Bedste wellnessophold tilbud i november 2022

Siden indeholder reklame for wellness ophold

Leder du efter de bedste tilbud på wellnessophold i Danmark og omegn? Her på siden finder du nøje udvalgte deals på wellness ophold for 2 personer. Så hvad end du drømmer  om et romantisk wellnessophold med overnatning sammen med kæresten, et luksus ophold med veninderne, eller en helt tredje wellnessoplevelse – så kan du finde et luksuriøst wellnesshotel til billige priser i oversigten nedenfor. Rigtig god fornøjelse!

Årets spa
Spa og wellnessophold på Hotel Marienlyst

Marienlyst Strandhotel

★★★★

📍 Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til lækre wellness ophold, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Wellnesshotellet vandt i 2019 og 2020 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. I spaafdelingen får i udsigt over havet, og oplever både boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Har i efter en afslappende dag brug for at få pulsen lidt op, så får i som en del af jeres ophold også gratis entre til Casino Marienlyst.

Laveste pris for 2 personer: 3.695 kr.

BUDERSAND Hotel

BUDERSAND Hotel

★★★★★

📍 Sylt, Nordtyskland

Lidt syd for Rømø, finder man det 5-stjernede BUDERSAND Hotel, på den tyske ø Sylt. Hotellet er beliggende direkte ned til Nordsøen, hvor I hver morgen kan nyde udsigten fra jeres private balkon. BUDERSAND Hotel byder på en stor wellnessafdeling, en 18-hullers golfbane, en elegant restaurant og moderne indkvartering. Her er der plads til førsteklasses afslapning og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Hotel Skansen

Hotel Skansen

★★★★

📍 Båstad, Sydsverige

I det sydlige Sverige ligger kystbyen Båstad. Her finder man Hotel Skansen, som tilbyder et formidabelt ophold for 2 personer. Fra i tjekker ind, til i igen tjekker ud, bliver i opvartet med blandt andet 3-retters menu og en lækker morgenmadsbuffet. Hotel Skansens spafaciliteter er også noget for sig, og i Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet, kan i opleve saunagus mens i skuer ud over Kattegat.

Laveste pris for 2 personer: 2.340 kr.

Populær
Wellness ophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

★★★★

📍 Ystad, Sydsverige

Blandt udtallige bindingsværkshuse finder i Ystad Saltsjöbad blot et stenkast fra havet. Badehotellet har eksisteret siden 1897, og tilbyder en rendyrket spa- og wellness oplevelse, som er svær at sammenligne med andet. Wellnessafdelingen på stedet dækker både over indendørs og udendørs spa. Som en del af opholdet får i også en 3-retters middag på Restaurant Port, samt en stor morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard

★★★ ★★

📍 Hurup Thy, Nordjylland

I den nordjyske kommune Thisted finder man Hotel Thinggaard. Her kombineres et dejligt ophold på hotellet med entré til Sydthy Kurbad – og da Hotel Thinggaard ligger tæt på Nationalpark Thy, så har i også rig mulighed for, at kombinere jeres besøg i kurbadet med skønne naturoplevelser. Med i prisen er også en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.896 kr.

Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

★★★★

📍 København, Sjælland

Hotel Kong Arthur tilbyder et formidabelt wellnessophold i København. Her får du adgang til Ni’mat Spa, hvor du kan opleve et vandtempel, saunagus, hamam, ansigtskur, fodbad og/eller varm kropsindpakning. Vælger du et Spa Executive værelse, så er der boblebad på værelset. Hotel Kong Arthur har 3 restauranter indenfor det italienske, japanske og spanske køkken.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Wellness ophold på Himmerland Golf og Spa Resort

HimmerLand

★★★ ★★

📍 Farsø, Nordjylland

For de som interesserer sig for golf, så er HimmerLand bestemt værd at se nærmere på. Foruden super lækre wellnessomgivelser som bliver nyrenoveret i 2022, så byder resortet nemlig også på hele to 18-hullers golfbaner. Når du bor på det lækre wellnesshotel, så får du enten udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø, samt fri adgang til svømmehallen.

Laveste pris for 2 personer: 2.650 kr.

