Menu Luk

Wellness ophold

Bedste wellnessophold tilbud i januar 2021

Leder du efter de bedste tilbud på wellnessophold i Danmark og omegn? Her på siden finder du nøje udvalgte deals på wellness ophold for 2 personer. Så hvad end du drømmer  om et romantisk wellnessophold med overnatning sammen med kæresten, et luksus ophold med veninderne, eller en helt tredje wellnessoplevelse – så kan du finde et luksuriøst wellnesshotel til billige priser i oversigten nedenfor. Rigtig god fornøjelse!

Marienlyst Strandhotel
5/5

Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til lækre wellness ophold, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Wellnesshotellet vandt i 2019 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. I spaafdelingen får i udsigt over havet, og oplever både boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Har i efter en afslappende dag brug for at få pulsen lidt op, så får i som en del af jeres ophold også gratis entre til Casino Marienlyst.

Cirkapris for 2 personer: 2.696,-

Alsik Nordisk Spa & Wellness
5/5

Sønderborg, Sønderjylland

Ved den gamle havnefront i Sønderborg kan du tage på et luksuriøst wellness ophold. Her bliver du indlogeret på et topmoderne wellnesshotel fra 2019, som har sat bæredygtighed i centrum. Du får køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik, overnatning og morgenbuffet. Selvfølgelig får du også adgang til den imponerende Alsik Spa Pool, et boblende hot tub, experience showers m.m.

Cirkapris for 2 personer: 2.190,-

Kurhotel Skodsborg
5/5

Skodsborg, Region Hovedstaden

Omkring 20 kilometer nord for København ligger Kurhotel Skodsborg. Hotellet er et af de mest luksuriøse i Danmark, som med sin prisvindende og arkitekttegnede spaafdeling indbyder til sand selvforkælelse i naturskønne omgivelser. Inkluderet i wellnessopholdet får i en 3-retters menu i The Brasserie, samt et formidabelt morgenbord som kan nydes med udsigt over Øresund.

Cirkapris for 2 personer: 2.600,-

Hotel Skansen
5/5

Båstad, Sydsverige

I det sydlige Sverige ligger kystbyen Båstad. Her finder man Hotel Skansen, som tilbyder et formidabelt ophold for 2 personer. Fra i tjekker ind, til i igen tjekker ud, bliver i opvartet med blandt andet 3-retters menu og en lækker morgenmadsbuffet. Hotel Skansens spafaciliteter er også noget for sig, og i Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet, kan i opleve saunagus mens i skuer ud over Kattegat.

Cirkapris for 2 personer: 2.040,-

Kurbad Fjordgaarden
5/5

Ringsted, Vestjylland

Blot få minutter fra Ringkøbing Fjord finder du Kurbad Fjordgaarden. På det 4-stjernede wellnesshotel får i 2-retters middag efter køkkenchefens valg, en overnatning, samt en stor morgen buffet. Der er desuden fri adgang til hotellets kurbad. Efter et wellnessophold på Kurbad Fjordengården er i så godt som sikre på at kunne forlade det dejlige ophold med en følelse af ro og velvære.

Cirkapris for 2 personer: 2.458,-

Spaophold på Alter Meierhof
5/5

Flensborg, Nordtyskland

Blot 20 minutter syd for grænsen finder i et særdeles eksklusivt wellnessophold. Her ligger det 5-stjernede Alter Meierhof, som blandt andet huser Michelin-restauranten Meierei Dirk Luther. På opholdet får i adgang til wellnesshotellets skønne Thermal Spa. Inkluderet i wellnessopholdet er også en 3-retters menu og en gourmet morgenmad på Restaurant Brasserie.

Cirkapris for 2 personer: 2.977,-

Spaophold på Ystad Saltsjöbad
5/5

Ystad, Sydsverige

Blandt udtallige bindingsværkshuse finder i Ystad Saltsjöbad blot et stenkast fra havet. Badehotellet har eksisteret siden 1897, og tilbyder en rendyrket spa- og wellness oplevelse, som er svær at sammenligne med andet. Wellnessafdelingen på stedet dækker både over indendørs og udendørs spa. Som en del af opholdet får i også en 3-retters middag på Restaurant Port, samt en stor morgenbuffet. 

