Menu Luk

Spaophold Jylland

Find det bedste spaophold i Jylland

Leder du efter det bedste spaophold i Jylland? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste jyske spaophold for 2 personer. Så hvad end du vil en tur med en ven/veninde eller måske på et romantisk spaophold med kæresten, så finder du nogle af de bedste muligheder for et lækkert spaophold her. God fornøjelse!

Alsik Nordisk Spa & Wellness
5/5

Sønderborg, Sønderjylland

Ved den gamle havnefront i Sønderborg kan du tage på et luksuriøst spaophold. Her bliver du indlogeret på et topmoderne spahotel fra 2019, som har sat bæredygtighed i centrum. Du får køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik, overnatning og morgenbuffet. Selvfølgelig får du også adgang til den imponerende Alsik Spa Pool, et boblende hot tub, experience showers m.m.

Cirkapris for 2 personer: 2.190,-

Hotel Thinggaard
5/5

Hurup Thy, Nordjylland

I den nordjyske kommune Thisted finder man Hotel Thinggaard. Her kombineres et dejligt ophold på hotellet med entré til Sydthy Kurbad – og da Hotel Thinggaard ligger tæt på Nationalpark Thy, så har i også rig mulighed for, at kombinere jeres besøg i kurbadet med skønne naturoplevelser. Med i prisen er også en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet på hotellet.

Cirkapris for 2 personer: 1.896,-

Kurbad Fjordgaarden
5/5

Ringsted, Vestjylland

Blot få minutter fra Ringkøbing Fjord finder du Kurbad Fjordgaarden. På det 4-stjernede spahotel får i 2-retters middag efter køkkenchefens valg, en overnatning, samt en stor morgen buffet. Der er desuden fri adgang til hotellets kurbad. Efter et wellnessophold på Kurbad Fjordengården er i så godt som sikre på at kunne forlade det dejlige ophold med en følelse af ro og velvære.

Cirkapris for 2 personer: 2.458,-

Spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort
5/5

Farsø, Nordjylland

For de som interesserer sig for golf, så er Himmerland Golf & Spa bestemt værd at se nærmere på. Foruden super lækre spaomgivelser, så byder resortet nemlig også på hele to 18-hullers golfbaner. Når du bor på det lækre spahotel, så får du enten udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø, samt fri adgang til badelandet og fitnesscenteret. 

Cirkapris for 2 personer: 1.590,-

Derfor skal du vælge et spaophold i Jylland 

I Jylland finder du en række spahoteller, som byder på total afslapning. Ved at tage på et spaophold i Jylland for to personer, så får i tid til at koble af sammen – helt væk fra hverdagens stress og jag. Og hvis du bor i vest for Storebælt, så er det oplagt at tage på et ophold tæt ved dig selv – frem for at skulle bruge tid på transport til og fra mange af de andre spaophold i Danmark.

Billige spaophold i Jylland

Generelt set, så finder du en del flere billige spaophold i Jylland end i resten af Danmark. Så er du til jyske priser, så er det klart oplagt at tage et kurophold på den jyske halvø. Hvorfor priserne er lavere i Jylland kan være svært at gisne om, men måske er det bare fordi efterspøgslen på jyske spaophold ikke er så stor som i resten af landet.

Oplev de mange jyske seværdigheder

Jylland byder på utrolig mange seværdigheder, som kan være hyggelige udvide sin spatur med. Specielt naturoplevelser er der mange af, og netop disse kan bidrage til at komme helt væk fra en travl hverdag. Før eller efter jeres wellnessophold kan det eksempelvis hyggeligt også at opleve noget andet og noget ekstra..

Hvis du overvejer at kombinere dit spaophold i Jylland med lidt godt til øjet, så kan du lade dig inspirere af forslagene nedenfor:

  • Nationalpark Thy, Nordjylland
  • Vikingeborgen Fyrkat, Nordjylland
  • Råbjerg Mile, Nordjylland
  • Kvindemuseet, Østjylland
  • Dybbøl Mølle, Sønderjylland

Du finde mere inspiration til oplevelser i Jylland hos VisitDenmark.

Dejlige wellness behandlinger 

Langt de fleste spaophold byder på dejlige wellness handlinger. Jylland er her ingen undtagelse, og på de jyske kurbade vil du derfor kunne opleve massage, lækre behandlinger, saunagus og meget mere.

Kan man bestille et gavekort til spaophold i Jylland?

Hvis du gerne vil købe et gavekort til et spaophold i Jylland, så kan du nemt gøre det via vores hjemmeside. Start blot med at finde det spahotel som du finder mest interessant. Tryk herefter på den grønne knap. Du vil så blive videredirigeret til en side, hvor du kan købet et gavekort.

Ikke sikker på at gavekortet skal være til et spahotel i Jylland? Så se flere gavekort her.

Pakkeliste til spa- og wellnessophold i Jylland

Når du tager på et spa- og wellnessophold i Jylland, så får du på hotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at pakke hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et ophold er:

  • Badetøj
  • Toilettaske
  • Tøj og sko til overnatning
  • Pung og husnøgler

Du kan desuden før du booker se nærmere om hvorvidt der er andre relevant ting at have med på det spahotel du vælger at booke. En del spahoteller byder nemlig også på andre aktiviteter.

Kan man finde andre spaophold i Jylland end her på siden?

Ja, det kan du sagtens. Der findes rigtig mange gode jyske spaophold. Bare for at nævne nogle eksempler, så er der i Jylland en masse populære spahoteller, som Alsik Hotel, Hotel Fjordgaarden, Hotel Thinggaard, Hotel Vejlefjord, Himmerland Golf & Spa Resort, Hotel Amerika og mange flere. Så hvad end du er fra Djursland, Vestjylland, Sønderjylland eller et helt fjerde sted, så burde det altså være til at finde et spaophold.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er gjort helt simpelt, at booke sit wellnessophold gennem Spaopholdsguide.dk. Find først det spa- og wellness ophold du finder mest interessant. Her kan du med fordel bruge oversigten øverst på siden. Når du har fundet det helt rette sted, så tryk på den grønne knap for at komme til reservationssiden. Her kan du købe opholdet som gavekort eller bestille oplevelsen direkte. Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Alsik Hotel i Sønderjylland, som har DK’s største spaafdeling på 4.500 m2 med over 60 spafaciliteter.

Priserne på et spaophold i Jylland med overnatning for 2 personer starter fra 1.590 kr.