Find det bedste spaophold på Sjælland

Siden indeholder reklame for spaophold på Sjælland

Leder du efter det bedste spaophold på Sjælland? Her på siden har vi samlet nogle af de ypperste sjællandske spaophold for to personer. Så hvad end du vil en tur med en ven/veninde eller måske på et romantisk spaophold for 2 med kæresten, så finder du nogle af de bedste muligheder lige nedenfor. God fornøjelse!

5 tips til booking af ophold

 1. Få mere for dine penge ved booking af en komplet spapakke via Truestory (anbefalet).
 2. Ophold med ankomst fredag og lørdag er dyrest. Spar omkring 18% ved at booke søndag-torsdag.
 3. Du behøver ikke at overnatte. De fleste hoteller tilbyder dagsbilletter til deres spa. Find en spadag her.
 4. Hvis du vil have spabehandlinger, bør du bestille på forhånd, for at være sikker på at de er tilgængelige.
 5. Hotels.com har billige priser, men giver typisk ikke adgang til spa. Husk at booke adgang seperat.

Wellness- og spaophold på Sjælland 

Sjælland er Danmarks største ø og rummer en stor del af den danske befolkning. Her finder du desuden også nogle af de ældste og prisvindende wellness- og spaophold. 

Så hvis du bor på Sjælland, så kan det være en oplagt idé, at tage på et af de mange gode spahoteller på øen – frem for eksempelvis at tage en tur over Storebælt eller Øresund på nogle af de andre spaophold

De sjællandske kurophold er ikke kun populære blandt øens egne beboere. De dejlige spahoteller er nemlig så populære, at de er i stand til at tiltrække godtfolk fra hele Danmark og de omkringliggende lande.

Spahoteller på Nordsjælland

Områderne nord for København er et paradis for spa og weekend ophold på Sjælland. Her finder du en høj koncentration af luksuriøse og charmerende spahoteller. 

Nogle af de bedste spaophold på Nordsjælland er:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Kurhotel Skodsborg
 • Comwell Borupgaard

Kommer du til området nord for København, så er den nordsjællandske natur bestemt også noget helt for sig – så sæt endelig lidt ekstra tid af til at opleve dette. Efter et besøg på et spahotel med lækkert wellness, så kan en tur i skoven eller på stranden både være hyggelig og give et ekstra boost.

Herudover findes der selvfølgelig en række andre wellness ophold på Sjælland, som også er et besøg værd.

Mange gode sjællandske spa- og kurophold tilbud

Er du selv fra Sjælland? I stedet for at betale for en tur over Storebæltsbroen eller Øresundsbroen, så kan det i så fald være en rigtig god idé, at benytte et af de mange spaophold tilbud på Sjælland. 

Ved at undlade for meget transport, så sparer du nemlig en del penge. På den måde er det faktisk ret billige spaophold på Sjælland, frem for eksempelvis, at skulle betale en broafgift og benzin.

Nogle tusinde kroner opfattes af mange måske ikke ligefremt som noget billigt. Men hvis du har brug for at pleje krop og sjæl, så kan det være en rigtig god idé at gå efter nogle af de bedste spahoteller på Sjælland – frem for at spare nogle få penge og så ende ud et sted med halvrige faciliteter og uden fri adgang til vand, frugt m.m. 

Så i stedet for udelukkende at gå efter at spare, så er det bestemt værd at gå efter et spa- og kurophold tilbud, hvor du er sikker på at få noget for pengene.

Spar penge med en deal på spaophold på Sjælland

Der kan være mange penge at spare ved at benytte en deal til et spaophold på Sjælland – og i øvrigt også resten af Danmark. Ofte kan du spare mange procenter ved blot at kigge dig lidt for før du booker.

Til tider kan du med en god deal få et sjællandsk spaophold med overnatning, mad og behandlinger til samme pris som andre skal betale blot for hotelværelset.

Her på siden bestræber vi os på at finde de bedste spaophold tilbud på Sjælland, hvor du får mest for pengene. I forbindelse med Black Friday og andre tilbudshøjtider kan der være ekstra mange penge at spare ved de mange deals til spaophold på Sjælland som du finder her på siden.

Få dejlige spa og wellness behandlinger på Sjælland

Foruden fri adgang til det hotellets spaafdeling, så er der på langt de fleste af de sjællandske spahoteller rige muligheder for at få forskellige wellnessbehandlinger. Er du interesseret i behandlinger, så kan det være rart at vide, hvad det enkelte spa ophold rent faktisk tilbyder før du besøger hotellet. Du kan læse mere om netop dette ved at følge linkene til wellness hotellerne øverst på siden.

