Menu Luk

Marienlyst Strandhotel

På Marienlyst Strandhotel kan du tage på spadag eller spaophold på et af DK’s ældste spahoteller.

Marienlyst Strandhotel Deal (-10%)

Promovering: Bestil din oplevelse hos Marienlyst Strandhotel via DuGlemmerDetAldrig, og få 10% rabat på dit køb. Rabatten gælder kun første gang du bestiller via oplevelsesportalen. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

  1. Klik dig ind på DuGlemmerDetAldrig.dk
  2. Vælg den oplevelse, som du ønsker hos Marienlyst Strandhotel
  3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig. 

Marienlyst Strandhotel

Om Marienlyst Strandbad

Marienlyst Strandhotel er et prisvindende spahotel, som blandt andet løb med titlen som Årets Spa ved Danish Beauty Awards i 2019. Hotellet blev opført i 1861, og er dermed også et af de ældste spaophold på Sjælland – og for den sags skyld også i resten af DK. Det er måske også en af grundene til at spastedet i tidens løb har været velbesøgt af både kendte og mindre kendte personer. 

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Marienlyst Strandhotel afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Marienlyst.

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så må du på Marienlyst Strandhotel gerne tage et par billeder. Det er dog under forudsætning, at det foregår diskret og at andre besøgende ikke kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: marienlyst.dk (link)

Adresse: Nordre Strandvej 2A, 3000 Helsingør

Telefonnummer: +45 49 21 40 00

E-mail: hotel@marienlyst.dk

CVR-nummer: 16985104

Find Marienlyst Strandhotel: