Bedste spadag tilbud i april 2024

Siden indeholder reklame for spadag tilbud

Leder du efter fantastiske, men billige spa dag tilbud i Danmark? Her på siden kan du finde den perfekte spa og wellness dag uden overnatning til en overkommelig pris. Så hvad end du ønsker en luksus spadag for to med en veninde, et romantisk en-dags wellness ophold med kæresten, eller noget helt tredje – så finder du den rette deal her på siden. Hvis en dags spa ikke er nok, så kan du også overveje et spaophold med overnatning. God fornøjelse!

En dags spa og wellness

Er du på udkig efter en dags spa og wellness? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du mange gode muligheder til at forkæle dig selv og/eller en kær med en spa dag i Danmark. Der findes mange typer af spadage, og det er blandt andet muligt at opleve følgende, hvis du ønsker en rigtig luksus spa dag:

  • Spa dag med brunch
  • Spa dag med massage

At tage en dag med spa behøver ikke være dyrt. Med de mange gode spa dag tilbud øverst på siden, er det nemlig muligt for dig og dine kære at finde en billig spa dag deal. Med i prisen får i ofte fri adgang til vand, frugt og kaffe, samt lån af badekåbe, tøfler m.m. på opholdet, og så er det ellers bare at nyde dagen.

Ofte stillede spørgsmål:

En spadag sætter fokus på spa og wellness. Her har du mulighed for at besøge diverse indendørs og udendørs spabade og få lækre wellness behandlinger. Afhængigt af hvilket sted du vælger vil du kunne finde ting som saunaer, thalasso spa, infrarød sauna, termiske bade, saltbade og meget mere på din spadag.

Priserne på en spadag uden overnatning starter fra 250 kr.

Blandt de mest populære udbydere af spadage finder du blandt andet:

  • Badetøj
  • Håndklæde

Oplev en spadag for to eller flere

Rigtig mange vælger en spadag for 2. Det er både hyggeligt og så er der en at dele oplevelsen med. Her er meget populært at tage på en spadag for to med sin veninde eller måske kæresten. Dog behøver i ikke at begrænse jer til at være to. En del vælger nemlig, at tage afsted alene eller endnu flere personer. I det følgende kan du lære mere om nogle af de typiske situationer, hvor folk tager på en dags spa ophold, samt gode tips til de givne situationer.

Veninde spa dag

En spa dag med veninder går altid rent hjem. Det er en god mulighed for at komme helt ned i gear, og bare slappe af med dem du holder mest af. Nogle af de mere moderne spasteder egner sig rigtig godt til en vellykket spadag med din veninde. Skal det være mere idyllisk, så kan også overveje et en-dags wellness ophold på nogle af de ældre spahoteller. 

I kan finde en god spa dag deal øverst på siden.

Spa dag med kæresten

En spa dag for par er også i høj kurs i Danmark. Mange vælger nemlig, at tage på en romantisk spa dag med kæresten. Spaoplevelserne her på siden kan altid bookes til flere personer. Det bør derfor være til at finde noget både du og din kæreste vil synes om. De ældre spahoteller som ligger i smukke omgivelser er ofte et hit blandt kærestepar. Her har i hele dagen til at nyde spaafdelingen, de smukke omgivelser og hinandens selskab.

Så overrask eksempelvis din kæreste på jeres næste månedsdag med en af de mange spadage, som du finder øverst på siden. Det er noget langt de fleste bliver glade for!

Spadag for 3 eller flere

Selvom mange vælger at tage en spa og wellness dag for 2 personer, så finder du i oversigten øverst på siden også rig mulighed for at komme afsted flere personer. Her skal du dog lige være opmærksom på, at nogle af spastederne kun sælger deres oplevelser som en pakkeløsning med spa dag for to personer. Så ønsker du eksempelvis en spadag for 3 personer, eller et andet ulige tal, så sørg for at bestille oplevelsen et af de steder, hvor du kan bestille for ned til en person.

Spa og wellness dag alene

Du behøver ikke tage en spa dag mor og datter – eller de helt klassiske med veninden eller kæresten. Prøv i stedet at tage afsted alene. For nogen vil det måske være lidt grænseoverskridende, men faktisk er det meget normalt selv at tage afsted på en spa dag uden overnatning. 

Overvejer du at tage på spa en dag for dig selv, så skal du dog være opmærksom på at nogle af spastederne i oversigten kun udbyder deres oplevelse for mere end en person. Men mon ikke du alligevel kan finde en spa dag billigt og tæt på dig?

Gode anledninger til at tage en spa og wellness dag

Der findes mange gode anledninger til at tage en wellness dag. Det kan blot være at du og/eller en af dine kære har brug for et afbræk fra hverdagen. Men et spa dag ophold er også oplagt i følgende anledninger:

  • Mors dag
  • Valentines dag
  • Nytår
  • Måneds- og årsdagsgave til kæresten

Dog behøver du selvfølgelig ikke at have en speciel anledning for at kunne tage på en dags spa og wellness. Tit og ofte kan det bare være at man synes at man trænger til lidt selvforkælelse – og så er der ingen skam i at tage afsted.

Unikke spadag oplevelser

En spaoplevelse behøver ikke nødvendigvis at være klassisk, som det du kan finde på Marienlyst Strandhotel. Hvis du er til unikke spabad oplevelser, så kan du også finde det i oversigten øverst på siden. Her kan du eksempelvis komme på en spadag i en gammel kirke på Læsø eller med et flydende spa sammen med Copenhot – det er klart nogle af de mest unikke spaoplevelser på markedet.

Er det ikke så meget dig, så kan du også gå spa dag DIY ruten, hvor du laver en wellness spa dag derhjemme. En spa dag for veninder eller kæresten hjemme i privaten kan både være hyggelig og intim – og så er den helt unik. Du kan finde DIY inspiration her.

Giv et spa dag gavekort

Vil du glæde en kær med forkælelse og afslapning til hele kroppen, så giv et spa dag gavekort til vedkommende – det er noget de fleste bliver glade for. Du kan se de mange forskellige muligheder øverst på siden. Her finder du spaoplevelser for enhver smag og for hele landet. At give sådan en oplevelse egner sig godt til langt de fleste anledninger som fødselsdage, jul, bryllup og andre specielle anledninger. 

Du kan læse en længere beskrivelse af de enkelte spadag tilbud ved at klikke på linket til spastedet øverst på siden. Her finder du desuden også en række praktiske oplysninger og mulighed for at bestille.

Synes du ikke, at en dag i spa er længe nok for modtageren? Så køb gavekort til spaophold i stedet.