Menu Luk

Spaophold Sverige

Find det bedste spaophold i Sverige

Leder du efter det bedste spaophold i Sverige? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste svenske spaophold for 2 personer. Så hvad end du vil på en et romantiske spaophold med kæresten eller en tur med en ven/veninde, så finder du nogle af de bedste muligheder nedenfor. God fornøjelse!

Spaophold på Falkenberg Strandbad
5/5

Falkenberg, Sverige

På den svenske vestkyst finder man et af Sveriges absolut bedste spahoteller. Her ligger Falkenberg Strandbad nemlig i dejlige og naturskønne omgivelser, som er med til at give de besøgende en dejlig og afslappende oplevelse. Fra både poolen, saunaen og værelserne kan man se havet, og i spa-oasen mødes elementerne med en kombination af ilden fra pejsen og det vuggende vand i poolen.

Cirkapris for 2 personer: 2.779,-

Hotel Skansen
5/5

Båstad, Sydsverige

I det sydlige Sverige ligger kystbyen Båstad. Her finder man Hotel Skansen, som tilbyder et formidabelt spaophold for 2 personer. Fra i tjekker ind, til i igen tjekker ud, bliver i opvartet med blandt andet 3-retters menu og en lækker morgenmadsbuffet. Hotel Skansens spafaciliteter er også noget for sig, og i Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet, kan i opleve saunagus mens i skuer ud over Kattegat.

Cirkapris for 2 personer: 2.040,-

Spaophold på Ystad Saltsjöbad
5/5

Ystad, Sydsverige

Blandt udtallige bindingsværkshuse finder i Ystad Saltsjöbad blot et stenkast fra havet. Badehotellet har eksisteret siden 1897, og tilbyder en rendyrket spa- og wellness oplevelse, som er svær at sammenligne med andet. Spaafdelingen på stedet dækker både over indendørs og udendørs spa. Som en del af spaopholdet får i også en 3-retters middag på Restaurant Port, samt en stor morgenbuffet. 

Cirkapris for 2 personer: 3.199,-

Derfor skal du vælge et spaophold i Sverige

Sverige er gode til mange ting. Du har sikkert fået fortalt historien om Emil fra Lønneberg og måske også hørt musik fra ABBA. Og nå ja – hvem har ikke været en tur i IKEA og spise svenske Köttbullar? Danskerne har generelt set været gode til at tage svenske ting til sig. Det gør sig faktisk også gældende når det kommer til spaophold. Sverige har nemlig en masse lækre spaophold, som danskerne flittigt besøger. 

Specielt Sydsverige byder på mange dejlige spahoteller, som danner rammerne for nogle af de mest fantastiske og unikke spaophold i Sverige. Tæt på København kan du tage Øresundsbroen fra Sjælland til Sverige, og så er der ellers mange luksus spaophold at vælge imellem.

Kom på et billigt spaophold i Sverige

Hvis du kommer fra Sjælland, så er det ikke dyrt, at tage en smuttur til Sverige. Her skal du blot over Øresund, og så er der ellers ikke langt til det nærmeste spahotel. Det betyder også, at det er muligt, at få et billigt spaophold i Sverige, når det kommer til transport.

Vil du til Sverige på spaophold? Øverst på denne side kan du få et overblik over de mange forskellige tilbud på spaophold i Sverige.

Oplev Sveriges flotte natur

Hvis du har planer om at tage på et spaophold østpå, så bør du kraftig overveje, at afsætte lidt tid til at opleve noget af Sveriges flotte natur. En gåtur i en af de imponerende skove eller en tur på stranden kan tilmed være et godt supplement til selve spaopholdet. Sverige byder på utrolig mange små og fantastiske naturoplevelser for de som er til det. Hos VisitSweden kan du finde yderligere inspiration til hvad du kan lave i Sverige.

En perfekt wellness weekend

Et wellness retreat i Sverige er en rigtig god måde at komme lidt på afstand af hverdagen. Så snart du ankommer til dit spa og wellness hotel i Sverige, så er der dømt velvære for alle pengene. På de forskellige spaophold får du nemlig både forplejning, overnatning og afslapning for alle pengene. Her har du altså muligheden for en perfekt wellness weekend, som kan gøre det ud for en lille ferie.

Kan man bestille et gavekort til spaophold i Sverige?

Hvis du gerne vil give et gavekort til kurophold i sverige, så kan du sagtens gøre det via denne side. Find til en start det rette spahotel i oversigten øverst på siden, og tryk så på den grønne knap. Så kommer du til en købsside, hvor du blot vælger et gavekort.

Hvis du ikke er sikker på om gavekortet skal været til et kurhotel i Sverige, så kan du se flere muligheder for gavekort her.

Pakkeliste til spa- og wellnessophold i Sverige

Når du tager på et spa- og wellnessophold i Sverige, så får du på hotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at have med hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et ophold i udlandet er:

  • Badetøj
  • Toilettaske
  • Tøj og sko til overnatning
  • Pung og husnøgler
  • Pas

Du kan desuden før du booker se nærmere om hvilke ting som du skal have med til det enkelte spahotel.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er ganske nemt, at booke sit kurophold gennem Spaopholdsguide.dk. Start med at finde det spa- og wellnessophold, du synes bedst om øverst på siden. Når det rette sted er identificeret, så tryk på den grønne knap for at komme til reservation af opholdet. Her kan du finde vigtige informationer, og bestille opholdet. Det er både muligt at bestille opholdet som gavekort eller direkte. Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Falkenberg Strandbad i Sydsverige, er blandt de bedste spahoteller i Sverige.

Priserne på et spaophold i Sverige med overnatning for 2 personer starter fra 2.040 kr.