HimmerLand

HimmerLand tilbyder et rigtig lækkert wellness- og spaophold i Jylland.

HimmerLand Spa Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som HimmerLand, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den HimmerLand deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Himmerland Golf og Spa Resort

Om HimmerLand

HimmerLand er et 3-stjernet kurhotel beliggende i Gatten i Farsø, Jylland. Udover at være et fremragende spahotel, der tilbyder lækre wellness- og spaophold, så tilbyder HimmerLand golf og spa, samt aktiviteter som bowling, minigolf, tennis og meget mere.

Hotellet ligger midt i hjertet af Vesthimmerland og er blevet Danmarks førende resort med alle deres unikke oplevelser til livsnydere. Det blev indviet tilbage i 2002, men siden da er det gået stærkt, og i dag tilbyder HimmerLand golf og spa, samt en bred vifte af forskellige faciliteter, som du kan krydre dit ophold med.

I 2019 gennemgik HimmerLand en totalrenovering af alle hotellets værelser. Derudover er badelandet og Nordic Spa blevet opdateret med helt nyt inventar, og Arkaden og Brasseriet er også blevet finpudset.

I foråret 2019 blev Nordic Spa nomineret ved Danish Beauty Award 2019 i kategorien Årets Spa, og på trods af hård konkurrence endte HimmerLand ud med en flot 3. plads, hvor førstepladsen gik til Marienlyst Strandhotel.

HimmerLand tilbyder:

HimmerLand tilbyder de perfekte rammer til dig, der gerne vil på et kurophold i lækre omgivelser. Det er helt perfekt til dig, der gerne vil kombinere et spa- og wellnessophold med golf, men det er også et godt valg til dig, der blot ønsker nogle spadage.

På hotellet finder du blandt andet:

 • En gennemført og indbydende spa- og wellnessafdeling
 • Gode overnatningsmuligheder med rummelige og nyrenoverede hotelværelser eller feriehuse
 • Tre restauranter med et stort udvalg af velsmagende spisemuligheder
 • Spændende og udfordrende golfbaner til golfentusiasterne
 • Sjove aktiviteter som bowling, badeland, fitnesscenter, tennisbane, fodboldgolf, en adventure golfbane og cykeludlejning
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi

Der er derfor et væld af muligheder på hotellet, og der er noget til enhver smag, så det kan tilpasses den enkelte.

HimmerLands spa- og wellnessafdeling

Hvis du trænger til en pause fra den travle hverdag, så er spaafdelingen, Nordic Spa Himmerland, det helt perfekte sted. Her kan du få det afbræk, som du trænger til, så både krop og sind kommer i balance. Og hvilken bedre måde at gøre det på end med spa og wellness?

I spaafdelingen kan du blandt andet opleve:

 • Finsk sauna
 • Koldt chokbad
 • Relax bassin
 • Dampbad
 • Bio sauna
 • Udendørs spabad
 • Indendørs spabad
 • Saltbad
 • Kneipp kanal
 • Fodbad
 • Garra rufa fisk

Der er derfor et væld af muligheder i spaafdelingen, og der er rig mulighed for, at du kan komme helt ned i gear. Der venter mange timers wellness og velvære, og dine muligheder for forkælelse er uendelige. Den perfekte måde at sætte hverdagen på pause og give din krop den velfortjente pause, som den trænger til.

HimmerLand spa-priser

Spa-priserne hos HimmerLand varierer, alt efter hvad du er på udkig efter. Det kan være, at du gerne vil på et ophold med overnatning for to? Måske vil du hellere have en enkelt spadag uden overnatninger? Uanset hvad så er der forskellige muligheder og priser, som du kan læse mere om herunder:

 • Hvis du gerne vil have et wellnessophold med overnatning, så starter priserne fra omkring 675 kr. pr. person. Så kan du f.eks. vælge at forlænge opholdet, hvis du måske gerne vil have en ekstra dag med. Det er typisk dyrere i weekenden i forhold til hverdagene.
 • Hvis du gerne vil have en spadag uden overnatning, så er der også mulighed for det. I hverdagene koster det 275 kr. pr. person, og i weekender og helligdage koster det 375 kr. pr. person. Du kan også vælge at købe et 10-turskort til 2.500 kr., hvis du gerne vil forkæle dig selv ekstra meget.

