THE THIEF

På THE THIEF kan du opleve et spaophold på et topmoderne spa hotel i Olso.

THE THIEF Spa Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som THE THIEF, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker hos THE THIEF
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

THE THIEF

Om THE THIEF

THE THIEF er et luksus spahotel i Oslo i Norge, som er designet af det prisvindende arkitektfirma Mellbye. Hotellet er en del af Nordic Hotels & Resort og ejes af Petter Stordalen. THE THIEF er 8 etager højt, har 119 værelser og er lokaliseret på havnefronten i Tjuvholmen i Olso, Norge.

THE THIEF slog for første gang dørene op den 9. januar 2013. Siden da har hotellet været velbesøgt af både kendte og mindre kendte personer. Blandt de kendte personer som har besøgt hotellet kan blandt andet nævnes Ed Sheeran, Helena Christensen, Bill Gates, Ellie Goulding, Justin Bieber, Rihanna og mange flere.

Med sit kunstfærdige og eksklusive udtryk har THE THIEF modtaget meget ros fra offentligheden, og er bl.a. blevet kaldt Norges første 6-stjernede hotel af den britiske avis The Independent.

THE THIEF tilbyder:

Hvis du leder efter et luksuriøst afbræk fra hverdagen, så tilbyder THE THIEF de perfekte rammer for dette. På deres hotel finder du blandt andet:

 • En eksklusiv spa- og wellnessafdeling
 • Gode muligheder for overnatning
 • Gastronomiske oplevelser
 • Gratis WiFi

Så hvis du trænger til et afslappende weekendophold med forkælelse af krop og sjæl, eller blot vil tage et par dage ud af hverdagen, så tilbyder THE THIEF altså rigtig gode muligheder til dette.

THE THIEF spa- og wellnessafdeling

Spa- og wellnessafdelingen på hotellet hedder THIEF SPA. Her mødes spakultur fra Tyskland, Marokko, Tyrkiet m.fl. under samme tag. 

I spaafdelingen kan du blandt andet opleve:

 • Hammam: Oplev det tyrkiske baderitual, som stammer helt tilbage fra tiden før det var almindeligt at badeværelse i hjemmet. Hammam inkluderer body scrub, varmt sæbeskum og en let skummassage efterfulgt af en hovedbundsmassage.
 • Finsk sauna: I den finske sauna kan du blandt andet opleve et saunagus.
 • Dampbad: I spaafdelingen finder du også et lækkert dampbad. Det er her du eksempelvis kan opleve rhassoul.
 • Rhassoul: Behandlingen starter med saltskrub til udrensning af huden. Herefter påføres vulkansk ler fra foden af Atlasbjergene og efter 15 minutter skylles leret af med den automatiske regnbruser.
 • 12-meter pool: Sæt dig til rette under stjernehimlen i den 12-meter lange pool. Poolen har modstrømseffekt og visning af farver med terapeutiske effekter.
 • Fjorden: Er du klar på et koldt gys, så kan du et stenkast fra THEIF SPA bade i fjorden. Her er både adgang til en badebro og strand.

Herudover findes der en lang række unikke og oplevelsesværdig spabehandlinger, som bestemt er værd at se nærmere på. Her er der noget for en hver smag og lyst, så overvej at se nærmere på THE THIEF spamenu før du tager afsted.

For at få adgang til THIEF SPA er det et krav at du er minimum 16 år. Det skyldes, at spa- og wellnessfaciliteterne og aktiviterne ikke henvender sig til personer under 16 år.

THE THIEF spa priser

THE THIEF spa priser afhænger af hvad du er på udkig efter og hvilken værelsestype du ønsker. Hvis du ønsker wellness ophold i et deluxe værelse, så vil priserne cirka være som følgende:

 • Priserne på et spaophold med overnatning på THE THIEF starter fra omkring 4.500 kroner per person, og varierer afhængigt af værelsestype hvornår du ønsker at booke dit spaophold. Her er weekendophold oftere dyrere end at besøge hotellet i hverdage.

Du kan finde en god THE THIEF deal, hos vores samarbejdspartner, som ofte tilbyder en række forskellige promotions, hvor du kan spare penge på dit køb. 

For at se nuværende priser på forskellige spa deals hos THE THIEF, så besøg Truestory.dk.

Spaophold på THE THIEF

Vælger du et spaophold på THE THIEF i Oslo, så er ankomsttidspunktet for dit ophold oftest om eftermiddagen. Her kan du checke ind, hvorefter du bliver indlogeret på det fantastiske spa- og konferencehotel. 

Herfra kan du gå på oplevelse i den dejlige spaafdeling, spise lækkert mad og/eller gå rundt og betragte kunsten på hotellet . Efter en lang dag med spa og wellness, så kan du trække dig tilbage på dit værelse og få en god nats søvn. 

Dagen efter er der udtjekning om formiddagen, men hvis du står tidligt op, så kan du afslutte dit kurophold, med en tur forbi THIEF SPA, før du forlader det eksklusive hotel.

Restauranter på THE THIEF

På THE THIEF finder du en række forskellige restauranter og barer. Her kan du forkæle ganen med dejlige gastronomiske oplevelser.

THIEF FOODBAR

THIEF FOODBAR er restauranten på THE THIEF. Her kan du sammensætte din menu af små, store og søde anretninger. Retterne skifter ofte, men er primært baseret lokale råvarer. 

Det er også i THIEF FOODBAR, at der i weekenderne kan findes en overdådig brunch buffet.

THIEF ROOF BAR

THIEF ROOF BAR er en tagterasse med en fantastisk udsigt over Holmenkollen. Her kan du nyde kolde cocktails fra baren og få serveret lette anretninger fra THIEF ROOF GRILL. 

Baren er åben fra april og indtil sent på efteråret. Man skal minimum være 20 år for at besøge THIEF ROOF BAR.

THE THIEF gavekort

Vil du gerne give et gavekort til THE THIEF? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til THE THIEF gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til THE THIEF eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos THE THIEF afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at benytte spaen på THE THIEF.

 • Pas
 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Nej. Mobiltelefoner og kameraer må ikke medbringes i spaafdelingen.

Kontakt:

Hjemmeside: thethief.com (link)

Adresse: Salmakersvenn Marius Jantzens plass 3, 0252 Oslo, Norge

Telefonnummer: +47 24 00 40 50

E-mail: stay@thethief.com

Find THE THIEF spa:

Danskernes favorit spahoteller