Hotel Viking

Hotel Viking

★★★ ★★

📍 Sæby, Nordjylland

Hotel Viking ligger på en perfekt beliggenhed, nær skov og strand, i den idylliske nordjyske købstad, Sæby. Hotellets blev i 2019 kåret til Danmarks 2. bedste spa og er med sit 2.700 kvm store spa- og wellnessområde blandt Danmarks største wellness hoteller. Hotel Viking er bl.a. også kendt fra TV-programmet Løvens Hule, hvor serieinvestoren Jacob Risgaard blev medejer af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 3.550 kr.

Kurbad Fjordgaarden

Kurhotel Fjordgaarden

★★★★

📍 Ringkøbing, Vestjylland

Blot få minutter fra Ringkøbing Fjord finder du Kurbad Fjordgaarden. På det 4-stjernede wellnesshotel får i 2-retters middag efter køkkenchefens valg, en overnatning, samt en stor morgen buffet. Der er desuden fri adgang til hotellets kurbad. Efter et wellnessophold på Kurbad Fjordengården er i så godt som sikre på at kunne forlade det dejlige ophold med en følelse af ro og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 2.399 kr.

Wellness ophold på Alter Meierhof

Alter Meierhof

★★★★★

📍 Flensborg, Nordtyskland

Blot 20 minutter syd for grænsen finder i et særdeles eksklusivt wellnessophold. Her ligger det 5-stjernede Alter Meierhof, som blandt andet huser Michelin-restauranten Meierei Dirk Luther. På opholdet får i adgang til wellnesshotellets skønne Thermal Spa. Inkluderet i wellnessopholdet er også en 3-retters menu og en gourmet morgenmad på Restaurant Brasserie.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

★★★★

📍 Helsingør, Nordsjælland

I Snekkersten ved Helsingør kan du tage på et luksus wellnessophold på Comwell Borupgaard. Ved ankomst bliver i anvist et dejligt dobbeltværelse, og i kan ellers hurtigt klæde om til et besøg i spaafdelingen. Hen på aftenen bliver der serveret en smagfuld 4-retters middag, og efter en overnatning bliver der serveret en lækkert morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.199 kr.

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad

★★★★

📍 Falkenberg, Sverige

På den svenske vestkyst finder man et af Sveriges absolut bedste wellnesshoteller. Her ligger Falkenberg Strandbad nemlig i dejlige og naturskønne omgivelser, som er med til at give de besøgende en dejlig og afslappende oplevelse. Fra både poolen, saunaen og værelserne kan man se havet, og i spa-oasen mødes elementerne med en kombination af ilden fra pejsen og det vuggende vand i poolen.

Laveste pris for 2 personer: 2.779 kr.

Wellness ophold på Alsik Nordisk Spa & Wellness

Alsik Hotel

★★★★

📍 Sønderborg, Sønderjylland

Ved den gamle havnefront i Sønderborg kan du tage på et luksuriøst wellness ophold. Her bliver du indlogeret på et topmoderne wellnesshotel fra 2019, som har sat bæredygtighed i centrum. Du får køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik, overnatning og morgenbuffet. Selvfølgelig får du også adgang til den imponerende Alsik Spa Pool, et boblende hot tub, experience showers m.m.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

THE THIEF

THE THIEF

★★★★★

📍 Oslo, Norge

På THE THIEF bliver du frarøvet hverdagens almindeligheder og pligter. På det lækre wellnesshotel kan du bl.a. opleve nordisk gastronomi og spaafdelingen THIEF SPA. Wellnessafdelingen har en luksuriøs og intim atmosfære, som er baseret på norsk natur. Her har THE THIEF samlet de bedste elementer ritualer fra tysk, tyrkisk og marrokkansk spakultur under ét og samme tag.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Wellness ophold i Danmark og omegn:

Har du en bestemt lokation i tankerne? Så brug de lokationsspecifikke guides nedenfor, til at finde de bedste wellnessophold i Danmark og omegn. Her er noget for enhver smag, og du er så godt som garanteret, at finde et godt wellnesshotel nær dig.

Sjælland

Sjælland

På Sjælland finder du en nogle af de ældste og mest charmerende wellnesshoteller i Danmark. Her får du både luksus og velvære.

Jylland

Jylland

Vil du på et godt wellnessophold? Så bør du overveje et spahotel i Jylland. Her får du ren afslapning på et ophold til jyske priser.

Sverige

Sverige

Trænger du til en tur ud af landet? Tag en smut tur over Øresund til Sverige, og oplev deres dejlige luksus wellnessophold.

