Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad tilbyder et svensk spaophold i verdensklasse på sit 4-stjernede hotel.

Falkenberg Strandbad Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Falkenberg Strandbad, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Falkenberg Strandbad deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Falkenberg Strandbad

Om Falkenberg Strandbad

På Sveriges vestkyst finder du i Hallands naturskønne omgivelser Falkenberg Strandbad. Her er tale om et spaophold, som byder på afslapning og wellness i verdensklasse. Strandbadets historie begyndte i 1937, hvor hotellet i første omgang blev opført. Siden da har spahotellet vundet adskillige priser, og spaafdelingen The Retreat Club blev kåret til Sveriges mest romantiske spa i 2014.

Her er der plads til alt det, der ikke er tid til i den travle hverdag. Du får spa, wellness og kurbad på den helt rigtige måde, og du befinder dig i fantastiske omgivelser, du ikke kan andet end at nyde til fulde. Book dit spaophold allerede i dag, og glæd dig til at læne dig tilbage og nyde roen for en stund.

Falkenberg Strandbad tilbyder:

Hos Falkenberg Strandbad får du alle muligheder for at prøve et vaskeægte kurbad i smukke omgivelser og med alt, hvad du kan forvente af et spaophold. Du finder blandt andet:

 • Opvarmede indendørs og udendørs pools
 • Indendørs sauna med havudsigt
 • Champagne boblebad
 • 600 m2 frodig oase
 • Retreat bar med espresso, smoothies & cocktails
 • Retreat-menu med asiatisk touch

Drømmer du om en dag eller en weekend væk fra den travle hverdag, kan du altid regne med Falkenberg Strandbad. Derudover kan du altid forvente at finde et godt tilbud eller deal, der giver dig lidt ekstra for pengene.

Falkenberg Strandbads spa- og wellnessafdeling

Her er der skruet ekstra op for den lækre oplevelse, som du får på en spadag. Som gæst kan du nyde godt af pool, boblebad og bar med lækre drikkevarer hele dagen. Stemningen er helt i top med den afdæmpede musik i dagtimerne, og aftentimerne byder på et besøg i The Retreat Club med varme pools, sauna og ildsted. I spaafdelingen finder du blandt andet:

 • Pool Club Deluxe: Det er et skønt poolområde indendørs, hvor der virkelig er plads til at slappe af. Du finder også en opvarmet pool udenfor, der har en fantastisk udsigt ud over den smukke natur.
 • Sauna: Smut en tur i den skønne sauna, hvor du ikke kun får en varm oplevelse. Her kan du nyde udsigten gennem de store panoramavinduer.
 • Pool-lounge: I den store pool-lounge er der plads til alle. Her står den på udsøgte cocktails, fuld afslapning og et spaophold, du ikke har lyst til at tage hjem fra.
 • Pool udenfor: Drømmer du om en 33 grader varm pool udendørs, der er omgivet af solsenge, som du kender det fra sydens sol, kan du få det hele lige her. Den store pool er nemlig et sandt paradis under dit wellnessophold.
 • Champagne-boblebad: Kombinér to af de bedste ting i verden i det dejlige champagne-boblebad.
 • Det store orangeri: Hvis du har brug for en tiltrængt pause, kan du søge ind i det store orangeri. Her får du sydlandsk stemning for alle pengene, og luksus og velvære står øverst på listen.

For at få adgang til de mange faciliteter skal gæster være fyldt 16 år. Denne regel gælder for at få adgang til Pool Club.

Falkenberg Strandbads priser

Alle bør opleve en spadag hos Falkenberg Strandbad, og der er både mulighed for en overnatning og en enkelt dags nydelse. Se de forskellige priser lige her:

 • Prisen for en overnatning for to personer starter fra 1.047 kr. pr. person. Her er der adgang til Retreat Club Pool, og det inkluderer samtidig en trerettersmenu samt morgenmad.
 • Prisen for et ophold i Retreat Club med overnatning får du fra 1.466 kr. pr. person. Her får du også en trerettersmenu og morgenmad.
 • Prisen for et besøg mandag til fredag uden overnatning starter fra 695 kr. pr. person. Du får en ret fra restauranten med i købet, og der er kun et begrænset antal pladser.