Du kan ofte finde en god HimmerLand deal hos vores samarbejdspartner, som tilbyder en række forskellige promotions, hvor du kan få nogle gode tilbud og spare penge på dit køb. For at se de nuværende priser på forskellige spa-deals hos HimmerLand kan du besøge Truestory.dk og booke dit ophold.

Spaophold hos HimmerLand

Hvis du vælger et ophold hos HimmerLand, så er tidspunktet for ankomst fra kl. 15.00-22.00. Nogle gange kan du være heldig, at værelset er klar før tid, men de kan ikke love noget. Her får du udleveret nøglerne, og så er du ellers klar til at nyde dit ophold med en masse forkælelse og afslapning.

Herefter kan du bruge eftermiddagen i den fremragende spaafdeling og slutte dagen af med lækker mad på en af de spændende restauranter på hotellet. Efter god mad og måske et glas vin eller to kan du trække dig tilbage på dit behagelige hotelværelse.

Udtjekningen foregår dagen efter fra kl. 6.00-11.00, men du kan altid forhøre dig i receptionen, om der er mulighed for, at du kan forlænge dit ophold. Efter morgenmaden kan du måske være heldig, at du lige kan nå en lille tur i spaafdelingen inden afgang.

Spadag hos HimmerLand

Hvis du blot ønsker en enkelt spadag med en masse selvforkælelse, så er HimmerLand også et rigtig godt valg til det med deres lækre kurbad. Det kan være, at du ikke har lyst eller mulighed for at overnatte, men det kan også være, at du måske bor i nærheden og hellere vil direkte hjem efterfølgende.

Der er masser af muligheder i spaafdelingen Nordic Spa Himmerland, og du er garanteret en spaoplevelse ud over det sædvanlige. De har skabt skønne spaoplevelser i et eksklusivt miljø, der emmer af ro og velvære. Her kan du nyde et væld af lækre spabehandlinger som massage, ansigtsbehandling eller en fodbehandling. Du kan også bare være til og nyde en afslappende dag i de mange forskellige bade og saunaer.

Restauranter hos HimmerLand

Hos HimmerLand kan du forkæle dine smagsløg på flere forskellige spisesteder, som hver især har deres egen stil. Uanset tidspunkt på året ser et venligt personale her altid frem til at byde jer velkommen i restauranterne.

HimmerLand Restaurant

I deres restaurant er du garanteret en dejlig gastronomisk oplevelse. Her har de valgt at kombinere de nordiske råvarer med franske dyder i tilberedningen – med et touch af jysk lune ved serveringen. En kombination, der gør, at du får en oplevelse, der skiller sig ud.

Restauranten er placeret i et elegant miljø med masser af sjæl og personlighed, så du føler dig godt tilpas.

I restauranten er der fokus på bæredygtighed og økologi hele vejen igennem, og de forsøger at finde lokale producenter og gode danske råvarer.

Brasserie

I Brasseriet kan du blive forkælet med en lækker brunch og skønne frokostretter. De forsøger at kombinere tidens trends med det klassiske og traditionelle, så der er noget for enhver smag. Du kan også komme og nyde en kop kaffe, en øl eller et glas vin, som serveres af det imødekommende personale.

Stemningen er noget helt særligt i Brasseriet. Den er hyggelig og helt nede på jorden, og du føler dig godt tilpas med det samme.

Backstage at Bobbys

Bobby har været en golfpro i HimmerLand i 40 år, og Backstage at Bobbys er derfor opkaldt efter ham. På Backstage at Bobbys er der en uformel og afslappet stemning, hvor der bliver serveret nogle af de bedste caféretter og amerikanske favoritter.

Her er der altid fokus på god kvalitet, lækre råvarer, god service og en hyggelig atmosfære.

HimmerLand gavekort

Vil du gerne give et gavekort til HimmerLand? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et HimmerLand gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til HimmerLand gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til HimmerLand eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos HimmerLand afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 14 år for at få lov til at besøge Nordic Spa Himmerland.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så bør du sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne. Hvis du tager mobiltelefonen med i spaafdelingen, er det på eget ansvar, og den skal være på lydløs.

Kontakt:

Hjemmeside: himmerland.eu (link)

Adresse: Lars Larsens Vej 1, 9640 Farsø

Telefonnummer: +45 96 49 61 00

E-mail: himmerland@himmerland.eu

CVR-nummer: 10467489

Find HimmerLand:

Danskernes favorit spahoteller