Menu Luk

Spaophold Sjælland

Find det bedste spaophold på Sjælland

Leder du efter det bedste spaophold på Sjælland? Her på siden har vi samlet nogle af de ypperste sjællandske spaophold for to personer. Så hvad end du vil en tur med en ven/veninde eller måske på et romantisk spaophold for 2 med kæresten, så finder du nogle af de bedste muligheder lige nedenfor. God fornøjelse!

Marienlyst Strandhotel
5/5

Helsingør, Nordsjælland

Når det kommer til lækre spaophold, så kommer man ikke udenom Marienlyst Strandhotel. Spahotellet vandt i 2019 titlen som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. Fra Marienlyst Strandspa får i udsigt over havet, og kan opleve boblende varme bade, saunagus, saltterapi mv. Skal i efter en afslappende dag have pulsen lidt op, så får i som en del af jeres spaophold også gratis entre til Casino Marienlyst.

Cirkapris for 2 personer: 2.696,-

Kurhotel Skodsborg
5/5

Skodsborg, Region Hovedstaden

Omkring 20 kilometer nord for København ligger Kurhotel Skodsborg. Hotellet er et af de mest luksuriøse i Danmark, som med sin prisvindende og arkitekttegnede spaafdeling indbyder til sand selvforkælelse i naturskønne omgivelser. Inkluderet i kuropholdet får i en 3-retters menu i The Brasserie, samt et formidabelt morgenbord som kan nydes med udsigt over Øresund.

Cirkapris for 2 personer: 2.600,-

Spaophold på Comwell Borupgaard
5/5

Helsingør, Nordsjælland

I Snekkersten ved Helsingør kan du tage på et luksus spaophold på Comwell Borupgaard. Ved ankomst bliver i anvist et dejligt dobbeltværelse, og i kan ellers hurtigt klæde om til et besøg i spaafdelingen. Hen på aftenen bliver der serveret en smagfuld 4-retters middag, og efter en overnatning bliver der serveret en lækkert morgenbuffet.

Cirkapris for 2 personer: 2.199,-

Derfor skal du vælge et spaophold på Sjælland 

Sjælland er Danmarks største ø og rummer en stor del af den danske befolkning. Her finder du desuden også nogle af de ældste og prisvindende wellness- og spaophold. Så hvis du bor på Sjælland, så kan det være en oplagt idé, at tage på et af de mange gode spahoteller på øen – frem for eksempelvis at tage en tur over Storebælt eller Øresund på nogle af de andre spaophold

Billige spaophold på Sjælland

I stedet for at betale for en tur over Storebæltsbroen eller Øresundsbroen, så kan det være en rigtig god idé, at benytte et af de mange spaophold tilbud på Sjælland. Ved at undlade for meget transport, så sparer du nemlig en del penge. På den måde er det faktisk ret billige spaophold på Sjælland, frem for eksempelvis, at skulle betale en broafgift og benzin.

Nogle tusinde kroner opfattes af mange måske ikke ligefremt som noget billigt. Men hvis du har brug for at pleje krop og sjæl, så kan det være en rigtig god idé at gå efter nogle af de bedste spahoteller på Sjælland – frem for at spare nogle få penge og så ende ud et sted med halvrige faciliteter og uden fri adgang til vand, frugt m.m. Så i stedet for udelukkende at gå efter at spare, så er det bestemt værd at gå efter et ophold, hvor du er sikker på at få noget for pengene.

Kombinér opholdet med andre sjællandske seværdigheder

Hvad end du kommer fra Sjælland eller ej, så kan du med fordel kombinere opholdet på spahotellet med nogle af de mange andre fantastiske seværdigheder Sjælland har at byde på. Bare at opleve naturen kan for mange være med til at fuldende et wellnessophold.

Kommer du ikke fra Sjælland (og måske selv hvis du gør), så er der en del seværdigheder som også kan være relevante at kombinere dit ophold med. Du kan lade dig inspirere af nogle af forslagene nedenfor:

  • Amalienborg, København K
  • Louisiana Museum of Modern Art, Humblebæk
  • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
  • Den Lille Havfrue, København Ø
  • Øresundsakvariet, Helsingør Havn

Hvis du ikke finder nogle af de ovenstående forslag interessante, så har Samvirke også fundet nogle unikke sjællandske oplevelser som du kan se nærmere på.

Nordsjælland er et paradis for spahoteller

Områderne nord for København er et paradis for spa og weekend ophold på Sjælland. Her finder du en høj koncentration af luksuriøse og charmerende spahoteller. Rigtig mange af bedste spaophold på Nordsjælland, er nemlig også nogle af Danmarks ældste spaophold. Hotel Marienlyst er her et godt eksempel, da det har eksisteret siden 1861. Hotellet har gennem årene både budt velkommen til både kongelige og kendte personer på deres stilfulde spahotel. Det er dog også muligt for helt almindelige mennesker at besøge deres charmerende og lækre spa på Sjælland. 

Kommer du til området nord for København, så er den nordsjællandske natur bestemt også noget helt for sig – så sæt endelig lidt ekstra tid af til at opleve dette. Efter et besøg på et spahotel med lækkert wellness, så kan en tur i skoven eller på stranden både være hyggelig og give et ekstra boost.

Wellness ophold sjælland

Foruden fri adgang til det hotellets spaafdeling, så er der på langt de fleste af de sjællandske spahoteller rige muligheder for at få forskellige wellnessbehandlinger. Er du interesseret i behandlinger, så kan det være rart at vide, hvad det enkelte spa ophold rent faktisk tilbyder før du besøger hotellet. Du kan læse mere om netop dette ved at følge linkene til wellness hotellerne øverst på siden.

Nogle gange kan det være smart, at booke behandlingerne på forhånd, hvis du vil være sikker på at der er behandlere ledige mens du er der. Så bestil dit spaophold øverst på siden, book eventuelle behandlinger, og nyd livet på et dejligt hotel med spa og wellness på Sjælland.

Kan man bestille et gavekort til spaophold på Sjælland?

Her på siden er det nemt købe et gavekort til spaophold på Sjælland. Find blot det spahotel du ønsker, og tryk derefter på den grønne knap. Her bliver du taget til en side, hvor du nemt kan bestille et spaophold Sjælland gavekort. 

Hvis du ikke er sikker på at gavekortet skal være til et spahotel på Sjælland? Så kan du se alle muligheder for gavekort her.

Pakkeliste til spa og wellness ophold på Sjælland

Når du tager på et spa- og wellnessophold på Sjælland, så får du på hotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at have med hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et ophold er:

  • Badetøj
  • Tøj og sko til overnatning
  • Toilettaske
  • Pung og husnøgler

Du kan desuden før du booker se nærmere om hvilke ting som du skal have med til det enkelte spahotel.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er ganske enkelt at booke sit wellnessophold gennem Spaopholdsguide.dk. Først skal man finde det spa- og wellnessophold, man synes bedst om – her kan oversigten øverst på siden med fordel benyttes. Når det rette sted er fundet, så tryk på den grønne knap for at komme til reservation af opholdet. Her kan man læse mere om, og bestille opholdet. Det er både muligt at bestille opholdet direkte, eller som et gavekort. Bemærk venligst, at spaopholdet ikke bestilles af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland, som bl.a. har vundet titlen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.

Priserne på et spaophold på Sjælland med overnatning for 2 personer starter fra 2.199 kr.