Cirkapris for 2 personer: 3.199,-

Hotel Thinggaard
5/5

Hurup Thy, Nordjylland

I den nordjyske kommune Thisted finder man Hotel Thinggaard. Her kombineres et dejligt ophold på hotellet med entré til Sydthy Kurbad – og da Hotel Thinggaard ligger tæt på Nationalpark Thy, så har i også rig mulighed for, at kombinere jeres besøg i kurbadet med skønne naturoplevelser. Med i prisen er også en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet på hotellet.

Cirkapris for 2 personer: 1.896,-

Spaophold på Falkenberg Strandbad
5/5

Falkenberg, Sverige

På den svenske vestkyst finder man et af Sveriges absolut bedste wellnesshoteller. Her ligger Falkenberg Strandbad nemlig i dejlige og naturskønne omgivelser, som er med til at give de besøgende en dejlig og afslappende oplevelse. Fra både poolen, saunaen og værelserne kan man se havet, og i spa-oasen mødes elementerne med en kombination af ilden fra pejsen og det vuggende vand i poolen.

Cirkapris for 2 personer: 2.779,-

THE THIEF
5/5

Oslo, Norge

På THE THIEF bliver du frarøvet hverdagens almindeligheder og pligter. På det lækre wellnesshotel kan du bl.a. opleve nordisk gastronomi og spaafdelingen THIEF SPA. Wellnessafdelingen har en luksuriøs og intim atmosfære, som er baseret på norsk natur. Her har THE THIEF samlet de bedste elementer ritualer fra tysk, tyrkisk og marrokkansk spakultur under ét og samme tag. 

Cirkapris for 2 personer: 4.450,-

Spaophold på Comwell Borupgaard
5/5

Helsingør, Nordsjælland

I Snekkersten ved Helsingør kan du tage på et luksus wellnessophold på Comwell Borupgaard. Ved ankomst bliver i anvist et dejligt dobbeltværelse, og i kan ellers hurtigt klæde om til et besøg i spaafdelingen. Hen på aftenen bliver der serveret en smagfuld 4-retters middag, og efter en overnatning bliver der serveret en lækkert morgenbuffet.

Cirkapris for 2 personer: 2.199,-

Spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort
5/5

Farsø, Nordjylland

For de som interesserer sig for golf, så er Himmerland Golf & Spa bestemt værd at se nærmere på. Foruden super lækre wellnessomgivelser, så byder resortet nemlig også på hele to 18-hullers golfbaner. Når du bor på det lækre wellnesshotel, så får du enten udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø, samt fri adgang til badelandet og fitnesscenteret. 

Cirkapris for 2 personer: 1.590,-

Wellness ophold i Danmark og omegn:

Har du en bestemt lokation i tankerne? Så brug de lokationsspecifikke guides nedenfor, til at finde de bedste wellnessophold i Danmark og omegn. Her er noget for enhver smag, og du er så godt som garanteret, at finde et godt wellnesshotel nær dig.

Sjælland

Sjælland

På Sjælland finder du en nogle af de ældste og mest charmerende wellnesshoteller i Danmark. Her får du både luksus og velvære.

Jylland

Jylland

Vil du på et godt wellnessophold? Så bør du overveje et spahotel i Jylland. Her får du ren afslapning på et ophold til jyske priser.

Sverige

Sverige

Trænger du til en tur ud af landet? Tag en smut tur over Øresund til Sverige, og oplev deres dejlige luksus wellnessophold. 

Find en god og billig wellnessophold deal

Har du brug for lidt selvforkælelse? Så kan det anbefales at finde et godt wellness ophold tilbud. Det kan nemlig være særdeles gavnligt for både krop og sjæl at få slappet fuldstændig af og ladet batterierne op. Det kan du med fordel gøre med en af de mange gode deals på wellness ophold i oversigten.

I oversigten øverst på denne side kan du finde nogle at de absolut bedste massage og wellness ophold med behandlinger, lækker mad, og fantastiske overnatningsmuligheder. Opholdene er valgt ud fra forskellige kriterier, anmeldelser, erfaringer m.m. Derfor finder du her på siden kun de ypperste wellnesshotel tilbud på markedet – resten er nemlig sorteret fra.

