i en gammel kirke på Læsø eller med et flydende spa sammen med Copenhot – det er klart nogle af de mest unikke spaoplevelser på markedet.

Er det ikke så meget dig, så kan du også gå spa dag DIY ruten, hvor du laver en wellness spa dag derhjemme. En spa dag for veninder eller kæresten hjemme i privaten kan både være hyggelig og intim – og så er den helt unik. Du kan finde DIY inspiration her.

Giv et spa dag gavekort

Vil du glæde en kær med forkælelse og afslapning til hele kroppen, så giv et spa dag gavekort til vedkommende – det er noget de fleste bliver glade for. Du kan se de mange forskellige muligheder øverst på siden. Her finder du spaoplevelser for enhver smag og for hele landet. At give sådan en oplevelse egner sig godt til langt de fleste anledninger som fødselsdage, jul, bryllup og andre specielle anledninger. 

Du kan læse en længere beskrivelse af de enkelte spadag tilbud ved at klikke på linket til spastedet øverst på siden. Her finder du desuden også en række praktiske oplysninger og mulighed for at bestille.

Synes du ikke, at en dag i spa er længe nok for modtageren? Så køb gavekort til spaophold i stedet.