Tyskland

Tyskland

Tyskland er kendt for sine spakultur. Her finder du mange luksuriøse wellnessophold til rimelige penge.

København

København

Bor du nær København, så bliv forkælet på et af disse lækre wellness steder i København og omegn.

Find en god og billig wellnessophold deal

Har du brug for lidt selvforkælelse? Så kan det anbefales at finde et godt wellness ophold tilbud. Det kan nemlig være særdeles gavnligt for både krop og sjæl at få slappet fuldstændig af og ladet batterierne op. Det kan du med fordel gøre med en af de mange gode deals på wellness ophold i oversigten.

I oversigten øverst på denne side kan du finde nogle at de absolut bedste massage og wellness ophold med behandlinger, lækker mad, og fantastiske overnatningsmuligheder. Opholdene er valgt ud fra forskellige kriterier, anmeldelser, erfaringer m.m. Derfor finder du her på siden kun de ypperste wellnesshotel tilbud på markedet – resten er nemlig sorteret fra.

Når du søger efter deals på wellnessophold her på siden, så kan du ofte få gode rabatter når du går til bestillingen. De samarbejdspartnere som vi henviser til har nemlig ofte promoveringer, hvor du kan spare penge når du køber igennem dem. Dette har bl.a. tidligere været tilfældet på Black Friday.

Er det første gang du skal på spa og wellnessophold? Så læs den nedenstående guide, hvor du bliver klædt godt på til dit ophold. Her gennemgås det hvordan du får pakket ordentligt, får et billigt wellnessophold af høj kvalitet, og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål:

Et wellnessophold er en opholdstype som sætter fokus på krop og sjæl. Her vil du ofte i naturskønne omgivelser blive indlogeret på et wellnesshotel, hvor du får fri adgang til spa og wellness. I mange wellnesspakker er overnatning, aftensmad, morgenmad, samt adgang til spafaciliteter inkluderet i prisen.

Prisen på et wellnessophold afhænger af hvad du ønsker:

 • Et wellnessophold med overnatning for 2 koster fra 1.500 kr. (se muligheder)
 • En wellnessdag uden overnatning koster fra 250 kr. (se muligheder)

Blandt de mest populære wellnesshoteller finder du blandt andet:

 • Marienlyst Strandhotel på Sjælland, som bl.a. har vundet titlen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.
 • Alsik Hotel i Sønderjylland, som har DK’s største spaafdeling på 4.500 m2 med over 60 spafaciliteter.
 • Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som er blandt de bedste wellnesshoteller i Sverige.
 • Alter Meierhof i Nordtyskland, som tilbyder overdådig luksus på sit 5-stjernede hotel.
 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager
 • Pas (ved ophold i udlandet)

Hvad er et wellnessophold?

Et wellnessophold (også kendt som spaophold og kurophold) er en type af ophold som sætter fokus på krop og sjæl. Her vil du ofte i naturskønne omgivelser blive indlogeret på et wellness hotel, hvor du får fri adgang til spa og wellness. 

Spaafdelingerne på de forskellige wellnesshoteller er ganske forskellige og byder på faciliteter som sauna, dampbad, pool, termiske bade, thalasso spa og meget mere. De fleste spa hoteller tilbyder også en række wellness behandlinger og massage. 

Når sulten melder sig, så serveres der på mange spa og wellnesshoteller lækker mad af lokale råvarer, ofte i form af en 3-retters menu, og i kan herefter vælge at trække jer tilbage på jeres værelse, opleve hotellets omgivelser eller noget helt tredje. Om morgenen serverer de fleste steder en stor og lækker morgenmadsbuffet.

Hvilket wellness hotel skal jeg vælge?

På denne side kan du finde nogle af de bedste wellness ophold i Danmark, som alle byder på unikke og uforglemmelige oplevelser. På de fleste luksuriøse wellnesshoteller er selve værelserne, der ofte byder på udsigt til skov, fjord eller hav, i sig selv et besøg værd.

På det enkelte wellnesshotel vil du ofte kunne finde en række faciliteter og aktiviteter, som kan løfte spaoplevelsen yderligere. På Hotel Marienlyst finder du eksempelvis Casino Marienlyst, som giver en god kontrast til den øvrige afslapning jeres spa og wellness ophold. Er i mere til en afslappende gåtur i naturen, så er Hotel Thinggaard, som ligger tæt ved Nationalpark Thy, et oplagt valg. 

