Hotel Viking

Hotel Viking tilbyder et af de bedste wellnessophold i Danmark. 

Hotel Viking Tilbud & Deals

Promovering: Find et gode tilbud til Hotel Viking på spahotellets egen hjemmeside. Her kan du fra tid til anden finde rigtig gode deals med rabatter på deres lækre spa og wellness. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på hotelviking.dk
 2. Vælg den Hotel Viking deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Hotel Viking. 

Hotel Viking

Om Hotel Viking

I den lille nordjyske købstad Sæby ligger Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, der tilbyder unikke spa- og wellnessfaciliteter i smukke omgivelser blot 300 meter fra Kattegat. Siden 1982 har hotellet budt gæster indenfor til afslapning, hyggelig atmosfære og en ganske særlig weekend eller ferie i de naturskønne nordjyske omgivelser.

Hotel Viking indbyder til prisvindende luksuriøse spa- og wellnessophold i både indendørs og udendørs faciliteter på mere end 2.700 m2. Du finder blandt andet et stort saltvandsbassin på tagterrassen med udsigt over Kattegat, et stort udvalg af tilbud på skønne behandlinger hos Klinik ViWell og ikke mindst Hotel Vikings egen restaurant, der serverer retter med udgangspunkt i lokale, bæredygtige råvarer. 

Skal der afholdes konference, er Hotel Viking også det rette sted at kigge hen. Der er plads til fordybelse og arbejdsro i de flotte omgivelser, og samtidig er der plads til forkælelse, når arbejdsdagen er ovre.

I februar 2021 kunne seere af det populære TV-program ”Løvens Hule” opleve Hotel Viking i bedste sendetid, da direktør Brian Fabricius fik den hidtil største investering i programmets historie med til Sæby. Coolshop-medejer Jacob Risgaard gik nemlig med ombord på det nordjyske hoteleventyr, og Hotel Viking fik 2,5 millioner med hjem til at løfte Hotel Viking til nye højder.

Hotel Viking tilbyder:

Er du på udkig efter en afslappende weekend langt væk fra hverdagens rutiner? Så er Hotel Vikings attraktive faciliteter det helt rigtige sted at søge hen.

På Hotel Viking får du blandt andet:

 • Hele 2.700 m2 spa- og wellnessområde med både indendørs og udendørs muligheder
 • Overnatning i lyse, nyistandsatte værelser med danskproducerede designmøbler og mulighed for havudsigt
 • Professionelle massage- og skønhedsbehandlinger hos hotellets Klinik ViWell
 • Kulinariske oplevelser i hotellets egen restaurant med fokus på lokale og bæredygtige råvarer
 • Stor lounge med afslappet atmosfære og brætspil, rolig musik og forfriskninger
 • Mulighed for at afholde store selskaber såsom bryllupper og konfirmationer samt konferencer og lignende
 • Handicapvenligt hotel med elevator, der giver adgang til størstedelen af værelserne
 • Fri parkering
 • Gratis WiFi.

Har du brug for en afslappende og hyggelig weekend eller ferie, er Hotel Viking altså det perfekte sted at tage til. Også hvis du skal afholde konference og gerne vil sørge for rolige arbejdsomgivelser og mulighed for forkælelse efter fyraften. 

Oplevelser i nærheden:

Hotel Viking ligger i den nordlige del af Sæby, en lille købstad og havneby ved den nordjyske østkyst. Byen er en populær feriedestination for danske såvel som udenlandske turister, der gerne vil opleve den lokale charme, slentre gennem de idylliske gamle gader og nyde maden fra de lokale fiskerestauranter langs havnepromenaden.

For de kulturinteresserede er der rig mulighed for at få store oplevelser i Frederikshavn, som ligger en smule nord for Sæby. Her finder man blandt andet et kunstmuseum, Det Musiske Hus, Arena Nord, Bangsbo Museum og meget andet. Shopping- og cafémuligheder er der også stort udbud af.

De nordjyske omgivelser bliver ofte omtalt som ”hikers’ paradise” med de åbne vidder og smukke naturruter. Der er derfor også mere end rig mulighed for at tage på spændende vandreture i de nærliggende skovområder. Det gælder selvfølgelig også cykelruter for mountainbikes etc.

Er du til lystfiskeri, er Sæby også stedet for dig. Der er masser af muligheder for at blive guidet til de bedste fiskespots i området i den traditionsrige fiskerby.

Hotel Vikings spa- og wellnessoplevelser

De prisvindende spa- og wellnessfaciliteter på Hotel Viking breder sig som nævnt over både udendørs- og indendørsområder på mere end 2.700 m2. Var det noget med et stimulerende dampbad med essentielle olier eller et forfriskende dyp i det udendørs saltvandsbassin med kig til Kattegat? Der er rige muligheder for at koble helt af og nyde velvære og tid alene i hotellets luksuriøse spa- og wellnessomgivelser. 

Som spagæst kan du blandt andet opleve:

 • Spabassiner: I den indendørs spaafdeling finder du både to store spabassiner (36 °C) samt ét stort, opvarmet wellnessbassin (30 °C) med massagestråler og boblezone.
 • Sauna: Du kan vælge mellem at nyde varmen i den almindelige sauna eller stimulere sanserne i den indbydende aromasauna.
 • Dampbad: Nyd varmen i det afslappende dampbad med rensende effekt.
 • Koldtvandsbassin: Tag et forfriskende bad for hele kroppen i koldtvandsbassinet (8 °C).
 • Udendørsfaciliteter: Der er både udendørs rotunde med modstrømsanlæg (30 °C), udendørs spabad på taget (36 °C) og et stort saltvandsbassin (30 °C/3 % saltopløsning) med unik udsigt over Kattegat.
 • Professionel skønhedsklinik: Hotel Vikings egen professionelle wellnessklinik ViWell byder på en lang række skønne tilbud om massage og behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, manicure og fodpleje, hårfjerning, kropspeeling og out of body experiences.
 • Professionel service: Der står altid spapersonale klar til at hjælpe og servicere med forfriskninger til den lille sult eller tørst, og der er fri adgang til frisk frugt samt isvand og danskvand.

Som spagæst hos Hotel Viking – hvad enten du er på længere ophold eller på et dagsophold – kan du opleve og nyde alt det ovenstående. Bemærk dog, at faciliteterne henvender sig til voksne, og aldersgrænsen derfor er på 16 år for at opretholde den afslappende, afkoblende atmosfære i spa- og wellnessafdelingen.

Hotel Viking spa priser

Priserne for et spaophold på Hotel Viking afhænger af, hvilken type ophold du har i tankerne. Skal du for eksempel alene afsted på en afslappende weekend, eller er I et par, der skal nyde godt af de skønne omgivelser og hinandens selskab på et spaophold for 2? Du kan læse mere om mulighederne her:

 • Priserne for et spaophold for to begynder ved 3.390 kr. og inkluderer blandt andet overnatning i delt dobbeltstandardværelse, velkomstpakke med forfriskninger samt velkomstdrink inden middagen, treretters sæsonmenu, stor morgenbuffet og ikke mindst naturligvis adgang til spa- og wellnessområderne. Booker du hen over en weekend, er der et yderligere tillæg på 500 kr.
 • Der er mulighed for at tilkøbe ekstra servicer såsom opgradering af velkomstpakke (450 kr.), værelsesopgradering til deluxe-værelse (200 kr. for en nat, 400 kr. for to nætter) og tilkøb af treretters vinmenu til middagen (570 kr.).
 • Priserne for et wellnessophold for to begynder ved 4.430 kr. og inkluderer blandt andet overnatning i delt dobbeltstandardværelse, havsaltscrub med blid massage i ViWell-klinikken, velkomstpakke med forfriskninger samt velkomstdrink inden middagen, treretters sæsonmenu, stor morgenbuffet og ikke mindst naturligvis adgang til spa- og wellnessområderne. Hvis du booker et weekendophold, er der et yderligere weekendtillæg på 500 kr.
 • Der er også mulighed her for at tilkøbe ekstra servicer såsom opgradering af velkomstpakke (450 kr.), værelsesopgradering til deluxe-værelse (200 kr. for en nat, 400 kr. for to nætter) og tilkøb af treretters vinmenu til middagen (570 kr.).

Hotel Viking rummer hele 72 værelser. Der er naturligvis også altid mulighed for at booke et standardværelse eller et deluxe-værelse uden for pakkeløsningerne. Her kan du tilkøbe adgang til spaområdet for 225 kr. pr. dag.

 • Standardenkeltværelse koster 1.095 kr. (+ tillæg på 250 kr. fredag, lørdag og helligdage) / standarddobbeltværelse 1.245 kr. (+ tillæg på 500 kr. fredag, lørdag og helligdage).
 • Deluxe-enkeltværelse koster 1.295 kr. (+ tillæg på 250 kr. fredag, lørdag og helligdage) / deluxe-dobbeltværelse koster 1.495 kr. (+ tillæg på 500 kr. fredag, lørdag og helligdage).

Havudsigt kan desuden tilkøbes for 200 kr. pr. dag.

Bemærk venligst, at ovenstående priser er vejledende og løbende ændrer sig ud fra sæson m.m. Se de aktuelle priser på hotelviking.dk.

