BUDERSAND Hotel

På BUDERSAND Hotel kan du opleve et luksuriøst ophold i overdådige omgivelser.

BUDERSAND Hotel Deal

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spahoteller som BUDERSAND, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den BUDERSAND Hotel deal som du ønsker
 3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

BUDERSAND Hotel

Om BUDERSAND Hotel

BUDERSAND Hotel er et 5-stjernet badehotel, som er beliggende helt ned til vandet, på den sydlige side af øen Sylt. Den nordtyske ø ligger i Nordsøen lige syd for Rømø.

BUDERSAND Hotel byder på et luksuriøst spa ophold i en indbydende spaafdeling, en 18-hullers golfbane og lækre gastronomiske oplevelser. 

Du kan læse om de forskellige transportmuligheder til Sylt her.

BUDERSAND Hotel tilbyder:

Hvis du er på udkig efter et afbræk fra dagligdagen, så tilbyder Hotel BUDERSAND på Sylt de perfekte rammer for dette. Som overnattende gæst på hotellet finder du blandt andet:

 • En fremragende spa- og wellnessafdeling
 • En luksuriøs morgenbuffet
 • En af Europas bedste golfbaner
 • Gastronomiske oplevelser på hotellets restauranter
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi

Så hvis du trænger til et afslappende wellness ophold med forkælelse af krop og sjæl, eller blot vil tage et par dage ud af hverdagen, så tilbyder BUDERSAND Hotel gode muligheder til dette.

BUDERSAND spa- og wellnessafdeling

Spaafdelingen på BUDERSAND Hotel hedder Spa.budersand. Her kan du som spagæst benytte dig af de forskellige spafaciliteter, og opleve ægte velvære, mens du nyder kunsten og den skønne udsigt over Vesterhavet.

For at få adgang til Spa.budersand er det et krav, at du er minimum 18 år, som er aldersgrænsen i spaafdelingen. Det skyldes, at spa- og wellnessfaciliteterne og aktiviterne ikke henvender sig til børn og personer under 18 år.

Restauranter på BUDERSAND Hotel

På Hotel BUDERSAND kan du opleve en del forskellige restauranter og barer. Det betyder, at du vil kunne finde noget som passer til et hvilket som helst tidspunkt på dagen og til hvilket som helst humør.

Restaurant KAI3

Restaurant KAI3 er en prisvindende nordisk fusionskøkken, som fokuserer på lokale produkter og ingredienser fra nøje udvalgte producenter i det nordlige Tyskland og Skandinavien.

Restauranten har, blandt andre priser, modtaget en Michelin-stjerne.

Restaurant Strönholt

Restaurant Strönholt tilbyder det bedste indenfor fisk og kød, kombineret med lækre råvarer fra området. Hertil fås en række lækre vine fra udvalgte tyske og europæiske vingårde. Fra restauranten er der en skøn udsigt over Vesterhavet

Du kan lære mere om Restaurant Strönholt her.

Bar.budersand

På Bar.budersand kan smage alt fra friskbagte tærter og kager med en lækker kop kaffe eller te til fadøl, cocktail, vin og champagne. Herudover finder du en selektion af spiritusser fra øverste hylde, som også kan nydes i Bar.budersands behagelige atmosfære. 

Vinothek.budersand

På Vinothek.budersand finder du et stort udvalg af højkvalitets kød, som serveres med tilbehør lavet af friske råvarer, saucer og nøje udvalgte vine.

BUDERSAND Hotel gavekort

Vil du gerne give et gavekort til BUDERSAND Hotel til jul, fødselsdag eller noget helt tredje? Gennem vores samarbejdspartner kan du nemt og sikkert købe et BUDERSAND Hotel gavekort med levering eller som printselv. Bestil gavekortet ved hjælp af de 3 nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på Truestory.dk
 2. Vælg den oplevelse, som du ønsker at give et gavekort til
 3. Modtag gavekortet i gaveæske, kuvert eller som printselv

Ved at bestille gavekortet til Hotel BUDERSAND gennem vores samarbejdspartner, i stedet for direkte hos spahotellet, så opnår du og gavekortsmodtageren følgende fordele:

 • Gavekortet er gyldigt i 24 måneder
 • Modtager får mulighed for at bytte til en anden oplevelse
 • Få 10% rabat, hvis det er første gang du bestiller
 • Du har 14 dages fortrydelsesret

Er du i tvivl om, hvorvidt gavekortet skal være til Hotel BUDERSAND eller til et andet sted? Se flere spa og wellness gavekort her.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos BUDERSAND Hotel afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 18 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på BUDERSAND Hotel.

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pas

Mange ønsker at forevige deres ophold med et billede til for eksempel Instagram. Har du planer om at tage billeder, så bør du dog sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre besøgende kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: budersand.de (link)

Adresse: Am Kai 3, 25997 Hörnum (Sylt), Tyskland

Telefonnummer: +49 4651 46070

E-mail: hotel@budersand.de

Find BUDERSAND Hotel:

Danskernes favorit spahoteller