Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard tilbyder i samarbejde med Sydthy Kurbad et formidabelt wellnessophold.

Hotel Thinggaard Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Hotel Thinggaard, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Hotel Thinggaard deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Hotel Thinggaard

Om Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard er et 3-stjernet hotel beliggende i Sydthy. I samarbejde med Sydthy Kurbad tilbyder de et rigtig lækkert spaophold i Jylland. Her er der rig mulighed for at kombinere luksus og afslapning. Hotellet befinder sig både tæt ved Nationalpark Thy, det vilde Vesterhav og den mere rolige Limfjord.

Hotel Thinggaard er det helt rette sted, hvis du er på udkig efter enten et afslappende spaophold eller blot en enkelt afslappende spadag.

Hotel Thinggaard tilbyder:

Hvis tanker leder dig hen på en tiltrængt pause fra hverdagen i hyggelige omgivelser, så har Hotel Thinggaard et væld af luksusoplevelser, du kan vælge imellem. Hotellet tilbyder blandt andet:

 • Moderne og hyggelige omgivelser
 • Mulighed for overnatning med udsigt
 • Oplevelser i vildmarken
 • Luksus spaophold
 • Lokale og regionale, gastronomiske oplevelser på hotellets restaurant
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Så hvis du trænger til et afslappende weekendophold med forkælelse af krop og sjæl, eller blot vil tage et par dage ud af hverdagen, så tilbyder Hotel Thinggaard gode muligheder til dette.

Hotel Thinggaard spa og wellnessafdeling

På Hotel Thinggaard er der gået i detaljen for at sikre de rette omstændigheder for god afslapning og et roligt ophold. Du kan vælge mellem mange forskellige slags spa, wellness og kurbad. Deres spaoplevelser er inspirerede af den lokale natur.
I samarbejde med Sydthy Kurbad kan du blandt andet opleve:

 • Finsk sauna
 • Biosauna
 • Soft sauna med lys i skiftende farver
 • Saltgrotte
 • Dampbad
 • Oplevelsesbruser
 • Massagebassin
 • Infrarød kabiner
 • Koldtvandsrum

Vil du gerne se, hvad du kan opleve i Sydthy Kurbad? Så afspil videoen nedenfor, hvor de forskellige spafaciliteter fremvises: 

Du skal være minimum 18 år for at få adgang til wellnessafdelingen.

Hotel Thinggaard spa-priser

Der er mange forskellige pakker og former for ophold at vælge mellem hos Hotel Thinggaard. Prisen for det specifikke ophold, du går og drømmer om, er derfor afhængigt af, hvad du mere præcist søger. Er du i gang med at planlægge et romantisk kurophold for din kære – eller skal den stå på en enkelt spadag med veninden? Du kan læse mere om nogle af dine muligheder nedenfor:

 • Et luksus spaophold på Hotel Thinggaard, hvor du kan nyde godt af deres spa – pris fra 1.198 pr. person for et dobbeltværelse i hverdagen. Ønsker du et weekendophold, starter prisen fra 1.348 kr. pr. person.
 • Drømmer du om et af Hotel Thinggaards populære wellnessophold, starter priserne for sådan et fra 1.898 kr. pr. person.

I visse perioder kan priserne dog godt variere, men du kan nemt få en billig tur i kurbad med en deal fra vores samarbejdspartner. Der er ofte forskellige tilbud på Hotel Thinggaards forskellige wellnessoplevelser, så der er rig mulighed for at spare penge på dit køb.

For at se nuværende priser på forskellige spa deals hos Hotel Thinggaard, så besøg Truestory.dk.

Ophold på Hotel Thinggaard

Når du booker et afslappende luksusophold hos Hotel Thinggaard, har du god mulighed for at vælge lige den type ophold og form for afslapning, der passer til dig. Når du ankommer til dit værelse, vil der ligge fyldte chokolader på sengen, og der vil blive serveret lokal, håndbrygget øl eller saft på værelset ved ankomst. Inkluderet i prisen er en hel dags entre til Sydthy Kurbad, hvor du har fri adgang til både frugt og isvand.

Når aftenen nærmer sig, kan du glæde dig til en storslået gastronomisk oplevelse i Hotel Thinggaards restaurant. Her står den nemlig på en særligt tilrettelagt 4-retters gourmetmenu – der er lavet ud fra de bedste, lokale råvarer. Nyd maden med et godt glas vin eller en lokalbrygget øl.