Derudover finder du et væld af forskellige andre tilbud, der giver dig adgang til endnu flere behandlinger og fornøjelser. Alle priser er angivet i svenske kroner. Du kan blandt andet vælge Ivory SPA Experience, hvor du får deres prisvindende spapakke Ivory fra 2.210 kr. pr. person.

Du kan også se en række forskellige spa deals hos Falkenberg Strandbad hos Truestory.dk.

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Vælger du den helt store Ivory SPA Experience, starter dagen med at nyde de dejlige faciliteter i The Retreat Club. Indtjekning sker i løbet af eftermiddagen, og du kan i mellemtiden nyde den fantastiske Ivory-behandling, der tager to timer.

I løbet af aftenen får du en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige med en trerettersmenu i restauranten. Når du vågner op på dit værelse dagen efter, venter der dig en overdådig morgenmad. Herefter tjekker du ud fra dit værelse og kan nyde de sidste timer af dit spaophold.

Spadag på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad har det perfekte tilbud til dig, hvis du bare gerne vil have en pause og en tur i kurbad. For med deres Morning Retreat har du mulighed for at nyde godt af pools, sauna og afslapning fra 9-14.

Du kan også vælge at besøge Falkenberg Strandbad med deres Whole Day Retreat, der strækker sig fra 10-16 mandag til fredag. Her kan du nyde alle faciliteter i The Retreat Club og samtidig blive mæt med en god frokost fra menuen i Retreat Bar.

Er du til en aften fyldt med forkælelse, kan du også vælge en aften på Falkenberg Strandbad. Her får du adgang til The Retreat Club fra 18-00, og du får selvfølgelig et glas dejlige bobler i hånden. Tilbuddet gælder også mandag til fredag.

Restauranter hos Falkenberg Strandbad

Et vellykket kurophold kommer ikke uden god mad, der er med til at gøre dagen endnu bedre. Du finder selvfølgelig også fantastisk gastronomi på Falkenberg Strandbad med flere forskellige muligheder for en oplevelse, du sent vil glemme.

The Kitchen

Hos The Kitchen bliver der sat gang i smagsløgene, hvor du får en imponerende menu til aften. Her får du muligheden for at vælge en menu, der er sammensat på forhånd, og som tager udgangspunkt i de bedste råvarer her og nu.

Vinen skal du heller ikke snydes for. Du finder et detaljeret kort, der tager dig med rundt i hele verden. Vælg din favorit, eller bestil en vinmenu til de forskellige retter.

Famille

Hos Famille bliver der serveret spændende menuer til alle anledninger. Her er der tale om et brasseri i bedste stil, hvor der tages udgangspunkt i det nordiske køkken.

Her kan du forvente smukke anretninger og lokale ingredienser, der giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er også muligt at få både morgenmad og frokost på Famille, og menuen har med garanti noget for alle. Det er også her, at morgenmaden bliver serveret, når du booker en overnatning på hotellet.

Bistro Mer

Når sommeren kommer, åbner Falkenberg Strandbad dørene op til Bistro Mer. Der er selvfølgelig tale om en terrasse, der giver dig et vidunderligt kig ud over stranden og havet.

Restauranten serverer aftensmad med stil, og du kan altid være sikker på, at bobler og vin er deres specialitet. Derudover har de særlige events i løbet af weekenden, hvor de blandt andet er kendt for deres Bistropizza-event.

Falkenberg Strandbad gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Falkenberg Strandbad? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Falkenberg Strandbad gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Falkenberg Strandbad gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Falkenberg eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Falkenberg Strandbad afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Falkenberg.

 • Pas
 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så bør du sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: strandbaden.se (link)

Adresse: Havsbadsallén 2A, 311 42 Falkenberg, Sverige

Telefonnummer: +46 346 71 49 00

E-mail: info@strandbaden.se

Find Falkenberg Strandbad:

Danskernes favorit spahoteller