Hotel Fjordgården

På Hotel Fjordgården kan du opleve en wellness dag eller et spaophold med overnatning på kanten af Ringkøbing Fjord.

Hotel Fjordgården Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Hotel Fjordgården, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Hotel Fjordgården deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Kurbad Fjordgaarden

Om Hotel Fjordgården

Hotel Fjordgården er et 4-stjernet hotel beliggende tæt ved Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Fra hotellet er der udsigt over en kanal. Her bor du blot 2 kilometer fra Ringkøbing midtby, hvor du blandt andet finder Ringkøbing Museum, skulpturen Survival of the Fattest, smykkeværkstedet Keilberg Smykker, Ringkøbing Kirke og meget mere. Hotellet selv er også et dejligt sted, hvor du virkelig kan finde ro, og med sine dejlige spafaciliteter udgør Hotel Fjordgården klart et af de bedre wellness- og spaophold i Jylland.

Kurhotel Fjordgården tilbyder dig et helt unikt wellnessophold, hvor du kommer helt ned i gear og nyder de smukke naturomgivelser. Hotel Fjordgården tilbyder spa og wellness baseret på kurbads-filosofien RO. Her er alle produkter nøje udvalgt ud fra kriterier om bæredygtighed, de er 100 % veganske og indeholder ingen plasticstoffer eller sulfitter.

RO handler også om at koble af fra den travle hverdag og finde nydelse i nærværet. På Hotel Fjordgården kan du altså nyde spa og wellnessophold med god samvittighed, både med hensyn til miljøet, men også din egen indre balance.

Hotel Fjordgården tilbyder:

Hvis du er på udkig efter et afbræk fra hverdagen, så tilbyder Hotel Fjordgården de ideelle rammer på et rigtig dejligt hotel nær den vestjyske natur. På hotellet finder du blandt andet:

 • En udsøgt spa- og wellnessafdeling
 • 98 værelser med gode muligheder for overnatning
 • Gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant
 • Adgang til Vestjyllands bedste golfbaner
 • Gratis parkering for hotellets gæster 
 • Ladestation til elbiler
 • Gratis WiFi

Herudover tilbyder hotellet mulighed for fest i form af fødselsdage, bryllup og andre selskaber. Det er også muligt at holde julefrokost og nytår på Fjordgården i Ringkøbing.

Hotel Fjordgårdens spa- og wellnessafdeling

Spa- og wellnessafdelingen på hotellet hedder Fjordgårdens kurbad. Her kan du som spagæst benytte dig af et hav af forskellige spabehandlinger og ritualer, der alle er udviklet for at give dig absolut nydelse og velvære. I Fjordgårdens kurbad vil du opleve ægte velvære, mens du nyder de billedskønne vestjyske omgivelser. 

I spaafdelingen kan du blandt andet opleve:

 • Kurbadssuiten: Den perfekte mulighed for dig og din partner til at nyde hinanden, helt alene. I hvert jeres badekar med velduftende urter og salte kan I læne hovedet tilbage og nyde, hvordan jeres hud og jeres hoveder renses og afslappes.
 • Saunaer: Faktisk har Kurhotel Fjordgaarden hele fire saunaer, og de er alle designet med specifikke formål. Du kan nyde aroma- og saltsaunaer, den klassiske finske sauna eller infrarød sauna.
 • Dampbade: Med et dampbad kan du slappe helt af og bare nyde, hvordan varmen trænger ind i dine muskler og led. Dampen renser ud og giver dig indre ro.
 • Fjordbassinet: På hotellets tag finder du det 36 grader varme Fjordbassin, hvor du kan opleve en vidunderlig kontrast mellem elementernes rasen og det perfekt opvarmede vand. Om sommeren kan du også slænge dig i loungemøblerne.
 • Kurbadsbassinet: Det største bassin i spaafdelingen, der med sine 34 grader varme vand og sine massagedyser tilbyder kurbadsbassinet fuldstændig velvære.
 • Ansigts- og kropsbehandlinger: Hotellets behandlere tilbyder et væld af forskellige behandlinger til både krop og ansigt. Alle behandlinger er rigtig gode og er udviklet, så du får absolut nydelse, og alle produkter er fuldstændig bæredygtige og 100% veganske.

Vil du gerne have et komplet overblik over hvad du kan opleve i Fjordgårdens Kurbad? Så se videoen nedenfor hvor faciliteterne i kurbadet gennemgås:

For at få adgang til Fjordgårdens kurbad er det vigtigt, at du booker tid i forvejen. Selvfølgelig er du sikret en plads, hvis du har booket et kurbadsophold, men hvis du bare kommer som dagsgæst, skal du kontakte hotellet i forvejen for booking af en dags spa.

Hotel Fjordgårdens spa-priser

Hotel Fjordgårdens spa priser afhænger i høj grad af, hvad du er på udkig efter. Vil du på et spaophold med overnatning for to? Eller er du mere til blot at tage en spadag? Lær mere om de forskellige muligheder nedenfor:

 • Priserne på et spaophold med overnatning på Hotel Fjordgaarden starter fra omkring 1.229 kroner og varierer, afhængigt af hvilken form for ophold du gerne vil have. Opholdet Udsøgt RO koster 2.599 kroner pr. person.
 • Priserne for at besøge Fjordgaardens kurbad som dagsgæst ligger på 400 kroner for en dagsbillet fra mandag til torsdag, og fra fredag til søndag kommer du ind for 500 kroner. Her får du adgang til alle spa- og wellnessfaciliteterne for en dag.

Du kan finde en god deal for spaophold på Fjordgaarden hos vores samarbejdspartner, som ofte tilbyder en række forskellige promotions, hvor du kan spare penge på dit køb. 

For at se nuværende priser på forskellige spadeals hos Fjordengården, så brug dette link.

Spaophold på Fjordgaarden

Vælger du et kurophold på Hotel Fjordgården i Ringkøbing, så er der altid check-in kl. 14:30. Her udleveres nøglerne til hotelværelset om eftermiddagen, hvor du bliver indlogeret på det fantastiske kur- og spahotel. 

Herfra kan du gå på oplevelse i den dejlige spaafdeling, og om aftenen kan du indtage et lækkert måltid på Hotel Fjordgårdens restaurant. Menuen varierer alt efter, hvilket ophold du booker. Booker du opholdet Udsøgt RO, kan du se frem til en lækker fireretters menu. Efter en lang dag med wellness så kan du trække dig tilbage på dit værelse og få en god nats søvn. 

Dagen efter er der udtjekning om formiddagen, men hvis du vælger at stå lidt tidligt op, så kan du nok godt nå en lille tur forbi spaafdelingen, før du forlader hotellet.

Spadag på Hotel Fjordgården

Du kan besøge Fjordgårdens kurbad som dagsgæst, dvs. uden at overnatte. Det er det perfekte tilbud til dig, som ønsker at tage en enkelt dag ud af kalenderen for at forkæle dig selv med alt det bedste inden for spa og wellness.

Faktisk tilbyder Hotel Fjordgården hele fire forskellige tilbud til dig, der bare gerne vil nyde en dag med spa og kurbad:

HverdagsRO: Her kan du fra mandag til torsdag få adgang til kurhotellets spa og kurbade. Du får en blød badekåbe, friske snacks og mulighed for at komme helt ned i gear. En dagsbillet til spaen koster 400 kroner pr. person.

WeekendRO: Tag en dag ud af weekenden til bare at slappe af med hotel, kurbad og nærvær. Det er det helt perfekte tilbud, hvis du gerne vil gøre din weekend til noget helt særligt. WeekendRO gælder fra fredag til søndag og koster 500 kroner pr. person.

AftenRO: Hvorfor ikke tage en aften ud af hverdagen og gøre den helt særlig? Med AftenRO nyder du først en drink og to retter i hotellets restaurant. Derefter kan du nyde spahotellets kurbade og spa område. Prisen for AftenRO er på 599 kroner for hverdage og 699 kroner for weekender.

MorgenRO: Begynd morgenen på den bedst tænkelige måde med MorgenRO. Først nyder du et glas mousserende vin og et lækkert morgenmåltid fra den store buffet, og derefter har du hele dagen til at benytte dig af hotellets spa. Prisen for MorgenRO er 559 kroner pr. person for hverdage og 659 kroner pr. person for weekender.

Husk, at du skal booke din spadag i forvejen. Har du spørgsmål til de forskellige spa pakker så kontakt kundeservice for at finde den helt rette.

Restaurant på Hotel Fjordgården

På Hotel Fjordgården finder du en udsøgt restaurant med respekt og kærlighed til kokkefaget og en lounge med bar, hvor du kan nyde en drink før eller efter maden. På Hotel Fjordgården kan du forkæle ganen med dejlige gastronomiske oplevelser.

Restauranten

Restauranten på Hotel Fjordgården sætter en ære i at bruge danske, og allerhelst lokale, råvarer. Kokkene designer altid ugens menu ud fra, hvad der er i sæson, og arbejder ekstra hårdt for, at du skal få den bedste oplevelse overhovedet muligt.

Uanset om du er gæst på hotellet eller ej, kan du få et bord. Hvis du ikke er gæst, skal du blot ringe og bestille bord i forvejen. Hver dag i ugen har en helt unik menu, der er blevet skabt af det dedikerede og ambitiøse kokketeam. Her får du altid lækker mad som serveres af et meget imødekommende personale.

Lounge og bar

Intet afrunder eller introducerer et måltid som en lille drink, et glas lækker specialøl eller en snack. På Hotel Fjordgårdens bar og lounge kan du få lige præcis det.

Du kan læne dig tilbage med en kop kaffe, imens du læser dagens aviser eller benytter dig af de mange bøger om nærområdets natur- og dyreliv. Bare læn dig tilbage, spørg efter drinkkortet og nyd livet.

Hotel Fjordgården gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Hotel Fjordgården? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Fjordgården gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Fjordgaarden gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Hotel Fjordgården eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Fjordgården afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Hotel Fjordgården. Er du under 18 år, så må du dog kun opholde dig i spa- og wellnessafdelingen ifølge med en voksen.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så må du på Hotel Fjordgården gerne tage et par billeder. Det er dog under forudsætning, at det foregår diskret og at andre besøgende ikke kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: hotelfjordgaarden.dk (link)

Adresse: Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing

Telefonnummer: +45 97 32 14 00

E-mail: rec@fjordgaarden.dk

CVR-nummer: 30819926

Find Hotel Fjordgården:

Danskernes favorit spahoteller