Nogle gange kan det være smart, at booke behandlingerne på forhånd, hvis du vil være sikker på at der er behandlere ledige mens du er der. Så bestil dit spaophold øverst på siden, book eventuelle behandlinger, og nyd livet på et dejligt hotel med spa og wellness på Sjælland.

Gavekort til spaophold på Sjælland

Er du på udkig efter et gavekort til spaophold på Sjælland? Her på siden kan du nemt og sikkert købe et gavekort til en række forskellige sjællandske spahoteller.

Find blot det ophold du ønsker i oversigten øverst på siden, og tryk derefter på den grønne knap. Her bliver du taget til en side, hvorfra du kan bestille et gavekort til spaophold på Sjælland. 

Gavekortet leveres i en flot gaveæske. Men hvis du er ude i sidste øjeblik, så kan du også købe gavekortet som printselv, så du har en gave klar til modtageren.

Hvis du ikke er sikker på at gavekortet skal være til et spahotel på Sjælland? Så kan du se alle muligheder for gavekort her.

Pakkeliste til spa og wellness ophold på Sjælland

Når du tager på et spa- og wellnessophold på Sjælland, så får du på hotellet typisk udleveret badekåbe, slippers og et håndklæde. Alligevel er der nogle ting som du skal huske at have med hjemmefra. Den gængse huskeliste når du skal på et ophold er:

 • Badetøj
 • Tøj og sko til overnatning
 • Toilettaske
 • Pung og husnøgler

Når du booker kan du ofte se hvilke ting som det anbefales du skal have med til det enkelte spahotel. Men før du får pakket færdig, så overvej først lige om du vil kombinere dit spaophold med nogle af de sjællandske seværdigheder. I så fald kan det godt være at du kan have en paraply eller andet tøj med – selvfølgelig afhængigt af vejr mv.

Kombinér opholdet med andre sjællandske seværdigheder

Hvad end du kommer fra Sjælland eller ej, så kan du med fordel kombinere opholdet på spahotellet med nogle af de mange andre fantastiske seværdigheder Sjælland har at byde på. Bare at opleve naturen kan for mange være med til at fuldende et wellnessophold.

Kommer du ikke fra Sjælland (og måske selv hvis du gør), så er der en del seværdigheder som også kan være relevante at kombinere dit kurophold med. Du kan lade dig inspirere af nogle af forslagene nedenfor:

 • Amalienborg, København K
 • Louisiana Museum of Modern Art, Humblebæk
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Den Lille Havfrue, København Ø
 • Øresundsakvariet, Helsingør Havn

Hvis du ikke finder nogle af de ovenstående forslag interessante, så har Samvirke også fundet nogle unikke sjællandske oplevelser som du kan se nærmere på.

Wellness- og spaophold med børn på Sjælland

Vil du gerne have dine børn med på et spa- og wellnessophold på Sjælland? Så skal du være opmærksom på at kurstederne har forskellige grænser for, hvor gammel man skal være, for at få lov til at besøge deres spaafdeling.

For at tage sine børn med på et kurophold skal de typisk være ramt teenageårene. Det skyldes, at mange spafaciliteter ikke egner sig til mindre børn. Samtidig har de fleste spagængere også et ønske et uforstyrret spaophold med komplet ro.

Aldersgrænsen for de forskellige spahoteller varierer en del, og det er derfor meget relevant at tjekke op på, før du bestiller et spa- og wellnessophold med dine børn.

I praksis kan du tjekke aldersgrænsen på bestillingssiden for det spa- og kurophold tilbud du vælger.

Sådan booker du et ophold på Spaopholdsguide.dk

Det er ganske enkelt at booke et wellness ophold på Sjælland gennem Spaopholdsguide.dk. Først skal du finde det spa- og wellnessophold, som du synes bedst om. Det kan du med fordel benytte oversigten øverst på siden til. 

Når du har fundet det rette sted, så tryk på den grønne knap for at komme til reservation af kuropholdet. Her kan du læse mere om, og bestille dit hotelophold. Det er både muligt at bestille oplevelsen direkte og at give den som et gavekort. 

Bemærk venligst, at når du booker et spaophold her på siden, så bestilles hotelopholdet ikke af Spaopholdsguide.dk, derimod igennem en samarbejdspartner.

Ofte stillede spørgsmål:

Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland, som bl.a. har vundet titlen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.

Priserne på et spaophold på Sjælland med overnatning for 2 personer starter fra 2.199 kr.

 • Badetøj
 • Tøj og sko
 • Toiletsager