Menu Luk

Spadag

Find den perfekte spadag

En skøn spadag er guld værd for både krop og sjæl. Her på siden kan du finde den helt rette løsning hvad end du ønsker luksus, value-for-money eller en hel unik oplevelse. Hvis én dag ikke er nok, så kan du også overveje et spaophold.

Arndal

Arndal Spa

5/5

København, Region Hovedstaden

I hjertet af København finder du Arndal Spa. Her kan du på en afstressende spa dag i København opleve saltvandsspa, sauna og dampbad. Med i oplevelsen får du 1 times massage og 1 times ansigtsbehandling af Arndals dygtige behandlere. Du er derfor næsten garanteret, at kunne forlade spastedet med et boost af fornyet energi.

Cirkapris for 1 person: 1.395,-

Pure Nature

Pure Nature

5/5

Aarhus, Østjylland

I naturskønne omgivelser blot 15 minutters kørsel fra Aarhus kan i med en spadag hos Pure Nature afkoble fuldstændigt. Her får i 2,5 times spa og kuroplevelse, og et unikt 30 minutters mælkebad i spaen med enten citrongræs eller jasmin fra Pañpuri. Der serveres Asti og årstidens frugter på spakanten. Med i oplevelsen er en kropsmaske med indpakning, samt en klassisk massage eller velværemassage.

Cirkapris for 2 personer: 2.750,-

Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden

5/5

Struer, Vestjylland

Kurbad Limfjorden tilbyder en fremragende spadag i Jylland med udsigt over Limfjorden. Her finder du finsk sauna, infrarød sauna, biosauna og meget mere. Der kan tilkøbes behandlinger, mad og drikkevarer. Hvis du vil have lidt mere luksus kan du også opleve spadagen på Kurbad Limfjorden med vin og tapas (se mere her).

Cirkapris for 1 person: 249,-

Lübker

Lübker

5/5

Nimtofte, Djursland

Ved Nimtofte i Djursland kan du tage på en spadag hos Lübker Spa. Her byder wellnessafdelingen på alt fra dampbade med lysterapi og eukalyptusduft til koldtvandskar. Du bør desuden opleve de lækre og unikke hot tups på toppen af bygningen. Inkluderet i oplevelsen er også vand, te og frisk frugt. Der er mulighed for, at tilkøbe behandlinger, mad og drikkevarer på stedet.

Cirkapris for 1 person: 299,-

Læsø Kur

Læsø Kur

5/5

Læsø, Nordjylland

Trænger du til at trække stikket fra omverden for en stund? Så er bør du opleve en spadag hos Læsø Kur. Spastedet byder bl.a. på 3 forskellige saltbade, sauna, koldtvandskar og meget mere. Inkluderet er også 2 frokostsandwich og adgang til forfriskninger dagen igennem. Læsø Kur er unikt for at være indrettet i den tidligere Vesterø Havnekirke. 

Cirkapris for 1 person: 670,-

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

5/5

Helsingør, Nordsjælland

Et af de bedre spadag tilbud på Sjælland er Marienlyst Strandhotel. Her kan du på det 4-stjernede spahotel fra 1861 benytte alle aktiviterne ude såvel som inde. Du får desuden adgang til fitness og et yogarum. Marienlyst Strandspa løb med titlen “Årets Spa” ved Danish Beauty Awards 2019. Du er derfor næsten garanteret en fantastisk oplevelse med en spadag på Marienlyst Strandhotel.

Cirkapris for 1 person: 395,-

Himmerland Gold & Spa Resort

Himmerland Golf & Spa Resort

5/5

Farsø, Nordjylland

Skal du have en formidabel spadag i Nordjylland? Så se nærmere på det prisvindende Himmerland Golf & Spa Resort. Her får du adgang til det luksuriøse spa-område, Nordic Spa Himmerland, som byder på en række forfriskende wellnessoplevelser. Du går altså ikke helt forkert i byen med en spadag på Himmerland Golf & Spa Resort. 

Cirkapris for 1 person: 275,-

Copenhot
5/5

København, Region Hovedstaden

Vil du prøve noget helt unikt? Så tag med et flydende spa hos CopenHot. Her sætter skipperen kursen rundt i de Københavnske kanaler og fyrer op under kedlen, så vandet holder sig varmt selv på en kold vinterdag. Det er klart et af de mest specielle spa dag tilbud i København og resten af Danmark. Oplevelsen varer 1,5 time og kan benyttes af 1-5 personer.

Cirkapris for 1-5 personer: 2.200,-

Pause Recovery Studio

Pause Recovery Studio

5/5

Aarhus, Østjylland

Hvis i skal på en spadag i Aarhus, så er Pause Recovery Studio et rigtig godt bud. Her kan du opleve en wellnessdag med floating og infrarød sauna. Oplevelsen starter ud med en introduktion til alle elementerne og deres effekt på kroppen. Herefter får man sit eget private float rum og infrarød sauna for 2 personer. Der medfølger desuden kolde kombucha læskedrikke og lidt snacks.