Tilbage på værelset er der endnu mere mulighed for at koble af inden en lang nats søvn, og når I vågner igen, vil I kunne nyde godt af Hotel Thinggaards morgenbuffet, inden I skal tjekke ud igen.

Du kan grundlæggende vælge mellem tre forskellige ophold hos et spahotel som Hotel Thinggaard – så der er god mulighed for at finde den type ophold, der passer netop til dine behov og ønsker.

Luksus spaophold på Hotel Thinggaard

Hvis du ønsker et afslappende ophold med fri entre til kurbad, kan du vælge et spaophold. Her vil du kunne nyde godt af alle ovenstående oplevelser. Du vil få udleveret dine egne håndklæder til kurbadsområdet. Afslapning og velvære er i det ultimative fokus her – det eneste, I skal koncentrere jer om, er at møde op og vælge, hvilke af de mange spaoplevelser I ønsker at berige jer selv med.

Wellnessophold med behandling

Hvis du har behov for en gedigen selvforkælelse, hvor din krops velvære og helbred er i fokus, kan du også vælge det særligt tilrettelagte wellnessophold. Der er forskellige typer wellnessophold at vælge imellem, men fælles for dem er, at de alle inkluderer en 3-retters gourmetmiddag, overnatning på et komfortabelt dobbeltværelse og lækker morgenbuffet dagen efter.

Du kan blandt andet både vælge mellem Full Body Massage, Den Ultimative Selvforkælelse eller et moderne ophold med den spændende Chokoterapi.

Luksus kurophold

Har du brug for at finde din indre ro, kan du med fordel overveje et gennemført kurophold og give plads til stilheden og den indre velvære. Dette ophold inkluderer en entre pr. person til kurbadsområdet, en 3-retters gourmetmenu og morgenbuffet morgenen efter.

Spadag på Hotel Thinggaard

Om du ønsker et flerdages ophold på et lækkert kurhotel eller blot savner en enkelt spadag – så er du ikke gået forgæves, hvis du er nået frem til Hotel Thinggaard. Her kan du eksempelvis starte din spadag i kurbadsområdet, der både har en finsk sauna, en biosauna og en soft sauna, hvor lyset skifter farve for at forstærke oplevelsen. Det er også muligt at tage en tur i oplevelsesbruseren eller koldtvandsrummet. Skal du have varmen igen, kan du gøre brug af varmebænken med fodbad og to infrarøde kabiner. Når aftenen nærmer sig, kan du slappe af i det store massagebassin med udkig til nattens mange stjerner.

Kurbadshavnen byder på et skønt udeområde med fokus på velvære, luksus og afslapning. Her er der en helt særlig sauna med glasbund, bygget på pæle i en sø med guldfisk. Du kan også tage en tur i det otte mand store vildmarksbad, der varmes op med brænde. Det er den helt rigtige form for afslapning, hvis man gerne vil tættere på den skønne vildmarksnatur i området.

Restaurant på Hotel Thinggaard

På hotellets restaurant kan du glæde dig til en menu, der passer til årstiden. Her er det vigtigt, at maden er lavet af de bedste råvarer, og derfor ændrer menuen sig også efter, hvilke råvarer der er tilgængelige i den pågældende sæson. Der er kræset for detaljen, og intet element på din tallerken er tilfældigt.

Restauranten har også nøje udvalgte vine, du kan nyde sammen med din gourmetmenu. Skulle du have lyst til et læskende alkoholfrit alternativ, er der også rig mulighed for dette.

Hotel Thinggaard gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Hotel Thinggaard? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Hotel Thinggaard gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Hotel Thinggaard gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Hotel Thinggaard i Thy eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Thinggaard afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 18 år for at få lov til at besøge spaafdelingen hos Sydthy Kurbad. 

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

På selve hotellet må du gerne tage billeder. I spaafdelingen på Sydthy Kurbad må du ikke medbringe mobil eller andet elektronisk udstyr, og du må derfor heller ikke tage billeder. 

Kontakt:

Hjemmeside: hotelthinggaard.dk (link)

Adresse: Jernbanegade 5, 7760 Hurup Thy

Telefonnummer: +45 97 95 12 00

E-mail: info@hotelthinggaard.dk

CVR-nummer: 29627924

Find Hotel Thinggaard:

Danskernes favorit spahoteller