Find det bedste spaophold i Jylland

Siden indeholder reklame for spaophold i Jylland

Leder du efter det bedste spaophold i Jylland? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste jyske spaophold for 2 personer. Så hvad end du vil en tur med en ven/veninde eller måske på et romantisk spaophold med kæresten, så finder du nogle af de bedste muligheder for et lækkert spaophold her. God fornøjelse!

5 tips til booking af ophold

 1. Få mere for dine penge ved booking af en komplet spapakke via Truestory (anbefalet).
 2. Ophold med ankomst fredag og lørdag er dyrest. Spar omkring 18% ved at booke søndag-torsdag.
 3. Du behøver ikke at overnatte. De fleste hoteller tilbyder dagsbilletter til deres spa. Find en spadag her.
 4. Hvis du vil have spabehandlinger, bør du bestille på forhånd, for at være sikker på at de er tilgængelige.
 5. Hotels.com har billige priser, men giver typisk ikke adgang til spa. Husk at booke adgang seperat.

Wellness- og spaophold i Jylland 

I Jylland finder du en række spahoteller, som byder på total afslapning. Ved at tage på et spaophold i Jylland for to personer, så får i tid til at koble af sammen – helt væk fra hverdagens stress og jag. 

Og hvis du bor i vest for Storebælt, så er det oplagt at tage på et ophold tæt ved dig selv – frem for at skulle bruge tid og penge på transport til og fra mange af de andre spaophold i Danmark.

Jylland byder på utrolig mange seværdigheder, som kan være hyggelige udvide sin spatur med. Specielt naturoplevelser er der mange af, og netop disse kan bidrage til at komme helt væk fra en travl hverdag. 

Før eller efter jeres spa- og wellnessophold kan det være hyggeligt også at opleve noget andet, som kan gøre oplevelsen ekstra uforglemmelig. Du finde inspiration til oplevelser i Jylland hos VisitDenmark, eller blandt forslagene i det følgende:

Spahoteller i Nordjylland

I Nordjylland kan du finde et wellness- og spaophold for enhver smag. Her har du mulighed for at tage på et spaophold nær havet, kombinere dit spaophold med golf og meget mere.

Nogle af de bedste spaophold i Nordjylland er:

 • Hotel Thinggaard
 • HimmerLand
 • Strandhotellet Blokhus

Du kan med fordel kombinere dit spa- og wellnessophold i Nordjylland med andre skønne oplevelser. Eksempelvis kan du opleve Råbjerg Mile, Nationalpark Thy, eller noget helt tredje.

Spahoteller i Sønderjylland

Der er langt mellem gode spa- og wellnessophold i Sønderjylland. Dog byder landsdelen på et af de største og mest prominente spahoteller i Jylland.

Nogle af de bedste spaophold i Sønderjylland er:

 • Alsik Hotel

Tager du på et spaophold i Sønderjylland, så kan du eventuelt kombinere dit ophold med at opleve Dybbøl Mølle, deltage i ringriderfester, vandre på nogle af de over 1.000 km opmærkede vandreruter og spor, eller måske endda tage et smut over grænsen til Tyskland.

Spahoteller i Østjylland

I Østjylland finder du en del af de bedste kurophold tilbud i Jylland. De mest velkendte spa- og wellnessophold i denne landsdel ligger nær Vejle Fjord og inkluderer.

Nogle af de bedste spaophold i Østjylland er:

 • Munkebjerg Hotel
 • Comwell Kellers Park

De fleste spaophold i Østjylland ligger tæt ved havet, hvilket gør det oplagt at kombinere opholdet med en gåtur langs havet. Her kan du gå en tur mens du indånder den friske havluft og lytter til det vuggende vand. 

Spahoteller i Vestjylland

Tæt ved den vestjyske natur finder du en række lækre spahoteller, som byder på dejlige kurbade og spabehandlinger. På langt de fleste spaophold i Vestjylland får du høj kvalitet til jyske priser.

