Bedste floating i København i april 2024

Siden indeholder reklame for floating

København er kendt for mange ting, men få ved at det også er et af de bedste steder at opleve floating i København. Her i hovedstaden finder du et væld af forskellige steder, som tilbyder floating. Nogle af stederne tilbyder kun floating, mens andre har en kombination af flydeterapi og andre wellness behandlinger. Her på siden har vi samlet de bedste steder, som tilbyder floating i København.

Floating i København

København har flere forskellige steder til at prøve floating. Det er en stor fordel for dem, som ønsker at prøve denne afslappende aktivitet, da det giver mulighed for at finde det sted, der passer bedst til ens behov. Vi har sørget for at sammensætte en liste med de bedste floatingcentre i København, så det er nemt for dig at finde det, der passer bedst til dine behov.

1. Copenhagen Float

Copenhagen Float blev etablet i 2018 på og er et af de ældste float studier i Danmark. Copenhagen Float er et wellness center i København K på Rømersgade 25 ved Torvehallerne, der tilbyder float behandlinger og andre terapier for at hjælpe folk med at opnå en bedre mental og fysisk sundhed. Float behandlingerne består i at lægge sig i et kar med varmt, saltvand, hvor man kan lade al stress, smerte og bekymringer glide bort. Behandlingerne hjælper med at reducere stress, smerte og angst, og de har også en helbredende effekt på kroppen. Hos CPH Float kan du også få massage i forbindelse med dit float.

2. Float Studio

Float Studio blev etableret i 2018 af Jonas Olesen og Nikolai Flyvbjerg Kristensen med et ønske om at skabe et pusterum, hvor alle kan tage et øjeblik for sig selv og finde fred og styrke. De to har taget Floating-konceptet med hjem fra deres rejser til Australien og USA, hvor det har været brugt i mange år. I København er Float Studio beliggende mellem indre by og Nørrebro og har også en afdeling til floating i Aarhus.

3. Grøndal MultiCenter

Grøndal MultiCenter tilbyder floating i 75 minutter. Grøndal MultiCenter ligger i Bellahøj i Københavns Kommune og er et af Danmarks og Nordeuropas største idrætscentre med en bred vifte af mere end 40 forskellige aktiviteter. Stedet har ca. 3.000 daglige brugere og huser mere end 70 foreninger og klubber.

Book tid til floating i København

Hvis du gerne vil booke en tid til floating i København, kan du gå til vores oversigt over de bedste float steder i KBH. Her kan du trykke læs mere og komme videre til oplevelsen. Du vil herefter komme til en tredjepartsudbyder, hvor du kan bestille float direkte på hjemmesiden. Ved floating er det en god idé at booke et par uger før du skal til oplevelsen. Der er nemlig en stigende efterspørgsel på denne type af wellnessoplevelser og du bør derfor være ude i god tid.