Bedste floating i Aarhus i maj 2024

Siden indeholder reklame for floating

Hvis du er på udkig efter en helt unik og afslappende wellness oplevelse, bør du overveje at prøve floating i Aarhus. I den jyske hovedstad finder du et væld af steder, som tilbyder floating. Nogle af stederne tilbyder kun floating, mens andre har en kombination af floating og andre wellness behandlinger. Her på siden har vi samlet de bedste steder, som tilbyder floating i Aarhus.

Floating i Aarhus

Aarhus er et populært sted for floating, og der er mange forskellige steder, hvor man kan prøve denne form for selvudvikling. Dette er et godt sted for dem, der ønsker at prøve en ny type terapi eller for dem, der ønsker at forbedre deres mentale og fysiske sundhed. Vores liste over floatingsteder i Aarhus sikrer, at du kan finde det sted, der passer bedst til dine behov.

1. Pause Recovery Studio

Pause Recovery Studio i Aarhus blev startet af Signe og Jonas Klit i 2019. De to har begge været aktive triatleter og ved, hvor vigtig fysisk og mental restitution er for at kunne præstere.

Under en jordomrejse i 2018 stødte de på float terapi i Santa Cruz og faldt for konceptet. De besluttede sig for at starte Pause Recovery Studio for at give danskerne plads til pauser i hverdagen. Siden har de besøgt float studier i Los Angeles, New York, Asien og Sydeuropa for at kunne give gæsterne den bedste oplevelse.

Hos Pause Recovery Studio er et hold af dygtige medarbejdere klar til at tage godt imod dig og give dig en unik oplevelse.

2. Float Studio

Float Studio blev etableret i 2018 af Jonas Olesen og Nikolai Flyvbjerg Kristensen med et ønske om at skabe et frirum, hvor alle kan tage et øjeblik for sig selv og finde fred og styrke. De to har taget Floating-konceptet med hjem fra deres rejser til Australien og USA, hvor det har været brugt i mange år. Float Studio har også en afdeling til floating i København.

3. Elysium Float

Elysium Float er et mindre float center på Aarhus Ø. Her kan du oprette et medlemsskab og få lov til at floate til en billigere pris. Det er specielt en fordel for dig, som gerne vil floate meget, da du kan spare mange penge på sigt.