Bedste spa weekend tilbud i april 2024

Siden indeholder reklame for weekendophold med wellness

Leder du efter de bedste spa weekend tilbud i Danmark og omegn? Her på siden finder du nøje udvalgte deals på weekendophold for 2 med spa og wellness. Så hvad end du drømmer om et romantisk wellness weekend med kæresten, eller et luksus weekendophold med spa med veninderne – så kan du finde et dejligt spa, wellness og badehotel til billige priser i oversigten nedenfor. Rigtig god fornøjelse!

5 tips til booking af ophold

 1. Få mere for dine penge ved booking af en komplet spapakke via Truestory (anbefalet).
 2. Ophold med ankomst fredag og lørdag er dyrest. Spar omkring 18% ved at booke søndag-torsdag.
 3. Du behøver ikke at overnatte. De fleste hoteller tilbyder dagsbilletter til deres spa. Find en spadag her.
 4. Hvis du vil have spabehandlinger, bør du bestille på forhånd, for at være sikker på at de er tilgængelige.
 5. Hotels.com har billige priser, men giver typisk ikke adgang til spa. Husk at booke adgang seperat.

Weekendophold i Danmark og omegn:

Har du en bestemt lokation i tankerne? Så brug de lokationsspecifikke guides nedenfor, til at finde de bedste weekendophold i Danmark og omegn. Her er noget for enhver smag, og du er så godt som garanteret, at finde et lækkert hotel nær dig.

Sjælland

Sjælland

På Sjælland finder du en nogle af de ældste og mest charmerende hoteller i Danmark. Her får du både luksus og velvære.

Jylland

Jylland

Vil du på en lækker spa weekend? Så bør du overveje et hotel i Jylland. Her får du ren afslapning på weekendophold til jyske priser.

Sverige

Sverige

Trænger du til en tur ud af landet? Tag en smut tur over Øresund til Sverige, og oplev deres dejlige luksus weekendophold.

Tyskland

Tyskland

Tyskland er kendt for sin spakultur. Her kan du opleve nogle af de mest luksuriøse spa weekendophold tæt ved grænsen.

København

København

Bor du nær København, så bliv forkælet med et spa og wellness weekendophold i København og omegn.

Wellness og spa weekend for 2 personer

Har du en travl hverdag? Eller har du blot brug for lidt selvforkælelse sidst på ugen? Så kan det anbefales at finde et godt wellness weekendophold tilbud og komme afsted til et par dages afslapning med en du har kær. Det er nemlig særdeles gavnligt for både krop og sjæl at få slappet af, så du igen er ekstra klar til en ny uge. Øverst på denne side kan du udforske en række forskellige weekendophold tilbud med wellness.

Opholdene her på siden er screenet og valgt ud fra forskellige kriterier, anmeldelser, m.m. Du finder derfor kun spaophold fra den helt øverste hylde – resten er nemlig sorteret fra.

Når du søger efter deals på spa og wellness weekendophold her på siden, så vil du til tider opleve at blive tilbudt gode rabatter når du går til selve bestillingen. De samarbejdspartnere som vi henviser til har nemlig ofte promoveringer, rabatkoder og gode deals på deres produkter. Blandt andet er der ofte tilbud på Black Friday.

Er det første gang du skal på en spa weekend for 2 personer? Så læs eventuelt den nedenstående guide, hvor du bliver klædt ordentlig på til dit weekendophold. Her kan du blandt andet sikre dit at du får et billigt wellness weekendophold for 2, får pakket ordentlig til turen og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål:

Et weekendophold er en opholdstype, som inkluderer en enkelt overnatning eller to i weekenden. Når der er tale om et weekendophold med wellness, så er der ydermere adgang til en spaafdeling og ofte også wellnessbehandlinger. I mange spapakker er overnatning, aftensmad, morgenmad, samt adgang til spafaciliteter inkluderet i prisen.