Når du søger efter deals på wellnessophold her på siden, så kan du ofte få gode rabatter når du går til bestillingen. De samarbejdspartnere som vi henviser til har nemlig ofte promoveringer, hvor du kan spare penge når du køber igennem dem. Dette har bl.a. tidligere været tilfældet på Black Friday.

Er det første gang du skal på spa og wellnessophold? Så læs den nedenstående guide, hvor du bliver klædt godt på til dit ophold. Her gennemgås det hvordan du får pakket ordentligt, får et billigt wellnessophold af høj kvalitet, og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål:

Et wellnessophold er en opholdstype som sætter fokus på krop og sjæl. Her vil du ofte i naturskønne omgivelser blive indlogeret på et wellnesshotel, hvor du får fri adgang til spa og wellness. I mange wellnesspakker er overnatning, aftensmad, morgenmad, samt adgang til spafaciliteter inkluderet i prisen.

Prisen på et wellnessophold afhænger af hvad du ønsker:
 • Et wellnessophold med overnatning for 2 koster fra 1.500 kr. (se muligheder)
 • En wellnessdag uden overnatning koster fra 250 kr. (se muligheder)

Blandt de mest populære wellnesshoteller finder du blandt andet:

 • Marienlyst Strandhotel på Sjælland, som bl.a. har vundet titlen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.
 • Alsik Hotel i Sønderjylland, som har DK’s største spaafdeling på 4.500 m2 med over 60 spafaciliteter.
 • Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som er blandt de bedste wellnesshoteller i Sverige.
 • Alter Meierhof i Nordtyskland, som tilbyder overdådig luksus på sit 5-stjernede hotel.
 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager
 • Pas (ved ophold i udlandet)

Hvad er et wellnessophold?

Et wellnessophold (også kendt som spaophold og kurophold) er en type af ophold som sætter fokus på krop og sjæl. Her vil du ofte i naturskønne omgivelser blive indlogeret på et wellness hotel, hvor du får fri adgang til spa og wellness. 

Spaafdelingerne på de forskellige wellnesshoteller er ganske forskellige og byder på faciliteter som sauna, dampbad, pool, termiske bade, thalasso spa og meget mere. De fleste spa hoteller tilbyder også en række wellness behandlinger og massage. 

Når sulten melder sig, så serveres der på mange spa og wellnesshoteller lækker mad af lokale råvarer, ofte i form af en 3-retters menu, og i kan herefter vælge at trække jer tilbage på jeres værelse, opleve hotellets omgivelser eller noget helt tredje. Om morgenen serverer de fleste steder en stor og lækker morgenmadsbuffet.

Hvilket wellness hotel skal jeg vælge?

På denne side kan du finde nogle af de bedste wellness ophold i Danmark, som alle byder på unikke og uforglemmelige oplevelser. På de fleste luksuriøse wellnesshoteller er selve værelserne, der ofte byder på udsigt til skov, fjord eller hav, i sig selv et besøg værd.

På det enkelte wellnesshotel vil du ofte kunne finde en række faciliteter og aktiviteter, som kan løfte spaoplevelsen yderligere. På Hotel Marienlyst finder du eksempelvis Casino Marienlyst, som giver en god kontrast til den øvrige afslapning jeres spa og wellness ophold. Er i mere til en afslappende gåtur i naturen, så er Hotel Thinggaard, som ligger tæt ved Nationalpark Thy, et oplagt valg. 

De to ovenstående eksempler er blot to ud af de mange forskellige spa og wellness ophold i Danmark. I oversigten øverst på siden vil du kunne finde endnu flere gode og billige wellness ophold tilbud som passer lige netop til dig og dine behov.

For at finde det helt rette wellness hotel til dine behov, så anbefaler vi dig at læse mere om de enkelte wellnessophold ved at trykke “reserver / læs mere” i oversigten over wellnessophold for 2 i Danmark og udlandet. Finder du det idéelle sted, så book dit ophold med ro i maven via de sider vi henviser til – de er nemlig garant for at kvaliteten af opholdene er helt i top.

