Wellness og spa i København og omegn

Siden indeholder reklame for wellness og spa i København

Leder du efter wellness og spa i København og omegn? Hvad end du ønsker en romantisk oplevelse med kæresten, en hyggelig tur med veninderne eller blot vil give et gavekort til spa i København – så finder du den perfekte løsning her. Vi har testet nogle af de bedste spa- og wellnessophold i KBH, og samlet nogle af vores favoritter nedenfor. God fornøjelse!

Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

★★★★

📍 København, Sjælland

Hotel Kong Arthur tilbyder et formidabelt spaophold i København. Her får du adgang til Ni’mat Spa, hvor du kan opleve et vandtempel, saunagus, hamam, ansigtskur, fodbad og/eller varm kropsindpakning. Vælger du et Spa Executive værelse, så er der boblebad på værelset. Hotel Kong Arthur har 3 restauranter indenfor det italienske, japanske og spanske køkken.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Årets spa
Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

★★★★

📍 Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til lækre spaophold, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Spahotellet vandt i 2019 og 2020 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. Fra Marienlyst Strandspa får i udsigt over havet, og kan opleve boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Skal i efter en afslappende dag have pulsen lidt op, så får i som en del af jeres spaophold også gratis entre til Casino Marienlyst.

Laveste pris for 2 personer: 3.695 kr.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

★★★★

📍 Helsingør, Nordsjælland

I Snekkersten ved Helsingør kan du tage på et luksus spaophold på Comwell Borupgaard. Ved ankomst bliver i anvist et dejligt dobbeltværelse, og i kan ellers hurtigt klæde om til et besøg i spaafdelingen. Hen på aftenen bliver der serveret en smagfuld 4-retters middag, og efter en overnatning bliver der serveret en lækker morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.199 kr.

CopenHot

Copenhot

★★★★

📍 København, Region Hovedstaden

Vil du prøve noget helt unikt? Så tag med et flydende spa hos CopenHot. Her sætter skipperen kursen rundt i de Københavnske kanaler og fyrer op under kedlen, så vandet holder sig varmt selv på en kold vinterdag. Det er klart et af de mest specielle spa dag tilbud i København og resten af Danmark. Oplevelsen varer 1,5 time og kan benyttes af 1-5 personer.

Laveste pris for 1-5 personer: 2.200 kr.

Arndal

Arndal

★★★ ★★

📍 København, Region Hovedstaden

I hjertet af København finder du Arndal Spa. Her kan du på en afstressende spa dag i København opleve saltvandsspa, sauna og dampbad. Med i oplevelsen får du 1 times massage og 1 times ansigtsbehandling af Arndals dygtige behandlere. Du er derfor næsten garanteret, at kunne forlade spastedet med et boost af fornyet energi.

Laveste pris for 1 person: 1.395 kr.

Find det bedste spa i København og omegn

Leder du efter det bedste spa i København og omegn? På denne side finder du nogle fantastiske muligheder for spadage og spaophold i og nær hovedstaden. Du kan både finde nogle af de bedste spa i København for par og for større grupper. 

I oversigten over københavnske spa og wellnessophold finder du noget for ethvert budget og enhver anledning. Så hvad end du ønsker luksus, eller måske gerne vil finde et spa i København billigt, så bør der altså være noget for dig her på siden.

Spa og wellness ophold nær København 

Hvis du skal på et spa og wellness ophold, så er det anbefalelsesværdigt, at tage lidt ud fra København. Her finder du nemlig nogle af de ældste og mest charmerende spahoteller i hele Norden. 

Blandt de bedste spahoteller nær København finder du:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Kurhotel Skodsborg
 • Comwell Borupgaard

Hvis du er til noget mere moderne, så kan du også overveje at tage en hurtig tur over Øresund til et spahotel i Sverige. Her er der både kort afstand til, og så har du muligheden for at opleve den dejlige natur på den anden side af Øresund.

Spa i København centrum

Hvis du blot ønsker at opleve en dags spa i København, så har du nogle fantastiske muligheder for dette. Hvad end du blot trænger til at pleje krop og sjæl for en dag eller måske vil opleve noget helt unik, så finder du nemlig nogle oplagte muligheder i Danmarks hovedstad. 

Blandt de bedste spasteder i centrum af København finder du:

 • Ni’mat Spa
 • Arndal Spa
 • Samadhi Spa

De ovenstående spasteder bidrager hver med deres særlige egenskaber, og du vil derfor nemt kunne finde gode muligheder for at tage afsted som par eller med en veninde.

Spa i Københavns havn

Du kan i bogstaveligste forstand også sagtens komme til at opleve et spa i Københavns havn. I en kombination af sightseeing og spa, kan du tage med en spabåd i Københavns havn.

Blandt de bedste spa i Københavns havn finder du:

 • Copenhot

En tur i en spabåd er en ganske unik oplevelse. Her kan du året rundt opleve København fra bådens opvarmede spa i Københavns havn.

Pakkeliste til spa i København

Hvis du tager på et dejligt spa og wellnessophold nær København, så får du typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at have med hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et spa i København er:

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Pung og husnøgler
 • Toilettaske (ved overnatning)

Når du booker, kan du se hvilke ting spastedet anbefaler, at du tager med på dit spa- og wellnessophold i København.

Kombinér spa i København med andre oplevelser

I hovedstaden finder du en række spændende seværdigheder og oplevelser. Så hvad end du selv københavner, eller måske har taget turen fra Jylland til Sjælland for at tilbringe lidt tid der og gerne vil på et lækkert spa, så er der en del ting at få lidt ekstra tid til at gå med. Nogle af de ting du kan opleve inkluderer:

 • Kanalrundfart
 • Tivoli
 • Nyhavn
 • Den Lille Havfrue
 • Amalienborg
 • Strøget
 • Kongens have
 • Operaen

Der er selvfølgelig et utal af øvrige seværdigheder og aktiviteter som er værd at opleve i København. Du kan finde flere spændende oplevelser her.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er meget simpelt at booke dit spaophold i København gennem Spaopholdsguide.dk. Først skal du finde det spa- og wellnessophold, du synes bedst om – her kan oversigten øverst på siden med fordel benyttes. 

Når det rette sted er fundet, så tryk på den grønne knap for at komme til reservation af opholdet. Her kan du læse mere om, og bestille dit wellness- og spaophold i København. Det er både muligt at bestille opholdet direkte, eller give det som et gavekort

Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland, som bl.a. har vundet titlen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.

Priserne for spa i København afhænger af om du blot vil på en enkelt spadag eller om du vil på et ophold med overnatning. Klik ind på siden og se de forskellige muligheder.

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager (ved ophold)