Nogle af de bedste spaophold i Vestjylland er:

 • Hotel Fjordgaarden
 • Blåvand Kurbad & Wellness

Skal du på et kurophold i Vestjylland, så er det oplagt at kombinere opholdet med en gåtur ved Vesterhavet. Her kan du lytte til vandets brusen, mens du mærker naturens beroligende effekt på krop og sind.

Spar penge med en deal på spaophold i Jylland

Det er ofte muligt at spare penge ved at finde en god deal til spaophold i Jylland. Er du rigtig god til at finde deals, så kan du til tider være heldig at finde en deal, hvor du får både hotelværelse, mad og spabehandlinger til samme pris som normalprisen for en overnatning.

På denne side kan du finde nogle af de jyske wellnessophold tilbud og deals, hvor du får mest for pengene når du booker. I forbindelse med Black Friday og andre tilbudsdage og promotions kan du ofte spare ekstra. Du kan se om du kan spare penge ved at gå trykke på bestillingsknappen øverst på siden på det jyske kurhotel som du ønsker at besøge.

Mange gode jyske spa- og kurophold tilbud

Generelt set, så finder du en del flere billige spaophold i Jylland end i resten af Danmark. Så er du til jyske priser, så er det klart oplagt at tage et kurophold på den jyske halvø. 

Hvorfor priserne er lavere i Jylland kan være svært at gisne om, men måske er det bare fordi efterspørgslen på jyske spaophold ikke er så stor som i resten af landet.

Vil du gerne have et godt jysk kurophold tilbud? Øverst på siden kan du finde nogle af de bedste tilbud på spa- og wellness i Jylland lige nu.

Kan man bestille et gavekort til spaophold i Jylland?

Hvis du gerne vil købe et gavekort til et spaophold i Jylland, så kan du nemt gøre det via vores hjemmeside. Start blot med at finde det spahotel som du finder mest interessant. Tryk herefter på den grønne knap. Du vil så blive videredirigeret til en side, hvor du kan købet et gavekort.

Dit gavekort til et wellnessophold i Jylland kan både leveres i en flot gaveæske eller i print-selv format. Så selv hvis du er sent ude med din gave, så bør det være muligt at finde en løsning.

Ikke sikker på at gavekortet skal være til et spahotel i Jylland? Så se flere gavekort her.

Pakkeliste til spa- og wellnessophold i Jylland

Når du tager på et spa- og wellnessophold i Jylland, så får du på hotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at pakke hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et ophold er:

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pung og husnøgler

Du kan desuden før du booker se nærmere om hvorvidt der er andre relevant ting at have med på det spahotel du vælger at booke. En del spahoteller byder nemlig også på andre aktiviteter.

Kan man finde andre spaophold i Jylland end her på siden?

Ja, det kan du sagtens. Der findes rigtig mange gode jyske spaophold. Bare for at nævne nogle eksempler, så er der i Jylland en masse populære spahoteller, som Alsik Hotel, Hotel Fjordgaarden, Hotel Thinggaard, Hotel Vejlefjord, Himmerland Golf & Spa Resort, Hotel Amerika og mange flere. Så hvad end du er fra Djursland, Vestjylland, Sønderjylland eller et helt fjerde sted, så burde det altså være til at finde et spaophold.

Dejlige wellness behandlinger 

Langt de fleste spaophold byder på dejlige wellness handlinger. Jylland er her ingen undtagelse, og på de jyske kurbade vil du derfor kunne opleve massage, lækre behandlinger, saunagus og meget mere.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er gjort helt simpelt, at booke sit wellnessophold gennem Spaopholdsguide.dk. Find først det spa- og wellness ophold du finder mest interessant. Her kan du med fordel bruge oversigten øverst på siden. 

Når du har fundet det helt rette sted, så tryk på den grønne knap for at komme til reservationssiden. Her kan du købe opholdet som gavekort eller bestille oplevelsen direkte. 

Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Alsik Hotel i Sønderjylland, som har DK’s største spaafdeling på 4.500 m2 med over 60 spafaciliteter.

Priserne på et spaophold i Jylland med overnatning for 2 personer starter fra 1.400 kr.

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager