Romantiske ophold for 2 med spa og wellness

Siden indeholder reklame for romantiske ophold

Er du på udkig efter den perfekte romantiske getaway? Tag din kæreste med på et romantisk ophold for 2 med spa, hvor I kan nyde hinandens selskab, slappe af og nyde velvære. Her på siden kan du finde et dejligt romantisk ophold for to, hvor I kan nyde en god middag, en lille pause i spaen og nogle dejlige stunder sammen! Læn jer tilbage og nyd en romantisk stund i vores hyggelige omgivelser. Så hvad venter du på? Bestil et romantisk spaophold og nyd nogle afslappende og romantiske stunder med din kæreste.

5 tips til booking af ophold

 1. Få mere for dine penge ved booking af en komplet spapakke via Truestory (anbefalet).
 2. Ophold med ankomst fredag og lørdag er dyrest. Spar omkring 18% ved at booke søndag-torsdag.
 3. Du behøver ikke at overnatte. De fleste hoteller tilbyder dagsbilletter til deres spa. Find en spadag her.
 4. Hvis du vil have spabehandlinger, bør du bestille på forhånd, for at være sikker på at de er tilgængelige.
 5. Hotels.com har billige priser, men giver typisk ikke adgang til spa. Husk at booke adgang seperat.

Romantisk ophold i Danmark og omegn:

Har du en bestemt lokation i tankerne? Så brug de lokationsspecifikke guides nedenfor, til at finde de bedste romantiske ophold i Danmark og omegn. Her er noget for enhver smag, og du er så godt som garanteret, at finde et lækkert romantisk ophold for 2 med spa nær dig.

Sjælland

Sjælland

På Sjælland finder du en nogle af de ældste og mest charmerende romantiske ophold i Danmark. Her får du både luksus og velvære.

Jylland

Jylland

Vil du på et romantisk ophold? Så bør du overveje et spahotel i Jylland. Her får du ren afslapning på spa ophold til jyske priser.

Sverige

Sverige

Trænger du til et romantisk ophold i udlandet? Tag en smut tur over Øresund til Sverige, og oplev deres romantiske ophold.

Tyskland

Tyskland

Tyskland er kendt for sine spabade. Her finder du nogle af de mest luksuriøse romantiske ophold til rimelige penge.

København

København

Bor du nær København, så bliv forkælet på et af disse fantastisk lækre romantiske ophold i København og omegn.

Find et romantisk ophold for 2 med spa og wellness

Hvis du vil forkæle dig selv og din partner med et romantisk ophold for 2 med spa og wellness, så kan du med fordel se på listen øverst på siden. Her finder du et stort udvalg af spa og wellness ophold af høj kvalitet. Oplev et par dage fyldt med stilhed, nydelse og forkælelse, hvor du og din bedre halvdel har mulighed for at lade batterierne op og få styrket parforholdet. Uanset om I er på udkig efter et romantisk ophold i Danmark eller et spaophold i Europa, så er der gode muligheder for at finde den perfekte løsning for jer.

Ofte stillede spørgsmål:

Prisen på et romantisk ophold for 2 med spa afhænger af hvad du ønsker:

 • Et spaophold med overnatning for 2 koster fra 1.500 kr. (se muligheder)
 • En spadag uden overnatning koster fra 250 kr. (se muligheder)

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager
 • Pas (ved ophold i udlandet)

Sådan får du et romantisk spaophold for to personer

Når du skal forberede et romantisk ophold for to personer er det vigtigt at der er styr på detaljerne. Hvis det er første gang du skal planlægge et romantisk ophold for 2 med spa, så følg nedenstående tjekliste for at sikre at du har styr på det hele.

1. Vælg den rette type af romantiske ophold

Det første skridt er at finde det rigtige spasted. Nogle populære steder til romantiske ophold med spa inkluderer hoteller, resorts, bed and breakfasts, og andre steder, der er specielt designet til at give et romantisk miljø. Ofte bliver spahoteller forbundet med romantiske ophold, da der er en helt speciel stemning på et hotel.

Du kan med fordel benytte dig af oversigten øverst på siden til at finde frem til det ophold, som du finder mest tiltrækkende.

2. Undersøg lokation, faciliteter, pris og anmeldelser

Du skal overveje en række forskellige ting, når du bestiller et romantisk ophold for to personer med spa på et hotel. Først og fremmest skal du tænke over placeringen af hotellet. Er det et sted, der ligger tæt på dine foretrukne attraktioner, såsom en strand, en skov eller et andet sted med speciel betydning? Det er vigtigt, at du vælger et sted, der passer til din vision om et romantisk ophold.

