Hotel Kong Arthur

På Hotel Kong Arthur i København kan du besøge Ni’mat Spa og opleve en række spændende sparitualer på et lækkert spaophold.

Hotel Kong Arthur Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som Hotel Kong Arthur, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den Hotel Kong Arthur deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

Hotel Kong Arthur

Om Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur er et 4-stjernet hotel i midten af København. Hotellet er beliggende i indre by, tæt ved Rosenborg Slot, og er en oplagt destination til et spa- og wellnessophold på Sjælland.

På Hotel Kong Arthur finder du Ni’mat Spa, som er et lækkert og eksklusiv spa i København. Ni’mat Spa på Hotel Kong Arthur har et 800 m2 stort spaområde, som tilbyder skønne behandlinger, massage, ansigtsbehandlinger og et orientalsk vandtempel. Her kan opleve en række forskellige sparitualer:

 • Sparitual i vandtemplet
 • Saunagus
 • Hamam
 • Varm kropsindpakning
 • Ansigtskur
 • Fodkur

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos Hotel Kong Arthur afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 16 år for at få lov til at besøge Ni’mat Spa på Hotel Kong Arthur.

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning

Mange ønsker at forevige deres ophold med et billede. Har du planer om at tage billeder, så bør du dog sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre gæster kommer med på billederne. Ved tvivl, så ret henvendelse til receptionen.

Kontakt:

Hjemmeside: arthurhotels.dk (link)

Adresse: Nørre Søgade 11, 1370 København

Telefonnummer: +45 33 11 12 12

E-mail: kongarthur@arthurhotels.dk

CVR-nummer: 75612419

Find Hotel Kong Arthur:

Danskernes favorit spahoteller