De to ovenstående eksempler er blot to ud af de mange forskellige spa og wellness ophold i Danmark. I oversigten øverst på siden vil du kunne finde endnu flere gode og billige wellness ophold tilbud som passer lige netop til dig og dine behov.

For at finde det helt rette wellness hotel til dine behov, så anbefaler vi dig at læse mere om de enkelte wellnessophold ved at trykke “reserver / læs mere” i oversigten over wellnessophold for 2 i Danmark og udlandet. Finder du det idéelle sted, så book dit ophold med ro i maven via de sider vi henviser til – de er nemlig garant for at kvaliteten af opholdene er helt i top.

Det får du på et wellness ophold:

Når du bestiller et all inclusive wellness ophold her på siden, så er der ofte en række services som allerede er inkluderet i opholdet. Vær dog opmærksom på at det der er inkluderet i din wellness ophold pakke kan variere lidt. Derfor er det vigtigt at du selv tjekker op på hvad du får inden du bestiller. Med det sagt er det ret gængs at følgende ting er inkluderet i et wellness ophold med overnatning:

 • Lån af badekåbe, håndklæde og tøfler
 • Forfriskninger af mad og drikke
 • Adgang til spa og wellness
 • Wellness behandlinger
 • Parkering
 • Fri WiFi

Nogle steder vil du have adgang til golfbaner så du får et kombineret wellness og golfophold, i andre wellnesspakker er gourmetmad eller sågar få et wellness ophold med massage inkluderet i prisen.

De ovenstående ting er klart værd at overveje før du vælger en wellness ophold deal. For selvom det kan være fristende at gå efter et billigt wellness ophold, så er det ikke nødvendigvis der du får mest for pengene – man får nemlig ofte hvad man betaler for.

Gode råd til dit wellness ophold:

Er det første gang du booker et kur og wellness ophold? Så kan du nedenfor se en række gode råd til hvordan du finder frem til det bedste wellness ophold for 2 personer, samt nogle forskellige praktiske oplysninger til dit ophold.

1. Tjek wellnesshotellets omgivelser

Før du booker et hotel og wellness ophold med overnatning, så bør du tjekke omgivelserne og de forskellige faciliteter på wellnesshotellet. De fleste informationer kan du finde når du vælger et ophold øverst på siden.

Hvis du vil være helt sikker på, at du får det, som du forventer, så kan det imidlertid være en rigtig god idé og så at se billeder fra tidligere besøgende. Bruger du Instagram kan du eksempelvis se billeder fra hotellets gæster under relevante tags. Nogle gange kan du også være heldig at finde billeder af maden, og du kan her på forhånd beslutte om det er noget for dig.

Ved at tjekke andres billeder ud så undgår du at træffe beslutninger ud fra velpolerede salgsbilleder, og kan sikre dig at det sted du vælger lever op til dine forventninger om et luksus wellness ophold. 

Tip: Brug eventuelt TripAdvisor til at tjekke hvad andre skriver om wellnesshotellerne. Her kan du også se flere af de bedste wellnessophold i Danmark.

2. Book dit wellness ophold via Spaopholdsguide.dk

Booker du et ophold med wellness via Spaopholdsguide.dk, så har vi gjort det bedste for at henvise dig til lige netop de spasteder hvor vi mener du får den bedste oplevelse og de bedste betingelser. Ofte kan du vælge mellem enten at booke oplevelsen direkte eller give den som gavekort til en heldig modtager. Vi bestræber os på at henvise dig til de steder, hvor du får mest for pengene når du bestiller – så du får det bedste spa og wellnessophold til en rimelig pris.

Når du booker et romantisk wellness ophold med kæresten, eller et last minute wellness ophold med veninderne, her på siden, så bemærk venligst, at priserne for de enkelte ophold er vejledende. Priserne er typisk højere fredage og lørdage, men kan også variere lidt ud fra sæson. Går du efter en billig wellness ophold deal, så kan der altså være lidt penge at spare ved at være fleksibel med datoen.