Prisen på et weekendophold afhænger af hvad du ønsker:

 • Et weekendophold med overnatning for 2 koster fra 1.500 kr. (se muligheder)
 • En spa- og wellnessdag uden overnatning koster fra 250 kr. (se muligheder)

Blandt de mest populære weekendophold med wellness finder du blandt andet:

 • Marienlyst Strandhotel på Sjælland, som bl.a. har vundet titlen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.
 • Alsik Hotel i Sønderjylland, som har DK’s største spaafdeling på 4.500 m2 med over 60 spafaciliteter.
 • Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som er blandt de bedste spahoteller i Sverige.
 • Alter Meierhof i Nordtyskland, som tilbyder overdådig luksus på sit 5-stjernede hotel.
 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager
 • Pas (ved ophold i udlandet)

Det får du på et weekendophold med spa og wellness:

Når du bestiller et spa weekendophold her på siden, så er der ofte allerede en del inkluderet i opholdet. Noget af det mest gængse som er inkluderet i mange ophold er:

 • Lån af badekåbe, tøfler og håndklæde
 • Forfriskninger af mad og drikke
 • Adgang til spa og wellness
 • Wellness behandlinger
 • Parkering
 • Fri WiFi

Nogle steder vil du også have adgang til golfbaner, gourmetmad og lignende. Alle disse ting er helt klart relevante at overveje før du bestiller. For selvom det kan være fristende for nogen blot at vælge det billigste ophold, så er det ikke altid der man får mest for pengene.

Hvilket wellness weekendophold skal jeg vælge?

Hvilket weekendophold du skal vælge afhænger af dine ønsker og krav. Ønsker du blot et luksuriøst weekendophold til rimelige penge? Eller har du måske nogle bestemte krav som at det skal være et weekendophold med spa på værelset?

Hvis du hører til den første gruppe der ønsker et luksus weekendophold med spa og wellness, så bør det ikke være så svært at finde et dejlig og eventuelt romantiske ophold tæt på dig.

Har du mere specifikke krav, så kan det derimod godt kræve lidt mere dedektivarbejde at finde frem til lige netop det du har i tankerne, og ofte vil man her eventuelt blive nødt til at gå på kompromis med afstanden til hotellet eller andet.

For at finde frem til det bedste ophold til dine behov, så kan du læse mere om de enkelte weekendophold ved at trykke “reserver / læs mere” i oversigten øverst på siden. Når du har fundet det rette sted, så kan du også trygt booke med ro i maven via de sider vi henviser til – vi henviser nemlig kun til større og anerkendte bookingsider.

Gode råd til din spa og wellness weekend:

Hvis det er første gang du booker et weekendophold med spa, så fortvivl ikke. Nedenfor har vi samlet nogle tips og nyttige informationer, som sikrer dig at du får det bedst mulige wellness ophold.

1. Tjek hotellets omgivelser

Før du booker et weekendophold med overnatning, så bør du altid tjekke de forskellige faciliteter og omgivelser for hotellet. Langt det meste kan du finde når du vælger et ophold i oversigten. 

Skal du være helt sikker på at du får det som du forventer, så kan det være en rigtig god idé at se på billeder af hvad andre brugere ligger op på sociale medier som eksempelvis Instagram. 

Ved at kigge på andre af hotellets gæsters billeder frem for velpolerede salgsbilleder, så øger du chancen for at det sted du vælger nu også lever op til dine forventninger.

Tip: Brug eventuelt TripAdvisor til at tjekke hvad andre skriver om de forskellige weekendophold. Her kan du også se flere af de bedste ophold i Danmark.

2. Book dit weekendophold via Spaopholdsguide.dk

Her på Spaopholdsguide.dk har vi gjort vores bedste for at henvise dig til lige netop de steder, hvor vi mener, at du får de bedste weekendophold med wellness. Vi bestræber os også på at henvise dig til de steder hvor du får mest for pengene når du bestiller – så du får det bedste og dejligste ophold til en rimelig pris. Når du booker, så kan du ofte vælge mellem at købe oplevelsen direkte eller at give den som et gavekort.

Bemærk venligst at priserne for de enkelte ophold i oversigten er vejledende. Priserne er ofte højere fredage og lørdage, og så kan de også variere efter sæson. Går du efter det absolut billigste kurophold, så bør du gå efter at bestille i hverdage i stedet for i weekenden.

3. Pakkeliste til weekendophold med wellness

Når du har booket et skønt ophold med veninderne eller måske et romantisk weekendophold med kæresten, så er det helt normalt at være lidt i tvivl om hvad man egentlig skal have med på turen. Brug derfor eventuelt den nedenstående pakkeliste til at se om du har fået det vigtigste med:

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Pung og husnøgler
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pas (ved weekendophold i udlandet)

Herudover anbefales det, at du også tjekker pakkeliste og andet praktisk info hos det enkelte kurhotel før du tager afsted. Har stedet nogle spændende aktiviteter eller faciliteter, som kræver at du pakker lidt ekstra, så vil det nemlig være ærgerligt ikke at få det hele med.