Cirkapris for 2 personer: 899,-

Kurbad Fjordgaarden

Kurbad Fjordgaarden

5/5

Ringkøbing, Vestjylland

Blot få minutter fra Ringkøbing Fjord finder du Kurbad Fjordgaarden. På det 4-stjernede hotel starter spaoplevelsen med en morgenbuffet med bobler. Herefter får du adgang til kurbadets lækre faciliteter. Efter en dag på Kurbad Fjordengården er du så godt som sikker på at kunne forlade det dejlige ophold med en følelse af ro og velvære.

Cirkapris for 1 person: 599,-

Alsik Nordisk Spa & Wellness

Alsik Nordisk Spa & Wellness

5/5

Sønderborg, Sønderjylland

Ved den gamle havnefront i Sønderborg kan du opleve en kombineret onsdagsbrunch og spadag hos Alsik Nordisk Spa & Wellness. Der serveres en nordisk inspireret spa brunch som har noget for enhver smag. Du får desuden adgang til den imponerende Alsik Spa Pool, et boblende hot tub og experience showers.

Cirkapris for 1 person: 450,-

En dags spa og wellness

Er du på udkig efter en dags spa og wellness? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du mange gode muligheder til at forkæle dig selv og/eller en kær med en spa dag i Danmark. Der findes mange typer af spadage, og det er blandt andet muligt at opleve følgende, hvis du ønsker en rigtig luksus spa dag:

  • Spa dag med brunch
  • Spa dag med massage

At tage på en spadag behøver dog ikke være dyrt. Med de mange gode spa dag tilbud øverst på siden er det også muligt for dig og dine kære at opleve en billig spa dag. Her får i ofte fri adgang til vand, frugt og kaffe, samt lån af badekåbe, tøfler m.m. på opholdet, og så er det ellers bare at nyde dagen.

Spadag for to

Rigtig mange vælger en spadag for 2. Det er både hyggeligt og så er der en at dele oplevelsen med. Det er mest populært at tage en spadag for to med sin veninde eller kæresten. 

Veninde spa dag

En spa dag med veninder går altid rent hjem. Det er en god mulighed for at komme helt ned i gear, og bare slappe af med dem du holder mest af. Nogle af de mere moderne spasteder egner sig rigtig godt til en vellykket spadag med din veninde. Skal det være mere idyllisk, så kan også overveje en dag på nogle af de ældre spahoteller. 

I kan finde en god spa dag deal øverst på siden.

Spa dag med kæresten

En spa dag for par er også i høj kurs i Danmark. Mange vælger nemlig, at tage på en romantisk spa dag med kæresten. Spaoplevelserne her på siden kan altid bookes til flere personer. Det bør derfor være til at finde noget både du og din kæreste vil synes om. De ældre spahoteller som ligger i smukke omgivelser er ofte et hit blandt kærestepar. Her har i hele dagen til at nyde spaafdelingen, de smukke omgivelser og hinandens selskab.

Så overrask eksempelvis din kæreste på jeres næste månedsdag med en af de mange spadage, som du finder øverst på siden. Det er noget langt de fleste bliver glade for!

Gode anledninger til en spadag

Der findes mange gode anledninger til at tage en spadag. Det kan blot være at du og/eller en af dine kære har brug for et afbræk fra hverdagen. Men en spa dag er også oplagt i følgende anledninger:

  • Mors dag
  • Valentines dag
  • Nytår
  • Måneds- og årsdagsgave til kæresten

Dog behøver du selvfølgelig ikke at have en speciel anledning for at kunne tage på en dags spa og wellness. Tit og ofte kan det bare være at man synes at man trænger til lidt selvforkælelse – og så er der ingen skam i at tage afsted.

Unikke spadag oplevelser

En spaoplevelse behøver ikke være klassiske som det du eksempelvis kan finde på Marienlyst Strandhotel og Hotel Vejlefjord. Hvis du er til unikke spabad oplevelser, så finder du også det i oversigten øverst på siden. Her kan du eksempelvis komme på en spadag i en gammel kirke på Læsø eller med et flydende spa sammen med Copenhot – det er klart nogle af de mest unikke spaoplevelser på markedet.

Er det ikke så meget dig, så kan du også gå spa dag DIY ruten hvor du laver en wellness spa dag derhjemme. En spa dag hjemme i privaten kan både være hyggelig og intim – og så er den helt unik. Du kan finde DIY inspiration her.

Giv et spa dag gavekort

Vil du glæde en kær med forkælelse og afslapning til hele kroppen, så giv et gavekort til vedkommende – det er noget de fleste bliver glade for. Du kan se de mange forskellige muligheder øverst på siden. Her finder du spaoplevelser for enhver smag og for hele landet. At give sådan en oplevelse egner sig godt til langt de fleste anledninger som fødselsdage, jul, bryllup og andre specielle anledninger. 

Du kan læse en længere beskrivelse af de enkelte tilbud ved at klikke på linket til spastedet øverst på siden. Her finder du desuden også en række praktiske oplysninger og mulighed for at bestille.

Synes du ikke én dag er længe nok for modtageren? Så køb gavekort til spaophold i stedet.