CopenHot

Hos CopenHot kan du tage en spadag på land eller en tur i de populære spabåde.

Booking af CopenHot

Promovering: Få den ultimative spaoplevelse til en fantastisk pris på Truestory. De har forhandlet tilbud og deals med spaudbydere som CopenHot, hvilket betyder at du kan få mere for pengene ved at bestille her. Bestillingen foregår nemt og hurtigt via de 3 nedenstående trin:

  1. Klik dig ind på Truestory.dk
  2. Vælg den oplevelse, som du ønsker hos CopenHot
  3. Køb oplevelsen direkte eller som et gavekort

Du kan læse mere om de praktiske forhold, priser, krav, anmeldelser, og meget mere når du booker spaoplevelsen hos Truestory. 

CopenHot

Om CopenHot

CopenHot er et spasted beliggende på Refshaleøen, som er en ø i Københavns havn. Herfra tilbyder de en række unikke spaoplevelser. Du kan eksempelvis året rundt komme med deres sejlende hot tubs – det både i solskin, regnvejr og snevejr. Foretrækker du, at blive på land, så finder du hos CopenHot også stationære hot tubs med 40 grader varmt saltvand, hvor du fra Refshaleøen har en fantastisk udsigt ind over Københavns havn. CopenHots koncepter egner sig godt til grupper på op til 5 personer, og prisen er ofte uafhængig af om i er 2 eller flere personer. Så hvis du gerne vil have en unik spaoplevelse med dine venner eller familie, så tilbyder CopenHot et fantastisk alternativ til de klassiske spaophold.

Spørgsmål og svar

Prisen på en spadag hos CopenHot afhænger af hvilken oplevelse du vil have. Se priser på de enkelte oplevelser her.

Du skal minimum være 18 år for at få lov til at komme med de flydende spabåde. For at benytte hot tubs og saunaerne på land skal man som minimum være 6 år. 

  • Badetøj
  • Klipklapper
  • Hue (om vinteren)

Ja. Selv hvis det er koldt, så vil du ikke fryse i det 40 grader varme vand. Er vejrforholdene for usikre at sejle i, så vil bookingen blive aflyst. Sker det vil du selvfølgelig få pengene refunderet af CopenHot.

Kontakt:

Hjemmeside: copenhot.com (link)

Adresse: Refshalevej 325, 1432 København

Telefonnummer: +45 31 32 78 08

E-mail: contact@copenhot.com

CVR-nummer: 38221124

Find CopenHot:

Danskernes favorit spasteder