Ystad Saltsjöbad

Hos Ystad Saltsjöbad kan du opleve et spa ophold i verdensklasse.

Ystad Saltsjöbad Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Ystad Saltsjöbad, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Ystad Saltsjöbad deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Ystad Saltsjöbad

Om Ystad Saltsjöbad

Ved Skånes sydkyst finder du Ystad Saltsjöbad, hvor du kan opleve et spaophold i verdensklasse med alt, hvad du begærer. Det er et luksuriøst spahotel, der blev opført i 1897, og som siden da har budt velkommen til gæster fra nær og fjern. Og det er der god grund til. Badehotellet ligger helt ned til Østersøen, og hvis du går ned på stranden, vil du på en god dag kunne se hele vejen til Bornholm. Beliggenheden er derfor fuldstændig enestående og perfekt til et afslappende spaophold.

Selvom dette fine kurhotel ligger i det sydlige Sverige, så tager turen fra København til Ystad kun omkring en times tid. Når du ankommer til Ystad på et af de bedste spaophold i Sverige, så vil du dog opleve, at det var hele turen værd. I den lille spaoase bliver tid og sted nemlig hurtigt omsat til afslapning og nydelse for både krop og sjæl. Med kurbad, lækre restauranter og smuk udsigt til havet kan du ikke få en bedre spaoplevelse.

Ystad Saltsjöbad tilbyder:

Hvis du har brug for forkælelse og nydelse i fantastiske omgivelser, er Ystad Saltsjöbad perfekt for dig. Her kan du blandt andet få:

 • En stor og lækker spa- og wellnessafdeling, der både har faciliteter udendørs og indendørs
 • Gastronomiske oplevelser på stedets mange restauranter
 • Gode muligheder for overnatning i lækre, luksuriøse værelser
 • Mulighed for at afholde konferencer, bryllup og meget andet
 • Adgang til forskellige pakker og tilbud med musikoplevelser, late night dinner og meget mere
 • Gratis WiFi

Så hvis du trænger til en pause fra hverdagens stress og jag og til at træde ind i en helt anden luksuriøs og afslappende verden, så er det Ystad Saltsjöbad, du skal tage til. Om det så er for en længere periode eller blot et par dage. Det er den oplagte mulighed for et kurophold med wellness og forkælelse.

Ystad Saltsjöbad spa- og wellnessafdeling

Ystad Saltsjöbads spa- og wellnessafdeling hedder Lido Club & Spa og byder på masser af lækre wellnessoplevelser. Her har du fuld mulighed for at læne dig tilbage i en loungestol med udsigt over havet eller hoppe i en boblende jacuzzi. Du har også mulighed for at få flere former for spa-behandlinger, som eksempelvis rensning ved lerindpakning med alger på 80 minutter eller en klassisk ansigtsbehandling på 50 minutter.

I Ystad Saltsjöbads spa finder du blandt andet:

 • Lavvandet pool: Det varme lavvandsbassin er asiatisk inspireret med en blød understrøm placeret foran en åben ild.
 • Opvarmet jacuzzi: Den opvarmede jacuzzi giver dig en boblende energi og får hele kroppen til at slappe af.
 • Stor udendørspool med liggestole og pool-bar: Den udendørs pool er opvarmet. I Loungebaren kan du købe drinks mellem kl. 11:00 og 22:00.
 • Champagneboblebad: Hvem vil ikke gerne kunne nyde et glas champagne, imens man sidder i et lækkert boblebad?
 • Sauna: Saunaen har udsigt over Østersøen. I saunaen er der en tydelig duft af pebermynte, som har en meget styrkende virkning på kroppen.
 • Isbad: Spaafdelingen har også et isbad, hvor du kan blive kølet af.

Alt dette kan du altså få glæde af, hvis du vælger en eller flere dage i Ystad Saltsjöbad. Du skal dog være over 16 år for at kunne bruge faciliteterne.

Ystad Saltsjöbad spa-priser

De forskellige priser for et wellnessophold på Ystad Saltsjöbad afhænger meget af, hvilken type ophold du ønsker. Hvis du vælger at booke overnatninger på hotellet, koster det fra 1.500 kroner pr. nat. Det bliver selvfølgelig dyrere, hvis du vælger at booke henover en weekend, da det er der, de fleste gerne vil booke.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelser, der alle kommer med deres egen pris. Du kan eksempelvis booke et værelse med havudsigt eller en juniorsuite med pool-udsigt.

Book et tilbud eller en pakke, hvor du eksempelvis får 2 for 1 med overnatning i et dobbeltrum og adgang til spa og wellness. Alt dette kan du få for under 2.000 kroner.

Spa-pris er inkluderet, når du booker en overnatning, og du vil derfor have adgang til Lido Club & Spa, uanset hvilken type værelse du booker. Så er du sikker på at få spaoplevelsen med.

For at se nuværende priser på forskellige spa deals hos Ystad Saltsjöbad, så besøg Truestory.dk.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Med et spaophold på Ystad Saltsjöbad varierer indtjekningen alt efter, hvilken bookning du laver, og hvilket værelse du vælger. Du kan også vælge at lave en bookning, hvor du kan bruge alle spafaciliteterne inden din check-in. På den måde får du udnyttet ventetiden med afslappelse.

Hvis du vælger en af de mange pakker og tilbud, som hotellet tilbyder, kan du få endnu flere oplevelser og samtidig spare penge. Du kan for eksempel vælge en pakke, der hedder Music Dinner Club, hvor der kommer en kendt svensk kunstner og synger, imens der både er inkluderet 3-retters menu, vinpakke, overnatning og adgang til spa og wellness. Det er altså en deal, der er svær at sige nej til.

Spadag i Ystad Saltsjöbad

Hvis du blot ønsker at tage en enkelt dag ud af kalenderen til spa-forkælelse, kan det sagtens lade sig gøre på Ystad Saltsjöbad. Du kan nemlig købe en spadag, hvor du ikke behøver at overnatte på hotellet. Det betyder, at du kan nyde alle faciliteterne, men blot bruger en enkelt dag på det. Hvis du vil flotte dig, kan du også få frokosten på en af stedets mange restauranter og på den måde få endnu mere ud af dagen.

Som dagspa-gæst har du også adgang til hotellets fitnesscenter og de træningsprogrammer, der tilbydes i dagspaens aktuelle tidspunkter. Du får derfor mange af de samme tilbud som de overnattende gæster.

Restauranter i Ystad Saltsjöbad

Der findes flere lækre restauranter på og omkring hotellet. De serverer alle forskellige retter, der er inspirerede af forskellige lande, eksempelvis italienske og skandinaviske retter. Restauranterne er blandt de bedste i lige netop det område og er derfor i sig selv et besøg værd.

Port

Port er en restaurant, der fokuserer på et fransk og nordisk køkken. Her afspejler alle ingredienserne sæsonens smag, og kærligheden til både mad og håndværk er stor. Navnet Port (havn) henviser til havet, der findes lige uden for hotellet, og derfor er maden også inspireret deraf. Der er derfor også altid en ugentlig fisk på menuen. Ellers kunne en ret fra Port lyde således: Kalvekød med champignonsauce, kartoffel og bagt selleri med kikærtecreme og mandel.

Gildas

Gildas er en klassisk, hyggelig, italiensk restaurant. På Gildas kan du komme i den helt rigtige italienske stemning med duften af rosmarin og basilikum. Den italienske stemning kommer både frem i indretningen, servicen og maden. Du kan blandt andet få pastaretter som linguine og rigatoni. Restauranten har åbent til sent om aftenen, og køkkenet lukker 21.30.

Villa Strandvägen

Hos Villa Strandvägen kan du få en kulinarisk madoplevelse i verdensklasse. Her kan du få klassiske og rustikke retter lavet på moderne vis. Alle retterne er lavet ud fra de bedste ingredienser, som passer til sæsonen. Villaen, som restauranten ligger i, er fra 1899 og er for nylig blevet restaureret. Her kan du også overnatte – tæt på havet og stadig som en del af Ystad Saltsjöbad. Restauranten kan rumme 40 gæster på en gang.

Lido Lounge

Inde i Lido Club & Spa findes Lido Lounge, hvor du kan få asiatisk mad som en del af din spaoplevelse. Her kan du også få champagne, som passer utrolig godt til den helt rette spastemning.

Ystad Saltsjöbad gavekort

Vil du gerne give et gavekort til Ystad Saltsjöbad? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et Ystad Saltsjöbad gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Ystad Saltsjöbad gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Ystad Saltsjöbad eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Ystad Saltsjöbad afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge spaafdelingen hos Ystad Saltsjöbad.

 • Pas
 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Ønsker du at forevige dit ophold med et billede, så bør du sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: ysb.se (link)

Adresse: Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad, Sverige

Telefonnummer: +46 411 136 30

E-mail: info@ysb.se

Find Ystad Saltsjöbad:

Danskernes favorit spahoteller