Black Friday spa og wellness deals 2022

Siden indeholder reklame for Black Friday deals

Black Friday spa og wellness deals 2022

På Black Friday kan du finde en række forskellige kurophold, samt spa og wellness deals.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA. Dagen markerer traditionelt set startskuddet på juleshoppingsæsonen i USA. På Black Friday tilbyder mange virksomheder rigtig gode tilbud på produkter og services.

I Danmark har mange udbydere af spaoplevelser taget Black Friday til sig. Dermed tilbyder de rigtig gode tilbud på spa- og wellnessophold på netop denne mærkedag.

Udover Black Friday, så har nogle af de danske udbydere af spaophold tilbud hele Black Week og Cyber Monday. På den måde vil du mange år have rigelig tid til at udnytte de mange tilbud der kommer i forbindelse med Black Friday.

Hvad er Black Week?

Black Week er hele den uge som Black Friday ligger i. Mange virksomheder vælger at køre tilbud i hele ugen frem for blot én enkelt dag for at undgå trængsel og lange køer.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er mandagen efter Black Friday. Her vil nogle virksomheder stadig have tilbud og deals til dig.

Hvor meget kan man spare på spaophold på Black Friday?

I de seneste år har det været muligt at spare omkring 20-30% på spaophold på Black Friday. Derfor kan det i høj grad betale sig at holde øje med priserne på wellness ophold på netop denne dag.

Hvilke fordele er der ved at købe spaophold på Black Friday?

Den primære fordel ved at købe et spa ophold på Black Friday er en besparelse på prisen. Hvis du bruger Black Friday til at finde julegaver kan du enten bruge besparelsen på at give en lidt større julegave eller selv at spare nogle penge på gaver.