Dernæst skal du overveje faciliteterne på hotellet. Har det et spa, der passer til dine behov? Er der en pool? Er der en restaurant, hvor du kan nyde et romantisk måltid? Er der andre aktiviteter, som du og din partner kan nyde?

Du skal også overveje prisen. Priserne kan variere meget på forskellige hoteller, så det er vigtigt, at du finder et sted, der passer til dit budget.

Til sidst skal du overveje anmeldelserne af hotellet. Det er en god ide at læse anmeldelser for at få et billede af, hvad andre har at sige om hotellet, for at sikre, at du får det bedste spa ophold.

3. Bestil et romantisk spaophold for 2 personer

Når du har fundet det rigtige sted, skal du bestille dit ophold. Det kan du gøre ved at trykke videre på en spadeal øverst på siden. Her kommer du til en tredjepartsudbyder, som faciliterer salg af romantiske ophold med spa. Du kan også kontakte hotellet direkte ved bestilling.

Du skal normalt give oplysninger som datoer, antal personer og kontaktoplysninger. Når du har bekræftet din reservation, skal du betale for opholdet. Nogle hoteller tilbyder også ekstra tjenester som spabehandlinger, der kan bestilles separat. Det kan være en rigtig god idé at få bestilt eventuelle behandlinger i god tid.

4. Forbered eventuelt en ekstra aktivitet

Når du har valgt et ophold, skal du også tænke på detaljer som mad og drikkevarer, underholdning og eventuelle andre aktiviteter, som I måske ønsker at prøve. Det er også en god idé at få en liste over de tjenester og faciliteter, der tilbydes på stedet. Det er vigtigt at få booket tid til spabehandlingerne i god tid, så du ikke går glip af noget. Endelig, sørg for at sætte nok tid af til at nyde hinanden og slappe af. Det er her, det romantiske ophold virkelig skinner.

5. Pak nødvendigt tøj og tilbehør

Du skal pakke noget komfortabelt tøj, så du kan nyde spaoplevelsen. Pak også et par behagelige sko, hvis du planlægger at gå på vandreture. Husk også at medbringe noget afslappende tøj, som du kan bære, når du nyder spabehandlingerne. Desuden skal du medbringe det nødvendige toiletartikler og badetøj. På et romantisk ophold kan det være en god idé at medbringe lækkerier, som du kan nyde med din partner, såsom en flaske vin, chokolade og andre lækkerier.

6. Tag afsted

Det vigtigt, at du kommer i god tid, så du ikke behøver at stresse og kan nyde de afslappende omgivelser og få det optimale ud af dit romantiske ophold. Der er intet der ødelægger et romantisk ophold end at stresse lige op til oplevelsen.

Aktiviteter på et romantisk spaophold for 2

Der findes en række dejlige aktiviteter i kan lave på et romantisk ophold for 2 med spa. Her er nogle af de mest hyggelige:

1. Spabehandlinger

Spabehandlinger er en god aktivitet til et romantisk ophold, fordi de giver mulighed for at skabe et særligt rum for to, hvor man kan læne sig tilbage, nyde hinandens selskab og slappe af. Spabehandlinger er ofte meget afslappende og kan være en god måde at genoprette følelsesmæssig balance på. De kan hjælpe med at skabe et miljø med følelsen af intimitet og tillid, som er særligt velegnet til et romantisk ophold. Det kan også være en god måde at fornye kærligheden og nyde hinandens selskab på.

2. Udnyt alle de faciliteter, som stedet har at tilbyde

Der er mange muligheder for romantiske aktiviteter, man kan lave på et spahotel. F.eks. kan man nyde en middag sammen på restauranten, tage en romantisk spadate, bestille en massagetime til to personer, slappe af i saunaen eller badebassinet, se en film i hotellets biograf, gå en romantisk tur i det nærliggende område, eller man kan tage på en udflugt til nærliggende seværdigheder. Det er helt op til jer, hvad I foretrækker at lave sammen.

3. Oplev det lokale kulturliv

Hvis i er på et spahotel lidt væk fra jeres hjemstavn kan det med fordel forbindes med at opleve det lokale kulturliv. Man kan tage på udflugter for at se de mange seværdigheder, museer og historiske steder i området, eller man kan prøve de forskellige lokale restauranter for at smage på de lokale retter. I kan også deltage i forskellige arrangementer, festivals og markeder. Desuden kan I også deltage i forskellige aktiviteter, som f.eks. yoga, vandreture, cykelture, ridning og andre sportsgrene, der er tilgængelige i området. Hvis der skal være tid til at opleve det mere lokale, bør I bestille et romantisk ophold for 2 med spa og overnatning.