3. Pakkeliste til spa og wellnessophold

Er du i tvivl om hvad du skal have med på dit spa og wellnessophold? Så tag inspiration i den nedenstående og simple pakkeliste som dækker det mest basale:

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Pung og husnøgler 
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pas (ved wellness ophold i udlandet)

Foruden de ovenstående ting, så kan der ved nogle wellness og weekendophold være nogle unikke faciliteter, som gør det relevant at pakke lidt ekstra. Det anbefales derfor at du tjekker pakkeliste og andet praktisk info hos det enkelte wellness hotel før du tager afsted. På den måde sikrer du dig, at du får det bedste wellness ophold det pågælende sted kan tilbyde.

Spørgsmål og svar om wellnessophold:

I det følgende kan du se svar på nogle af de spørgsmål som folk ofte stiller om wellness ophold. Her gennemgår vi nemlig nogle af de oftest stillede spørgsmål om både wellnessafdelingen og selve hotellet:

Hvornår er der størst efterspørgsel på wellness hoteller?

Der er størst efterspørgsel på hotel og wellness ophold på de tidspunkter, hvor flest danskere har ferie. Det gælder specielt de mindre ferier som vinterferien i uge 7 og efterårsferien i uge 42.

Herudover er det også meget populært at tage på wellnessophold mellem jul og nytår, og specielt juleaften og nytårsaften, er der mange der tager på et jule- eller nytårsophold.

Valentines dag er også en rigtig populær dag at tage på et spa og wellness ophold. Her sker det nemlig ofte et kærestepar der tager ud og nyder hinandens selskab på wellness hotellerne.

Så ønsker du et ophold uden for mange andre til stede på hotellet og i spaafdelingen, så bør du undgå de ovenstående tidspunkter.

Hvad er det bedste wellness ophold i Europa?

Et af de bedste wellness ophold i Europa er Vitalhotel Alter Meierhof. Her kan du opleve et overdådigt wellnessområde og blive bespist med lækker gourmetmad på det 5-stjernede hotel i Nordtyskland.

Der findes dog en del andre gode wellness ophold i udlandet, og tager du lidt længere væk til eksempelvis Ungarn, Grækenland, Tyrkiet, Polen eller lignende, så vil du kunne finde mange andre lækre spa og wellness muligheder.

Hvad er det bedste wellnessophold i Danmark?

Et af de bedste wellnessophold i Danmark er Marienlyst Strandhotel, der i 2019 vandt titlen ’Årets spa’ til Danish Beauty Awards.

Hertil finder du en række andre gode wellness ophold i Danmark, som inkluderer Alsik HotelKurhotel Skodsborg og Hotel Viking.

Generelt set af de bedste wellnesshoteller spredt godt ud over Danmark og det er derfor muligt at finde et godt wellness ophold tæt på dig – ligegyldig hvor du er fra i Danmark.

Kan man tage på wellness ophold med hund?

De fleste wellnesshoteller ligger tæt ved naturen, hvilket gør det meget oplagt at tage sin hund med på wellness ophold. Heldigvis for hundeejere, så er det faktisk tilladt at have sin hund med de fleste steder.

Det er dog ikke alle værelsestyper hvor du kan få lov til at have hund med. Det skyldes at gæster med forskellige allergier også skal kunne komme på hotellet og få en god oplevelse. Derfor er der oftest en del af værelserne, hvor kæledyr ikke må medbringes, så de er helt fri for hundehår og lignende.  

At tage på spa og wellness ophold med hund er blandt andet muligt følgende steder:

 • Alter Meierhof i Nordtyskland
 • Marienlyst Strandhotel på Nordsjælland
 • Alsik Hotel i Sønderjylland
 • Hotel Viking i Nordjylland

Vær opmærksom på at der oftest kræves merbetaling for at hund og andre kæledyr med på wellness ophold. 

Kan man kombinere et yoga og wellness ophold?

Et wellness ophold handler først og fremmest om ro. Derfor giver det også mening at kombinere sit wellness ophold med yoga og meditation.

Er du interesseret i yoga og meditation, så kan du på nogen hoteller blive instrueret i disse ting eller udforske det på egen hånd i lokaler designet til det.

Nogle af de hoteller hvor du kan kombinere et yoga og wellness ophold er blandt andet Kurhotel Skodsborg, HimmerLand, Hotel Vejlefjord og Marienlyst Strandhotel.

Hvor kan jeg komme på et romantisk wellness ophold for 2 personer?

Det er muligt at få et romantisk wellness ophold for 2 personer på de fleste største danske spa- og wellnesshoteller. Så trænger du til et romantisk weekendophold med din kæreste, så er der altså rig mulighed for dette på tværs af landet.

