Menu Luk

Spa i København

En dags spa og spaophold i København og omegn

Leder du efter spaophold eller spa i København og omegn? Hvad end du ønsker en romantisk oplevelse med kæresten, en hyggelig tur med veninderne eller blot vil give et gavekort – så finder du den perfekte løsning her på siden. Vi har testet nogle af de bedste spaophold i KBH, og samlet nogle af vores favoritter nedenfor. God fornøjelse!

Arndal
5/5

København, Region Hovedstaden

I hjertet af København finder du Arndal Spa. Her kan du på en afstressende spa dag i København opleve saltvandsspa, sauna og dampbad. Med i oplevelsen får du 1 times massage og 1 times ansigtsbehandling af Arndals dygtige behandlere. Du er derfor næsten garanteret, at kunne forlade spastedet med et boost af fornyet energi.

Cirkapris for 1 person: 1.395,-

Kurhotel Skodsborg
5/5

Skodsborg, Region Hovedstaden

Omkring 20 kilometer nord for København ligger Kurhotel Skodsborg. Hotellet er et af de mest luksuriøse i Danmark, som med sin prisvindende og arkitekttegnede spaafdeling indbyder til sand selvforkælelse i naturskønne omgivelser. Inkluderet i kuropholdet får i en 3-retters menu i The Brasserie, samt et formidabelt morgenbord som kan nydes med udsigt over Øresund.

Cirkapris for 2 personer: 2.600,-

Copenhot
5/5

København, Region Hovedstaden

Vil du prøve noget helt unikt? Så tag med et flydende spa hos CopenHot. Her sætter skipperen kursen rundt i de Københavnske kanaler og fyrer op under kedlen, så vandet holder sig varmt selv på en kold vinterdag. Det er klart et af de mest specielle spa dag tilbud i København og resten af Danmark. Oplevelsen varer 1,5 time og kan benyttes af 1-5 personer.

Cirkapris for 1-5 personer: 2.200,-

Spaophold på Comwell Borupgaard
5/5

Helsingør, Nordsjælland

I Snekkersten ved Helsingør kan du tage på et luksus spaophold på Comwell Borupgaard. Ved ankomst bliver i anvist et dejligt dobbeltværelse, og i kan ellers hurtigt klæde om til et besøg i spaafdelingen. Hen på aftenen bliver der serveret en smagfuld 4-retters middag, og efter en overnatning bliver der serveret en lækkert morgenbuffet.

Cirkapris for 2 personer: 2.199,-

Marienlyst Strandhotel
5/5

Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til lækre spaophold, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Spahotellet vandt i 2019 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. Fra Marienlyst Strandspa får i udsigt over havet, og kan opleve boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Skal i efter en afslappende dag have pulsen lidt op, så får i som en del af jeres spaophold også gratis entre til Casino Marienlyst.

Cirkapris for 2 personer: 2.696,-

Spa i København

Leder du efter det bedste spa i København og omegn? På denne side finder du nogle fantastiske muligheder for spadage og spaophold i og nær hovedstaden. Du kan både finde nogle af de bedste spa i København for par og for større grupper. I oversigten over københavnske spa og wellnessophold finder du noget for ethvert budget og enhver anledning. Så hvad end du ønsker luksus, eller måske gerne vil finde et spa i København billigt, så bør der altså være noget for dig her på siden.

Tag et break med en spadag i KBH

Hvis du blot ønsker at opleve en dags spa i København, så har du nogle fantastiske muligheder for dette. Hvad end du blot trænger til at pleje krop og sjæl for en dag eller måske vil opleve noget helt unik, så finder du nemlig nogle oplagte muligheder i Danmarks hovedstad. 

Nogle af de bedste spadage i KBH inkluderer:

 • Arndal
 • Copenhot

De ovenstående spasteder bidrager hver med deres særlige egenskaber, og du vil derfor nemt kunne finde gode muligheder for at tage afsted som par, med en veninde eller sågar bruge det som en del af et polterarbend hvor du tager en tur med en spa båd. 

Gode spaophold i Københavns omegn

Hvis du skal på et spaophold, så er det anbefalelsesværdigt, at tage lidt ud af København. Her finder du nemlig nogle af de ældste og mest charmerende spahoteller i hele Norden. 

Blandt de bedste spahoteller i Københavns omegn finder du:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Kurhotel Skodsborg
 • Comwell Borupgaard

Hvis du er til noget mere moderne, så kan du også overveje at tage en hurtig tur over Øresund til et spahotel i Sverige. Her er der både kort afstand til, og så har du muligheden for at 

Pakkeliste til spahotel i KBH og omegn

Hvis du tager på et dejligt wellnessophold nær København, så får du på spahotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at have med hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et spaophold er:

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning
 • Toilettaske
 • Pung og husnøgler

Du kan desuden før du booker se nærmere om hvilke ting som du skal have med til det enkelte spahotel.

Kombinér dagen med andre oplevelser

I hovedstaden finder du en række spændende seværdigheder og oplevelser. Så hvad end du selv københavner, eller måske har taget turen fra Jylland til Sjælland for at tilbringe lidt tid der og gerne vil på et lækkert spa, så er der en del ting at få lidt ekstra tid til at gå med. Nogle af de ting du kan opleve inkluderer:

 • Kanalrundfart
 • Tivoli
 • Nyhavn
 • Den Lille Havfrue
 • Amalienborg
 • Strøget
 • Kongens have
 • Operaen

Der er selvfølgelig et utal af øvrige seværdigheder og aktiviteter som er værd at opleve i København. Du kan finde flere spændende oplevelser her.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er meget simpelt at booke sit spaophold gennem Spaopholdsguide.dk. Først skal du finde det spa- og wellnessophold, du synes bedst om – her kan oversigten øverst på siden med fordel benyttes. Når det rette sted er fundet, så tryk på den grønne knap for at komme til reservation af opholdet. Her kan du læse mere om, og bestille opholdet. Det er både muligt at bestille opholdet direkte, eller give det som et gavekort. Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.