Spa- og wellnessophold på Hotel Viking

Hotel Viking byder dig velkommen allerede fra begyndelsen med de fantastiske omgivelser i den smukke nordjyske natur.

Lige fra check-in til check-ud er der et stort hold af smilende personale, der står klar til at hjælpe og servicere dig med det, du ønsker. Hotel Viking ønsker nemlig, at du skal få den bedst mulige oplevelse ud af dit ophold.

Når du er blevet indlogeret på dit værelse, er der frit lejde til at begynde afslapningen i de store spa- og wellnessområder og blive taget godt hånd om i den tilhørende ViWell-wellnessklinik, der byder på massage og skønhedsbehandlinger. Eftermiddagen kan passende bruges med spilhygge og forfriskninger i den store lounge eller udendørs på inspirerende vandre- eller cykelture i de nærliggende naturområder.

Dagen i velværets tegn afrundes i Hotel Vikings restaurant, hvor du bliver trakteret med retter af lokale råvarer. Hvis du har lyst, kan du også komme med på besøg i hotellets ”skatkammer”, den store vinkælder, og få hjælp til at finde den helt rigtige vin til maden.

Står du tidligt op dagen derpå, er der rig mulighed for at udnytte spa- og wellnessfaciliteterne endnu en formiddag, inden dit afslappende kurophold får sin ende, og det er tid til check-ud.

Spadag på Hotel Viking

Hvis det frister med blot en enkelt dags selvforkælelse i lækre spaomgivelser, kan du også benytte dig af Hotel Vikings tilbud om Spa & Brunch eller Spa & Burger.

Med Spa & Brunch får du adgang til spa- og wellnessfaciliteterne fra åbningstid kl. 9.00 til lukketid kl. 15, og du kan nyde en velanrettet brunchtallerken i restauranten mellem kl. 11 og kl. 13. For 590 kr. (+ et tillæg på 125 kr. i weekenden) kan du altså bruge en dag i velværets tegn.

Med Spa & Burger får du ligeledes adgang til spa- og wellnessfaciliteterne fra åbningstid kl. 9.00 til lukketid kl. 15, og der venter dig en lækker burger inklusive sprøde pommes frites til frokost i restauranten mellem kl. 12 og kl. 15. Du kan enten nyde frokosten som en pause i dine spaoplevelser eller vælge at afrunde med den gode frokostoplevelse.

Restaurant på Hotel Viking

I Hotel Vikings restaurant kan du både nyde en morgenbuffet, frokost og selvfølgelig en stor, flot middag. Restauranten gør en dyd ud af at tilbyde unikke og velsmagende madoplevelser for alle gæster.

Morgenbuffeten på Hotel Viking afspejler en stor kærlighed for dagens første måltid. Du finder et rigt udvalg af hjemmebagte brød, kødpålæg og forskellige toppings, æg fra fritgående høns, oste fra Sønderhaven Gårdmejeri, honning fra Nellemanns Have, hjemmelavede marmelader, hjemmebagt morgenkage og meget mere. Dertil kommer økologisk kaffe, et stort teudvalg, juice og saft etc.

Skal du nyde en frokost på Hotel Viking, kan du vælge mellem en menu til den lille sult, den store sult eller den søde sult. Der er således mulighed for mindre serveringer såsom salat-bowls, fish’n’chips og snack-baskets såvel som større serveringer med stjerneskud, fiskefrikadeller eller kalveburgere. Hvis den søde tand trækker, er der også kage og kaffe at finde på frokostmenuen.

En middag i restauranten på Hotel Viking kan enten fås a la carte eller som dagens trerettersmenu. Der er altid åbent for gæster, uanset om man er gæst på hotellet, lokal beboer eller blot kommer forbi området for en enkelt aften. Restauranten byder på retter, der er tilberedt af friske og lokale råvarer, og der kan altid tages specielle hensyn til allergier og specielle diæter.

Hotel Viking gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Hotel Viking i gave? Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på hotelviking.dk
 2. Vælg et kontant gavekort på 100 – 2.000 kr.
 3. Modtag gavekortet som print-selv

Ved at bestille gavekortet hos Hotel Viking, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 3 år efter købsdatoen
 • Gavekortet kan bruges alle dage

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil give et gavekort til Hotel Viking eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Viking afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på Hotel Viking.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold på Hotel Viking med et billede, så sørg for at sikre, at dette ikke sker på en måde, hvorpå det kan være til gene for de andre spagæster. 

Kontakt:

Hjemmeside: hotelviking.dk (link)

Adresse: Vikingvej 2, 9300 Sæby

Telefonnummer: +45 98 46 17 00

E-mail: info@hotelviking.dk

CVR-nummer: 36540877

Find Hotel Viking:

Danskernes favorit spahoteller