Det får du på et wellness ophold:

Når du bestiller et all inclusive wellness ophold her på siden, så er der ofte en række services som allerede er inkluderet i opholdet. Vær dog opmærksom på at det der er inkluderet i din wellness ophold pakke kan variere lidt. Derfor er det vigtigt at du selv tjekker op på hvad du får inden du bestiller. Med det sagt er det ret gængs at følgende ting er inkluderet i et wellness ophold med overnatning:

 • Lån af badekåbe, håndklæde og tøfler
 • Forfriskninger af mad og drikke
 • Adgang til spa og wellness
 • Wellness behandlinger
 • Parkering
 • Fri WiFi

Nogle steder vil du have adgang til golfbaner så du får et kombineret wellness og golfophold, i andre wellnesspakker er gourmetmad eller sågar få et wellness ophold med massage inkluderet i prisen.

De ovenstående ting er klart værd at overveje før du vælger en wellness ophold deal. For selvom det kan være fristende at gå efter et billigt wellness ophold, så er det ikke nødvendigvis der du får mest for pengene – man får nemlig ofte hvad man betaler for.

Gode råd til dit wellness ophold:

Er det første gang du booker et kur og wellness ophold? Så kan du nedenfor se en række gode råd til hvordan du finder frem til det bedste wellness ophold for 2 personer, samt nogle forskellige praktiske oplysninger til dit ophold.

1. Tjek wellnesshotellets omgivelser

Før du booker et hotel og wellness ophold med overnatning, så bør du tjekke omgivelserne og de forskellige faciliteter på wellnesshotellet. De fleste informationer kan du finde når du vælger et ophold øverst på siden.

Hvis du vil være helt sikker på, at du får det, som du forventer, så kan det imidlertid være en rigtig god idé og så at se billeder fra tidligere besøgende. Bruger du Instagram kan du eksempelvis se billeder fra hotellets gæster under relevante tags. Nogle gange kan du også være heldig at finde billeder af maden, og du kan her på forhånd beslutte om det er noget for dig.

Ved at tjekke andres billeder ud så undgår du at træffe beslutninger ud fra velpolerede salgsbilleder, og kan sikre dig at det sted du vælger lever op til dine forventninger om et luksus wellness ophold. 

Tip: Brug eventuelt TripAdvisor til at tjekke hvad andre skriver om wellnesshotellerne. Her kan du også se flere af de bedste wellnessophold i Danmark.

2. Book dit wellness ophold via Spaopholdsguide.dk

Booker du et ophold med wellness via Spaopholdsguide.dk, så har vi gjort det bedste for at henvise dig til lige netop de spasteder hvor vi mener du får den bedste oplevelse og de bedste betingelser. Ofte kan du vælge mellem enten at booke oplevelsen direkte eller give den som gavekort til en heldig modtager. Vi bestræber os på at henvise dig til de steder, hvor du får mest for pengene når du bestiller – så du får det bedste spa og wellnessophold til en rimelig pris.

Når du booker et romantisk wellness ophold med kæresten, eller et last minute wellness ophold med veninderne, her på siden, så bemærk venligst, at priserne for de enkelte ophold er vejledende. Priserne er typisk højere fredage og lørdage, men kan også variere lidt ud fra sæson. Går du efter en billig wellness ophold deal, så kan der altså være lidt penge at spare ved at være fleksibel med datoen.

3. Pakkeliste til spa og wellnessophold

Er du i tvivl om hvad du skal have med på dit spa og wellnessophold? Så tag inspiration i den nedenstående og simple pakkeliste som dækker det mest basale:

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Pung og husnøgler 
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pas (ved wellness ophold i udlandet)

Foruden de ovenstående ting, så kan der ved nogle wellness og weekendophold være nogle unikke faciliteter, som gør det relevant at pakke lidt ekstra. Det anbefales derfor at du tjekker pakkeliste og andet praktisk info hos det enkelte wellness hotel før du tager afsted. På den måde sikrer du dig, at du får det bedste wellness ophold det pågælende sted kan tilbyde.