The Lodge

På The Lodge kan du opleve spa og wellness i naturskønne omgivelser.

The Lodge Deal (-10%)

Promovering: Bestil din oplevelse hos The Lodge via Truestory, og få 10% rabat på dit køb. Rabatten gælder kun første gang du bestiller via oplevelsesportalen og kræver tilmelding af nyhedsbrev (kan nemt afmeldes igen). Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

  1. Klik dig ind på Truestory.dk
  2. Vælg den The Lodge deal som du ønsker
  3. Vent 5 sekunder på en popup og tak ja til 10% rabat
  4. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

The Lodge

Om The Lodge

The Lodge er et af de mest romantiske spahoteller i Sverige. Det lille hotel ligger, omgivet af træer, på toppen af Romeleåsen, hvorfra der er en skøn udsigt over det flotte svenske terræn.

På The Lodge finder du Honulele, som er et hawaiiansk inspireret spa- og wellnessområde på hotellet. Her kan du stresse af til lyden af den knitrende pejs, nyde vægtløsheden i den 12 meter lange infinity pool, prøve de forskellige saunaer, tag et dyp i koldtvandsbadet, få dejlige wellnessbehandlinger og meget mere.

The Lodge ligger tæt ved Malmø og kun 1 times kørsel fra København, og tilbyder et af Nordens bedste ophold med spa.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spaoplevelse hos The Lodge afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 13 år for at få lov til at besøge spaafdelingen på The Lodge.

  • Pas
  • Badetøj
  • Skiftetøj

Mange ønsker at forevige deres ophold med et billede. Har du planer om at tage billeder, så bør du dog sikre dig, at det foregår både diskret og uden at andre spagæster kommer med på billederne.

Kontakt:

Hjemmeside: thelodge.se (link)

Adresse: Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp, Sverige

Telefonnummer: +46 46 24 89 05

E-mail: info@thelodge.se

Find The Lodge:

Danskernes favorit spahoteller