Menu Luk

Hotel Fjordgården

På Hotel Fjordgården kan du opleve en wellness dag eller et spaophold med overnatning på kanten af Ringkøbing Fjord.

Hotel Fjordgården Deal (-10%)

Promovering: Bestil din oplevelse hos Hotel Fjordgården via DuGlemmerDetAldrig, og få 10% rabat på dit køb. Rabatten gælder kun første gang du bestiller via oplevelsesportalen. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på DuGlemmerDetAldrig.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker hos Hotel Fjordgården
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig. 

Kurbad Fjordgaarden

Om Hotel Fjordgården

Hotel Fjordgården er et 4-stjernet hotel beliggende tæt ved Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Fra hotellet er der udsigt over en kanal, og du bor blot 2 kilometer fra Ringkøbing midtby. Med sine dejlige spafaciliteter udgør Hotel Fjordgården klart et af de bedre wellness- og spaophold i Jylland.

I spaafdelingen på Fjordgården kan du blandt andet opleve:

 • Kurbadsbassin
 • Dampbad
 • Udendørs fjordbassin på tagterrassen
 • Aroma og saltsauna
 • Infrarød sauna
 • Finsk sauna

Vil du gerne have et komplet overblik over hvad du kan opleve i Fjordgårdens Kurbad? Så se videoen nedenfor hvor faciliteterne i kurbadet gennemgås:

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Fjordgården afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Hotel Fjordgården. Er du under 18 år, så må du dog kun opholde dig i spa- og wellnessafdelingen ifølge med en voksen.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så må du på Hotel Fjordgården gerne tage et par billeder. Det er dog under forudsætning, at det foregår diskret og at andre besøgende ikke kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: hotelfjordgaarden.dk (link)

Adresse: Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing

Telefonnummer: +45 97 32 14 00

E-mail: rec@fjordgaarden.dk

CVR-nummer: 30819926

Find Hotel Fjordgården: