Find det bedste spaophold i Sverige

Siden indeholder reklame for spaophold i Sverige

Leder du efter det bedste spaophold i Sverige? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste svenske spaophold for 2 personer. Så hvad end du vil på en et romantiske spaophold med kæresten eller en tur med en ven/veninde, så finder du nogle af de bedste muligheder nedenfor. God fornøjelse!

5 tips til booking af ophold

 1. Få mere for dine penge ved booking af en komplet spapakke via Truestory (anbefalet).
 2. Ophold med ankomst fredag og lørdag er dyrest. Spar omkring 18% ved at booke søndag-torsdag.
 3. Du behøver ikke at overnatte. De fleste hoteller tilbyder dagsbilletter til deres spa. Find en spadag her.
 4. Hvis du vil have spabehandlinger, bør du bestille på forhånd, for at være sikker på at de er tilgængelige.
 5. Hotels.com har billige priser, men giver typisk ikke adgang til spa. Husk at booke adgang seperat.

Wellness- og spaophold i Sydsverige

Sverige er gode til mange ting. Du har sikkert fået fortalt historien om Emil fra Lønneberg og måske også hørt musik fra ABBA. Og nå ja – hvem har ikke været en tur i IKEA og spise svenske Köttbullar? 

Danskerne har generelt set været gode til at tage svenske ting til sig. Og det gør sig faktisk også gældende når det kommer til spaophold. Sverige har nemlig en masse lækre spaophold, som danskerne flittigt besøger. 

Specielt Sydsverige byder på mange dejlige spahoteller, som danner rammerne for nogle af de mest fantastiske og unikke spaophold i Sverige. Tæt på København kan du tage Øresundsbroen fra Sjælland til Sverige, og så er der ellers mange luksus spaophold at vælge imellem.

Spahoteller i Skåne

Hvis du er på udkig efter et spaophold i Sverige tæt på København, så bør du se på nogle af de dejlige spaophold i Skåne, som ligger i det sydvestlige Sverige. I Skåne finder du nogle af de bedste wellnessophold i områderne omkring Malmø, Ystad, Lund, Kullen, Helsingborg og Båstad.

Nogle af de bedste spaophold i Skåne er:

 • Ystad Saltsjöbad
 • Hotel Skansen
 • The Lodge
 • Kiviks Hotell
 • Torekov Hotell

Udover en række dejlige spa- og wellnessophold, så tilbyder Skåne også på imponerende naturreservater og Söderåsens National Park. Herudover kan du også opleve Ales Stenar, Tropikariet og meget mere.

Spahoteller i Halland

Lidt nord for Skåne finder du Halland, som er en af de bedste sparegioner i Sverige. I Halland finder du nogle af de bedste wellnessophold i områderne omkring Falkenberg, Varberg og Halmstad.

Nogle af de bedste spaophold i Halland er:

 • Falkenberg Strandbad
 • Varbergs Kusthotell
 • Hotel Tylösand
 • Hotell Gästis

Foruden sine dejlige svenske spa- og kurophold, så tilbyder Halland også strande, kultur og lækker natur. I Halland kan du blandt andet opleve Tjolöholms slott, Varberg Fæstning, Danska fall og meget mere.

Spar penge med en deal på spaophold i Sverige

Du kan tit og mange gange spare en del penge ved at finde en deal til spaophold i Sverige. Nogle gange kan du endda være heldig at få en spaophold deal til et wellness hotel i Sydsverige, hvor du betaler den samme pris for både værelse, lækker mad og behandlinger, som andre betaler blot for overnatningen.

Her på siden har vi samlet nogle af de wellnessophold tilbud og deals, hvor du får mest for pengene når du booker. I forbindelse med klassiske tilbudsdage som eksempelvis Black Friday kan der endda være ekstra mange penge at spare her på siden, ved booking af en deal til spaophold i Sydsverige. 

Mange billige spa- og kurophold tilbud i Sverige

Sydsverige er et af de bedste spaområder i Norden. Og da der er mange forskellige kurophold tilbud at vælge imellem, så er det også til at finde nogle gode og billige muligheder for et lækkert spa- og wellnessophold i Sverige. Generelt set, så får man også bare rigtig meget for pengene på de svenske spahoteller. 

Hvis du kommer fra Sjælland, så er det heller ikke dyrt, at tage en smuttur til Sverige. Her skal du blot over Øresund, og så er der ellers ikke langt til det nærmeste spahotel. Det betyder også, at det er muligt, at få et billigt spaophold i Sverige, når det kommer til transport.

Vil du til Sverige på spaophold? Øverst på denne side kan du få et overblik over de mange forskellige tilbud på spaophold i Sverige.

En perfekt wellness weekend

Et wellness retreat i Sverige er en rigtig god måde at komme lidt på afstand af hverdagen. Så snart du ankommer til dit spa og wellness hotel i Sverige, så er der dømt velvære for alle pengene. 

På de forskellige spaophold får du både forplejning, overnatning og afslapning for alle pengene. Her har du altså muligheden for en perfekt wellness weekend, som kan gøre det ud for en lille ferie.

Oplev Sveriges flotte natur

Hvis du har planer om at tage på et spaophold østpå, så bør du kraftig overveje, at afsætte lidt tid til at opleve noget af Sveriges flotte natur. En gåtur i en af de imponerende skove eller en tur på stranden kan tilmed være et godt supplement til selve spaopholdet. Sverige byder på utrolig mange små og fantastiske naturoplevelser for de som er til det. Hos VisitSweden kan du finde yderligere inspiration til hvad du kan lave i Sverige.

Gavekort til spaophold i Sverige

Hvis du gerne vil give et gavekort til kurophold i sverige, så kan du sagtens gøre det via denne side. Find til en start det rette spahotel i oversigten øverst på siden, og tryk så på den grønne knap. Så kommer du til en købsside, hvor du blot vælger et gavekort.

Når du bestiller et gavekort til et spaophold i Sverige, så kan du vælge at modtage det i en flot gaveæske. Er du ude i sidste øjeblik, så kan du også modtage gavekortet direkte som printselv.

Hvis du ikke er sikker på om gavekortet skal været til et kurhotel i Sverige, så kan du se flere muligheder for gavekort her.

Pakkeliste til spa- og wellnessophold i Sverige

Når du tager på et spa- og wellnessophold i Sverige, så får du på hotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at have med hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et ophold i udlandet er:

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pung og husnøgler
 • Pas

Du kan desuden før du booker se nærmere om hvilke ting som du skal have med til det enkelte spahotel.

Wellness- og spaophold i Sverige med børn og familie

Vil du gerne på et wellness- og spaophold for hele familien i Sverige? Så skal du være opmærksom på at langt de fleste spahoteller har aldergrænser for hvornår man kan få lov til at benytte deres spafaciliteter.

Det skyldes til at mange spa- og wellnessfaciliteter ikke egner sig til mindre børn. Samtidig så har de fleste besøgende på et spaophold ofte også et ønske om komplet ro – noget som ikke altid går hånd i hånd med når børnefamilier besøger et sted med pools.

Så hvis du gerne vil på et wellness- og spaophold i Sverige med dine børn, så bør du tjekke op på aldersgrænsen før du booker en tur til Sydsverige.

De fleste kendte spasteder i Sverige, som du bl.a. kan finde her på siden, tillader kun spagæster fra 16-18-års alderen på deres spahoteller. 

Det er dog muligt at finde forskellige spa og wellnesscentre i Sverige, hvor der er plads til hele familien og hvor børn også kan benytte de forskellige faciliteter og pools.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er ganske nemt, at booke et kurophold gennem Spaopholdsguide.dk. Start med at finde det spa- og wellnessophold, du synes bedst om øverst på siden. 

Når du har identificeret det rette sted, så tryk på den grønne knap for at komme til reservation af opholdet. Her kan du finde vigtige informationer, og bestille opholdet. Det er både muligt at bestille opholdet som gavekort eller direkte. 

Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Falkenberg Strandbad i Sydsverige, er blandt de bedste spahoteller i Sverige.

Priserne på et spaophold i Sverige med overnatning for 2 personer starter fra 2.040 kr.

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager
 • Pas