Nogle af de bedste wellness ophold for par inkluderer:

 • Ystad Saltsjöbad
 • Marienlyst Strandhotel
 • Alsik Hotel
 • Hotel Vejle Fjord
 • Comwell Kellers Park
 • Varbergs Kusthotell

Ønsker du et ekstra romantisk ophold, så afholder de fleste wellness hoteller på udvalgte dage, som eksempelvis valentines dag, specielle arrangementer og romantiske spaophold for kærestepar.

Kan man komme på wellness ophold med egen privat spa?

Hvis du gerne vil på et wellnessophold med egen spa, hvor der ikke er adgang for andre, så af de populære wellnesshoteller ikke specielt oplagte. Det skyldes, at de oftest har fokus på ét stort wellnessområde, hvor der er adgang for alle.

Hvis du gerne vil besøge et hotel, hvor der er privat spa på eget værelse, så er der dog en del andre almindelige hoteller, som tilbyder dette. Her skal du dog ikke forvente, at de har en stor fælles wellnessafdeling, som mange af hotellerne her på siden tilbyder.

I skrivende stund kan du bl.a. tage på et mini wellness ophold med egen spa følgende steder:

 • Hotel Kong Arthur i København
 • Hotel Ærø i Svendborg
 • Ruths Hotel i Skagen

Bemærk at du ofte skal betale ekstra, for at få et luksuriøst værelse med egen privat spa.

Kan man tage på wellness ophold alene?

De som oftest tager på wellness og spaophold er kærestepar, samt venne- og venindegrupper. Derfor sælges de fleste wellness ophold i all inclusive pakker for 2 personer, eller flere.

Det kan gøre det lidt frustrerende for singler, og personer der bare gerne vil alene afsted, at finde et godt wellness ophold for én person. Men det er dog langt fra umuligt.

Hvis du er på udkig efter wellness ophold for singler, så kan det anbefales at du ser nærmere på de enkelte hotellers hjemmesider, hvor du ofte vil kunne finde en løsning.

Alternativt kan du også overveje et en-dags wellness ophold uden overnatning. Denne type ophold sælges modsat pakkeløsningerne ofte på pris pr. person basis.

Hvor billigt er et wellness ophold?

Et wellness ophold er ofte ikke dyrere end andre opholdstyper. Nogle af de billigste wellness og spaophold kan du få fra omkring 1000 kroner per person.

Vil du besøge et Danmarks bedste spahoteller, hvor alt er fra øverst hylde, så skal du dog ikke forvente at få deresluksus wellness ophold billigt. Som med så meget andet, så følger pris og kvalitet nemlig ofte hinanden.

Er du heldig med timingen, så kan du nogle gange finde en luksus spaophold deal med rabat, og så komme billigt afsted.

Kan man få rabat på wellness ophold?

Du kan ofte få omkring 10% rabat på wellness ophold hos de samarbejdspartnere vi henviser til – såfremt det er første gang du bestiller ved dem.

Kan du vente med at købe til mærkedage som Black Friday, så er det ikke uhørt at få op til 30-40% rabat på wellness ophold. Her kan du med fordel købe et gavekort, som så kan bruges når du har lyst.

Må man tage billeder på sit wellnesshotel?

Hvorvidt du må tage billeder ved spaområdet på dit wellnesshotel afhænger af det enkelte hotels regler.

På nogle hoteller må du gerne tage billeder i spaafdelingen, hvis der ikke kommer andre mere på billederne, og hvis du i øvrigt tager billederne på en diskret måde. Andre hotellet tillader overhovedet ikke at der bliver taget billeder, da dette kan forstyrre de øvrige gæster.

Så hvis du gerne vil have billede fra dit ophold så undersøg først om det rent faktisk er tilladt. Er du i tvivl så kan du altid spørge i receptionen.

Hvor kan man købe gavekort til wellness ophold?

Du kan købe gavekort til wellness ophold hos de fleste steder vi henviser til her på siden. Hvad end du køber hos hotellet selv eller hos en tredjepartsudbyder, så tilbyder de nemlig ofte wellnessopholdet som gavekort.

Vær opmærksom på at de forskellige udbydere har forskellige betingelser på deres gavekort. Sæt dig derfor grundigt ind i disse før du køber et gavekort til wellnessophold.

Du kan se et overblik over forskellige muligheder for gavekort til spaophold her.